Traditional meets modern in this new age Caribbean cuisine restaurant brought you by Chef Tavel Bristol-Joseph of E&R Hospitality Group. Named after the Canje pheasant, national bird of Guyana, Canje pulls inspiration not just from mainland Guyana, but from Jamaica to Puerto Rico, and all the islands in between. Our menu explores the cooking techniques, ingredients, and many expressions of vibrant food across the region.Tucked away on the east side of Austin, this lively environment brings a unique cocktail program boasting both spirit forward and fruit driven cocktails and a small selection of natural wines alongside our inventive food menu.
Le Truluck's est une escapade gourmande pour un voyage des sens.
Vous y savourerez du crabe de première fraîcheur, en provenance directe des propres pêcheries de l'établissement. Vous dégusterez aussi des fruits de mer pêchés le jour même ou vous opterez pour des steaks tendres et saignants préparés à la perfection, que vous accompagnerez de délicieux vins servis au verre ou à la bouteille.
• Française / Américaine contemporaine • Bouldin Creek
Réservé 74 fois aujourd'hui
Luxury takes root in the heart of Austin at Nido, bringing the charm of the area together with the culinary techniques of coastal Europe, all perched above Lady Bird Lake and the energetic cityscape. Nido is located on the rooftop of The Loren at Lady Bird Lake - recently named by Conde Nast Traveller and Travel & Leisure Magazine as "one of the hottest hotel openings in the world." Nido nods to the surrounding and native Hill Country, giving diners a one-of-a-kind respite to experience worldly-travel through food. Nido’s selection of carefully crafted, seasonal menus are internationally-inspired with a focus on classical technique.Reservations are available for inside the dining room and the dining tables in the bar. Lounge seating is available on a walk in basis in the bar and on the terrace for drinks and snacks.For more information, please visit https://www.thelorenhotels.com/cuisine/restaurant and follow @Nidoatx on Instagram.
The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Jeffrey's Restaurant & Bar est une institution culinaire de Austin depuis 1975. En 2012, le restaurant a fermé ses portes pour une rénovation majeure et a rouvert sous la direction du groupe de restauration haut de gamme de Austin, McGuire Moorman Hospitality. Le restaurant, niché dans un quartier calme à l'ouest du centre-ville dispose d'un bar animé, de trois salles à manger et des menus sur lesquels figurent des steaks vieillis à sec, des classiques réinterprétés et des produits locaux. Une salle à manger privée, un service de voiturier gratuit et un service de location de voiture et chauffeur sont disponibles.
Josephine House sert le dîner, le brunch, le « Happy Hour », le souper et le spécial steak-frites du lundi soir. Le chalet Clarksville dispose d'un petit bar en marbre pour le café ou un cocktail, des tables intimes dans la salle à manger, une terrasse à l'ombre et une pelouse pour se prélasser. Le chef Alex Manley et son équipe préparent un menu quotidien éclectique mettant en vedette les meilleurs produits locaux.
Juniper est le plus récent ajout à la scène culinaire Austin, et est dirigé par le vétéran Austin: le Chef Nicholas Yanes. Juniper combine les ingrédients de qualité aux vieilles techniques afin de créer une cuisine réconfortante, classique, inventive et qui relie les régions du nord de l'Italie avec le centre du Texas.
The Peacock, Austin Proper’s ground floor Mediterranean restaurant and lobby bar serves breakfast, lunch, and dinner. The menus are inspired by the colorful culinary styles of Israeli and Turkish fare and include spit-roasted meats and vegetables grilled over the restaurant's wood-burning oven, flavorful tagines and hearty mezze platters and dips ideal for sharing. The sprawling bar provides a full dining experience throughout the lobby and outdoor lounge. Overlooking views of Shoal Creek can be taken in from the Peacock’s patio space and the private dining room balcony.Please note that a 4% wellness surcharge is added to all checks to assist in providing healthcare benefits for our colleagues. Thank you for supporting our staff.
Just as in Italy where the food is genuine and locally sourced, you'll find the same at Intero with farm-to-table Italian cuisine. At its core, the concept behind Italian cooking stems from necessity and gratitude for regionally available ingredients. Intero, translating to “whole’’ in Italian, embraces this concept utilizing local ingredients from their entirety, paired with traditional Italian techniques and cooking sensibilities. This naturally sustainable approach allows for innovative, yet familiar dishes that highlight the seasonal availability of what’s grown and raised in Texas. Additionally, Intero provides an authentic nod to the sweet side of Italy offering specialty house-made artisan chocolates (including truffles, barks, and sipping chocolate) along with other traditional Italian desserts in classic, seasonal and unique flavors. Enjoy various Amari, select wines and craft cocktails indoors or out, set in Intero's modern casual atmosphere.
J Carver's Oyster Bar & Chophouse features market fresh oysters & premium wood grilled steaks. Nestled in West 6th District of Downtown Austin, John Carver, Owner and Chef delivers an elevated classic fine dining experience featuring a gorgeous raw & oyster bar and intimate dining experience.In order to honor all reservations booked, we ask that all bookings adhere to our suggested dining time frame. Please contact our reservationist if you have additional questions. Our time frames are as follows2 people - 2 hours3 people - 2 hr 15 minutes4-5 people - 2 hr 30 minutes6-7 people - 2hr 45 minutes8+ people - 3 hoursPlease reach out to our reservationist for private dining.We offer Valet at $12 daily
Le restaurant est fier d'annoncer... Le chef Tyson Cole est le grand vainqueur du James Beard Foundation Award 2011 pour le titre de « Best Chef Southwest ». Merci à la famille Uchiko et Uchi ainsi qu'aux amis pour leur soutien !
Uchi propose les talents culinaires de Tyson Cole, chef exécutif et maître sushi, lauréat du « meilleur nouveau chef en Amérique 2005 » élu par le magazine Food and Wine. Son menu alléchant est basé sur la tradition japonaise, associée à de nouvelles saveurs et influences. Uchi signifie « maison », et comme beaucoup de bars à sushi au Japon, Uchi est situé dans une maison ancienne rénovée. Son design dynamique ajoute une nouvelle dimension au quartier et a été chaleureusement accueilli par les gourmets d'Austin. Uchi accepte un nombre très limité de réservations et conserve bonne partie de la salle à manger pour les arrivées spontanées. La plupart des tables se remplissent donc sur le principe du premier arrivé premier servi. Tous les groupes doivent être complets avant d'être placés.