Steakhouse and Sushi Restaurant with breathtaking views of the Ohio River and the Cincinnati Skyline! Guests, please enjoy our glass elevator located on the west side of the building.Please note, large parties (7+) must contact the restaurant directly for bookings. Parties of 7+ must also provide a CC. MRBL reserves the right to charge $50/person for large parties that cancel within 48 hours or no show.
Situé sur la rivière Ohio, le Chart House offre une vue magnifique sur l'eau et la ligne d'horizon de Cincinnati. Le magnifique décor et les mets délicieux sont sans doute les raisons pour lesquelles ce restaurant reste le meilleur au fil du temps. Depuis 1961, le personnel du restaurant Chart House s’attèle à vous offrir des repas uniques comme nulle part ailleurs. Avec 27 emplacements historiques, au bord de l'eau et des endroits de renommée à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez. Des plats spéciaux réalisés à base de fruits de mers frais aux succulents steaks, les chefs cuisiniers renommés vous offrent un menu exceptionnel en ajoutant une touche exotique à des mets locaux. Choisissez parmi des plats célèbres tels que le Mac Nut Mahi ou la côte de bœuf rôtie lentement. Vous n’êtes pas au bout de vos surprises! Vous y dégusterez plusieurs variétés de poissons frais, accompagnés d’une gamme de vins doux, le tout avec des desserts fondants, comme le fameux gâteau moelleux au chocolat
Le Sotto vous accueille dans une ambiance intimiste décontractée et romantique. Le Sotto c'est l'art de la simplicité, sans contrainte. Il est brut, fort et humain. Il est le feu, la viande, le blé et le rire. Mais surtout, Sotto est italien !
Pour le chef Jeff Ruby, c'est le Steakhouse qui a tout déclenché. En 1981, The Precinct émerge dans l'ancienne Cincinnati Police Patrol House number 6. Cette structure au style romanesque, amené au tournant du 21e siècle, détiendrait ce qui est maintenant le plus grand restaurant à nappes blanches fonctionnant en continu dans la ville.
Récemment nommé l'un des Top 10 Steakhouses en Amérique par USA Today et Gayot.com, The Precinct est souvent reconnu comme ayant les meilleurs steaks, fruits de mer et le meilleur service de Cincinnati. Ce constant haut niveau de qualité et d'expérience globale pour les clients depuis plus de 3 décennies a permis de fidéliser entre autres de nombreuses célébrités, gens d'affaires reconnus, ainsi que les familles du quartier et tous leurs clients habituels.
An American-style bistro drawing inspiration from French, Italain and American fare. The Davidson, which honors Tyler Davidson, the namesake of the fountain just across the street.
• Européenne contemporaine • Quartier central des affaires
Réservé 48 fois aujourd'hui
Le Boca présente une ode à l'Europe du chef David Falk. Vous profiterez d'une expérience culinaire d'une envergure internationale sous la conduite du chef cuisine et d'un service bienveillant à un prix abordable. Cet établissement allie des styles européen et américain contemporains avec des touches rustiques dans un espace urbain spacieux. Le cadre élégant et chaleureux vous accueille pour un cocktail l'après-midi, une petite collation avant un spectacle des théâtres situés à proximité, un souper décontracté avec des amis, ou encore une nuit luxueuse à Cincinnati.
Located across from Washington Park and steps away from Music Hall, we are proud to be the only Boutique Italian Steakhouse in OTR. As a from-scratch kitchen, we feature steaks butchered by the ounce on a daily basis, oysters on the half shell, fresh pasta made in-house, and a masterfully executed cocktail program. We eagerly await your presence at our table.
The Aperture, the first full-scale restaurant project from Chef Jordan Anthony-Brown. The menu reflects the concept of Mediterranean mezze style dining, consisting of many small plates, rustic in nature and reflective of seasonality and creates a natural progression and flow for the dining experience. The Aperture’s menu reflects three fundamental tenets: intention, balance, and focus. The menu - and its individual dishes - are approached with the objective of putting critical thought into every component, eliminating the extraneous, and ensuring a natural flow across the menu. The culinary program is heavily influenced by the cuisine of the broader Mediterranean region and the simple, seasonal cooking of Southern France, Italy, Greece, and the Levant.
Indulge in Northern Italian Cuisine with an air of European sophistication and influence at Subito. Savor homemade pastas, scratch-made sauces and hand-selected, perfectly seared steaks, finished in our infrared broiler. Along with the freshest seafood, flown in daily from the ports, Subito offers brick oven pizzas, a raw bar and traditional antipasti. Enjoy fine Italian and American wines from the cellar or a libation made by one of the restaurant's talented mixologists. Order up premium hand-crafted cocktails and bourbons, as well as the best of the region's beverages, like negronis, bellinis and our own Lytle Park limoncello. Pair one of these amazing beverages with Chef Helm's selection of shareable plates.
Forged from the fires of Covington, Ky. Opal is a casual, chef-driven, fine-dining restaurant that offers wood-fired grilled foods, craft cocktails, and a curated wine menu using locally focused products. The menu, developed by the company's culinary director, Chef Eric Polhamus, features Contemporary American dishes. Opal is the third restaurant installment in the portfolio of Bill and Morgan Whitlow. Opals are known to be the stone that represents justice, harmony, protection, love and passion. Just like the gemstone, Opal Rooftop Restaurant & Bar is different from every angle you approach it from. Patrons will enjoy a 360-degree backdrop of downtown Cincinnati and Northern Kentucky or dine indoors as the flames from the unique Grillworks grill reflect off of the bar. For more information and a glimpse of the menu, follow us on Facebook or visit opalrooftop.com. All tables are booked with a two hour window. If you would like more time please leave us a note to accommodate!