Le concept du Carmine's est simple et très populaire : servir tous les repas dans le style d'un festin de mariage italo-américain - ce qui signifie de généreuses portions d'entrées maison, de pâtes, de plats de fruits de mer et de viande servies dans de grandes assiettes à partager. Un plat principal pourrait facilement nourrir trois à quatre personnes en moyenne. Si vous recherchez une cuisine italienne de style familial meilleure que la moyenne et servant d'énormes portions à des prix raisonnables, le Carmine's est l'endroit pour vous.
P.F. Chang's is a restaurant concept that honors the 2,000-year-old Asian tradition of wok cooking and believes in making food from scratch every day in every restaurant. With a Farm to Wok™ food philosophy at its core, P.F. Chang's chefs hand-roll dim sum, hand chop and slice all vegetables and meats, handcraft every sauce and wok-cook each recipe, every day in every restaurant using wholesome, fresh ingredients. With roots in Chinese cooking, the culinary landscape at P.F. Chang's now stretches across Asia with diverse, culturally inspired recipes including hand-rolled sushi, Vietnamese-style soups and bowls, traditional Chinese dim sum, wok-fired chicken and beef entrées, and family style noodles and rice. All made from scratch every day.