L'Atwater est un restaurant intime au bord de l'eau situé à Genève, dans l'État de l'Illinois. Le chef prépare des plats classiques avec une touche moderne à partir de produits locaux. Le menu de saison comporte des recettes subtiles afin d'inclure des produits de prime fraîcheur. L'Atwater est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7j/7. Offrant une magnifique vue sur l'eau et la cour, l'établissement dispose d'une salle à manger privée et d'une terrasse vous permettant de prendre vos repas en plein air, en saison. Vous dégusterez aussi un goûter chaque trimestre. L'Atwater est installé au sein du Herrington Inn, un complexe qui accueille les réceptions de mariage, un hôtel de caractère, un spa et une salle de réunion. Le restaurant est ouvert 365 jours par an.
The Walrus Room is a supper club of sorts . A premier fine dining experience in downtown Geneva. From fresh seafood and locally farmed produce to heritage breed pork and prime beef. The Walrus room presents an eclectic seasonal menu along with fantastic one of a kind cocktails, local craft beer options and a carefully curated wine selection. Come enjoy the intimate atmosphere and experience service that is second to none in the Fox Valley. Whether celebrating with friends and family or out for a date night, The Walrus Room delivers with great food, drinks service and atmosphere.
You may have noticed a little change in our name, so allow us to reintroduce ourselves. Ciao, we're Mio Modo. "Mio Modo" means "my way." Well, Scott's way, to be specific.
So what can you expect? New, lighter Italian food, twists on classic dishes, all our favorite old-school recipes, plus a few contemporary additions.
Swordfish – Running strong in its 13th year, first opened in Batavia in the spring of 2004. Swordfish is a contemporary sushi and grill restaurant that delivers fine dining at its best and leaves you with an experience that will have you coming back for more.
In Italy, Che Figata means you’ve just discovered something awesome. In Naperville, Che Figata is serving the freshest ingredients prepared simply and authentically: From house-made pastas, wood-fired meats and Mediterranean seafood, to the open-grill kitchen and warm modern atmosphere, Che Figata is a feast for the senses.Complimented by our Wine Spectator Award-winning selections of Italian imports, we pride ourselves in bringing robust flavors authentically prepared, and ingredients that are imported, sourced locally or grown in our very own Chef's Garden. Elevate your weekend mornings with our unparalleled Italian brunch, where each dish is a celebration of hand-crafted flavor and tradition. Indulge in a tantalizing fusion of classic tastes and inventive twists, all on one amazing menu. See you soon!
Le restaurant Eddie Merlot's vous sert du bœuf vieilli de qualité USDA et des fruits d'une fraîcheur exceptionnelle. Le concept d'Eddie Merlot est des plus populaires : le bar à vin vous propose plus de 75 vins au verre et une très vaste collection de vins de réserve vendus à la bouteille. Le bar est rempli des meilleurs spiritueux et de digestifs tels que le cognac et le cordial. Eddie Merlot's vous offre un décor contemporain incroyablement élégant de même qu'une ambiance propice au plaisir et à la détente sur un fond de musique entraînante. Joignez-vous à toute l'équipe en tenue de bureau ou décontractée.
A family owned restaurant with locations throughout Northern Illinois, offering a tapas-style inspired latin fusion cuisine of classic dishes with infused new flavors from Spain, Mexico, and South America.The menu is designed to share, our dishes are presented in a tapa-style. Pair your meal with our house sangria, craft cocktails, or our local beers.