Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Baltimore / Maryland

Meilleurs restaurants gastronomiques à Glen Burnie

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

14 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Arturo's Trattoria
4.9
Exceptionnel(1712)
Prix : cher
• Italienne • Glen Burnie
Réservé 28 fois aujourd'hui
Ce nouveau restaurant est tenu par le chef Arturo Ottaviano, maître de la cuisine italienne authentique. Arturo's Trattoria se spécialise dans les fruits de mer frais du jour, les pâtes fabriquées maison, les coupes de viande de première qualité et les produits locaux.
Photo du restaurant Bygone
4.6
Exceptionnel(3581)
Prix : très cher
• Américaine • Harbor East
Réservé 46 fois aujourd'hui
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
Photo du restaurant Twist Fells Point BYOB
4.6
Exceptionnel(669)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Fells Point
Réservé 7 fois aujourd'hui
En visitant le restaurant Twist Fells Point de Baltimore, dans le Maryland, avec votre famille, vous échapperez à la nourriture fade proposée dans la plupart des établissements. Vous diposerez d'un vaste choix de plats américains traditionnels avec la possibilité de les prendre pour emporter ou de les déguster sur place. Ce restaurant américain ne ressemble à aucun autre, servant des repas à toute heure du jour ou de la nuit.Le secret du succès du Twist Fells Point est toute l'attention portée au nouveau menu. Le chef exécutif, M. Jose Joel Molina, est le propriétaire du restaurant. Fort de plus de 15 ans d'expérience dans l'industrie, la période qu'il a passée en Grèce et ses influences hispaniques confèrent une saveur unique aux items figurant au menu. Les parents de M. Jose Joel Molina ont vécu au Maroc et parlent plusieurs langues, dont l'espagnol, le français, l'anglais, l'arabe et l'italien. La clientèle internationale qui fréquente le Twist Fells Point est toujours en mesure de bénéficier de l'aide de M. Jose Joel Molina.
Photo du restaurant Ammoora - Ritz-Carlton Residences
4.8
Exceptionnel(560)
Prix : très cher
• Moyen-orientale • Inner Harbor
Réservé 37 fois aujourd'hui
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
Photo du restaurant The Ruxton
4.8
Exceptionnel(413)
Prix : très cher
• Grillade • Harbor East
Réservé 39 fois aujourd'hui
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Photo du restaurant La Tavola - Baltimore
4.4
Génial(2328)
Prix : raisonnable
• Italienne • Petite Italie
Réservé 8 fois aujourd'hui
La Tavola, niché au coeur du quartier Little Italy à Baltimore, offre la meilleure cuisine italienne contemporaine dans un décor élégant et sobre. Les arômes de focaccia fraîchement sortie du four, d'ail, d'origan et de fruits de mer frais du marché émanent de la cuisine où le chef Carlo Vignotto allie tradition et modernité. De par sa formation classique et sa créativité il propose de superbes soupes, de délicieux fruits de mer et de sublimes plats de poulet, de pâtes et de veau. À ne pas manquer, ses décadents desserts, de véritables péchés mignons! À chaque jour, le chef Carlo cuisine de savoureux plats préparés avec les meilleurs ingrédients et épices de la saison.
Photo du restaurant The Farmhouse - Gambrills
4.3
Génial(95)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Gambrills
Réservé 55 fois aujourd'hui
Our farm-to-fork concept is rooted in the conviction that the freshest and most flavorful ingredients come from those who are dedicated to their craft and the land they cultivate. By sourcing our produce, meats, and seafood locally, we not only ensure the highest quality for our guests but also contribute to the vitality of our community. Supporting local agriculture and fisheries means fostering sustainable practices, preserving traditional farming methods, and reducing our carbon footprint. It’s a commitment to both exceptional cuisine and a healthier planet, and we are proud to partner with local producers who share our dedication to excellence and environmental stewardship.
Photo du restaurant The Elkridge Furnace Inn
4.9
Exceptionnel(2997)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Elkridge
Réservé 9 fois aujourd'hui
Award-winning Executive Chef Dan Wecker shares his passion and dedication through seasonal menus boasting a fusion of New American and French- Inspired dishes -- the perfect balance of classic and creative cuisine. A thoughtful wine list and signature cocktails start the adventure. Signature Cream of Baltimore Soup and Chef's own pan mustard sauce for crab cakes are a notable twist. On-site Green House and Mushroom house add to the intrigue. Finally, in-house desserts will add a memorable sweet ending to your experience. Our circa 1744 Tavern Restaurant, 1810 Manor House along with 12 acres of grounds and gardens makes for the perfect dining escape. intersecting literature, history and geography as story with our food. Experiences including monthly themed teas along with wine and spirit coursed dinners are sought after pre-paid options. Patio and Porch dining available.2023 Best of Howard County: Best Chef, Fine Dining, Ambiance, Steak and Place to Take Out of Towners...
Photo du restaurant Chiapparelli's - Baltimore
4.7
Exceptionnel(1110)
Prix : raisonnable
• Italienne • Inner Harbor
Réservé 14 fois aujourd'hui
Élu « Restaurateur de l'année par l'Association des restaurants du Maryland », le Chiapparelli's - Baltimore est l'un des endroits les plus connus et les plus appréciés de Little Italy. Même si le restaurant est passé d'une génération à l'autre, le dévouement au service de la cuisine italienne de haute qualité est resté le même. Les murs de briques offrent une atmosphère agréable, tandis que le personnel est toujours sympathique et professionnel. Le menu comprend des spécialités locales de fruits de mer, un délicieux veau, des spécialités maison et l'une des salades les plus prisées de Baltimore. Une salle de réception et un service de voiturier sont aussi disponibles.
Photo du restaurant Copper Shark
4.7
Exceptionnel(534)
Prix : cher
• Américaine • Locust Point
Réservé 35 fois aujourd'hui
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable