Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Denver / Colorado

Meilleurs restaurants gastronomiques à Vail

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

16 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Vintage
4.7
Exceptionnel(1978)
Prix : très cher
• Française • Vail
Réservé 37 fois aujourd'hui
Brasserie classique d'inspiration française.
Photo du restaurant Sweet Basil - Vail
4.3
Génial(2311)
Prix : très cher
• Américaine • Vail
Réservé 104 fois aujourd'hui
Élu n°1 dans le Colorado par le Zagat Survey, le Sweet Basil est un endroit incontournable pour les voyageurs et les résidents locaux depuis 1977. La cuisine créative américaine contemporaine utilise les nombreuses influences culturelles du monde entier. Situé au coeur de Vail Village, le restaurant allie une cuisine raffinée avec une énergie de type bistro captivante.
Photo du restaurant Swiss Chalet
4.7
Exceptionnel(1211)
Prix : cher
• Européenne • Vail
Réservé 45 fois aujourd'hui
Dans un décor suisse classique, le chef exécutif du Chalet Suisse prépare une cuisine européenne traditionnelle vous permettant de vivre l'ultime expérience culinaire montagnaise. Grâce à ses Käse Spätzle (des dumplings suisses faits maisons et garnis de fromage et d'oignons croustillants) et ses délicieuses fondues, le Chalet suisse vous offre une expérience culinaire tout à fait délectable. Une fondue vous tente moins? Les plats traditionnels européens et la raclette sauront satisfaire tous vos besoins. Faites de la place pour les desserts fraîchement préparés, y compris le strudel autrichien aux pommes et la fondue au chocolat.
Photo du restaurant Left Bank Restaurant
4.8
Exceptionnel(938)
Prix : très cher
• Française • Vail
Réservé 16 fois aujourd'hui
The Left Bank Restaurant serves traditional French cuisine in a fine dining setting in the heart of Vail Village. Using the freshest ingredients of the finest quality, Chef/Owner Jean-Michel Chelain prepares every dish from scratch. Featuring French classics such as Dover Sole Meunière and Côte de Boeuf, each item is carefully prepared and beautifully presented to offer a classic and transcendent culinary experience.  Reservations highly recommended, please reserve today!
Photo du restaurant Tavernetta Vail
Prix : cher
• Italienne • Vail
Réservé 1 fois aujourd'hui
Nestled within Four Seasons Resort Vail, Tavernetta Vail by the renowned Frasca Hospitality Group celebrates Italian elegance and the tradition of gathering around the table. The elevated à la carte menu begins with crudo and seasonal salads, followed by handmade pastas, exquisite proteins, and large-format dishes meant for sharing. Finish with Italian-inspired desserts and explore an all-Italian wine list that highlights Italy’s rich culinary and wine heritage. Tavernetta Vail invites guests to experience the warmth and authenticity of Italian dining at its finest.
Photo du restaurant Stüberl @ Ludwigs
4.7
Exceptionnel(14)
Prix : très cher
• Américaine • Vail
Réservé 4 fois aujourd'hui
Creative cuisine in a truly unique setting. Located inside the Sonnenalp Hotel, the Stüberl at Ludwig's offers an escape from the everyday. Featuring fine dining menu items from Hamachi to Beef Tenderloin, the Stüberl has something for everyone
Photo du restaurant Revel at The Hythe Vail
4.0
Excellent(77)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Vail
Réservé 18 fois aujourd'hui
Set against the stunning backdrop of Vail, Colorado, Revel Restaurant at The Hythe invites you to embark on a reimagined alpine dining experience this winter. At the helm of this innovative kitchen is Chef de Cuisine Kanoe Kamanu, a celebrated talent from Hawaii and the top winner of the Taste of Vail 2024. With a passion for sourcing local ingredients and a commitment to sustainability, Chef Kamanu infuses her dishes with the warmth of the islands and the boldness of mountain flavors. Her culinary prowess has recently been featured on the cover of the Vail Valley Eat magazine’s Summer 2024 edition, highlighting her signature creation, the refreshing watermelon salad.Join us this winter at Revel, where every dish tells a story, every flavor resonates with the spirit of the Rockies, and each visit becomes part of an inspiring tapestry of community, heritage, and unforgettable moments.
Photo du restaurant Gessner Colorado Mountain Grill
4.0
Excellent(201)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Vail
Réservé 2 fois aujourd'hui
Gessner: A Colorado Mountain Grill. Named after Conrad Gessner - the Swiss natural historian, Gessner blends local flavors from the Rocky Mountains with the European influence found within Vail Valley.Our sustainably sourced, local ingredients paired with regionally-inspired recipes create an approachable menu that features Colorado flavors among our breakfast, lunch and dinner selections.Gessner is open for breakfast, lunch, & dinner daily.
Photo du restaurant WYLD
4.7
Exceptionnel(624)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Beaver Creek
Réservé 24 fois aujourd'hui
Take a step on the WYLD side and join us for an elegant evening indulging in premium abstract culinary presentations. Our Chef driven signature restaurant features locally farmed meats and vegetables accompanied with seafood sourced from a range of top destinations. Complimented with a sophisticated wine list, a night in WYLD is sure to be an unforgettable evening for family and friends*Hours of operation are subject to change. Please call for more information. Menus: WYLD Breakfast - https://scnv.io/TFVsWYLD Lunch - https://scnv.io/GPklWYLD Dinner - https://scnv.io/BPc4 Wine List - https://scnv.io/Nq0h
Photo du restaurant Fattoria
4.9
Exceptionnel(1299)
Prix : cher
• Italienne • Avon
Réservé 16 fois aujourd'hui
We have been to Italy and studied it's masters. We have tasted (a lot) of wine. We have searched for the best ingredients, and learned and perfected the best recipes. Why wouldn't we be the best Italian experience in the Vail Valley! The idea of growing fresh fruits and vegetables in the Rocky Mountains might seem crazy to some, but for us it is just another step in perfecting our craft. Our Chefs and Gardeners labor tirelessly to bring you the best produce and ingredients available seasonallyWe try each day to live and work with a purpose. Each step of your evening has been pondered. We try hard to bring you the food you crave and anticipate your every need while you are dining with us. From the stuzzichino when you step in our door to the parting sips of limoncello.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable