bNapoli Italian is a contemporary Italian restaurant serving authentic cuisine from the Naples region of Italy using only top quality ingredients. Reservations are highly recommended as they are booking for indoor as well as outdoor dining on their 28 seat enclosed patio. BNapoli is known for their professional yet approachable service, beautifully created from scratch menu and inventive balanced cocktails. They offer an eclectic 100 label variety of new and old world wine focused mainly on North America and Italy from a glass enclosed temperature controlled wine room. Their cocktail menu is culinary based and guest focused offering creative seasonal takes on timeless classics and they also offer six draft lines featuring local breweries as well as a small curated selection of bottles.
Le 350 Grill affiche une décoration typique de Las Vegas, avec du linge de maison délicat, des couleurs bois foncé et des matériaux luxueux. Le menu inclut une variété de tapas et d'amuse-gueules avec une gamme complète d'entrées pour le dîner et le souper. Le 350 Grill propose également des desserts classiques ou des spécialités. Ce restaurant possède un patio avec un élégant coin repas.
Détenu et géré par le chef, le Lattitude est devenu l'endroit à ne pas manquer avec son ambiance de Boston/San Francisco. Les réservations sont fortement recommandées. Le chef de cuisine Jeffrey Daigneau développe la notion de repas décontracté à un tout autre niveau grâce à son menu unique qui change continuellement et son concept « de la ferme à la table ». De plus le restaurant est situé dans un cadre rustique et charmant. Vous disposerez d'un choix de menu exceptionnel allant des choux de Bruxelles frits et des pétoncles fraîches à la paella traditionnelle espagnole aux fruits de mer; dégustez aussi une grande carte des vins allant du pinot gris au malbec ainsi qu'une variété de martinis de spécialité. Le Lattitude éveille parfaitement tous vos sens, vous laissant avec une expérience culinaire mémorable et durable.
Tosca is a contemporary restaurant that serves both old school and modern seasonally inspired Italian and French influenced cuisine. Owner-chef Kevin Cousin and Sous Chef Rebecca Bates supervises a creative menu dominated by a nice range of Italian dishes and seafood entrees. All desserts and Pastas are freshly crafted.Visit for dinner and enjoy a savory dish of pan-seared salmon, or order the Bolognese alla Tosca for an appealing pasta dish that takes you to Bologna Italy.Fresh cuts of meat such as Black Garlic Sirloin or Today's Special .Finish off with a classic Vanilla bean Crème Brûlée.Or our famous Salted-Caramel ice cream.Tosca also boasts a nicely stocked bar and an outdoor patio that provides a scenic dining option during the warmer months.Craft seasonal Cocktails,New Specials daily and weekly . The restaurant’s casual and upscale vibe and intimate ambiance provides a welcoming backdrop for a spur-of-the moment dinner or a romantic date. Reservations encouraged.