Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants de style familial à Point Loma

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

31 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Venetian Restaurant
4.6
Exceptionnel(480)
Prix : raisonnable
• Italienne • Point Loma
Réservé 2 fois aujourd'hui
Primé pour sa cuisine italienne, notamment ses pizzas qui sont considérées comme les meilleures de San Diego, le restaurant The Venetian vous accueille dans un cadre décontracté. Crée en 1965 par Vince Giacalone, cet établissement n'a depuis cessé de gagner en popularité. Les fils Joey et Frank entretiennent fièrement la tradition familiale, tout en préparant eux-mêmes les saucisses, soupes et sauces. Ce restaurant attire une clientèle fidèle de tout âge. Le menu inclut notamment des bruschettas, des pâtes aux fruits de mer, du poulet, de la piccata, ainsi que des pizzas fines ou épaisses avec une garniture traditionnelle ou moderne. Situé à Point Loma, le restaurant The Venetian, avec son service chaleureux et son ambiance décontractée, constitue un endroit prisé pour une soirée en amoureux, une happy hour, le souper ou une fête familiale. Il dispose d'un bar animé, d'un patio idéal pour se retrouver en famille ou à plusieurs, de cabines et banquettes confortables, ainsi que d'une cave à vin privée pouvant accueillir jusqu'à 16 personnes (sur réservation). Cet établissement propose le souper chaque soir, le dîner du lundi au vendredi et le brunch le dimanche. Un bar complet est également disponible.
Photo du restaurant Seneca
4.7
Exceptionnel(4106)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 109 fois aujourd'hui
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Photo du restaurant Animae
4.8
Exceptionnel(3176)
Prix : très cher
• Asiatique contemporaine • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 59 fois aujourd'hui
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Photo du restaurant Juniper & Ivy
4.6
Exceptionnel(7994)
Prix : cher
• Non-specifiée • Petite Italie
Réservé 61 fois aujourd'hui
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
Photo du restaurant Callie Restaurant
4.8
Exceptionnel(171)
Prix : très cher
• Méditerranée • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 66 fois aujourd'hui
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Photo du restaurant Lala
4.5
Génial(121)
Prix : raisonnable
• Italienne • Petite Italie
Réservé 16 fois aujourd'hui
From the Owners of Barbusa .we bring you "Lala" a captivating blend of modern and classic Italian cuisine, paired with handcrafted cocktails in a cozy, sexy-chic ambiance. Our menu showcases timeless Italian flavors with a contemporary twist, from traditional Stuffed Shells to inventive loaded potato gnocchi. The intimate atmosphere, with dimmed lights and plush furnishings, sets the stage for romantic dinners or vibrant gatherings.Our bar is a haven of mixology artistry, featuring classic Negronis and signature creations like the "Lala Martini." Sustainability is a core value—we source responsibly and implement eco-friendly practices in both the kitchen and the bar. "Lala" isn't just a restaurant; it's a community that appreciates culinary excellence, inviting you to savor the extraordinary in every bite, sip, and moment. Join us for a celebration of Italian cuisine, crafted with contemporary flair, and served in an ambiance that exudes romance.
Photo du restaurant AKA San Diego
3.3
Bien(26)
Prix : cher
• Asiatique • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 28 fois aujourd'hui
Located in the bustling heart of Gaslamp, San Diego, AKA is more than just a restaurant. It’s a destination where exceptional food, craft cocktails, and an energetic nightlife converge. With a menu curated by renowned Chef Takuya Kudo, AKA offers a captivating fusion of Chinese, Japanese, and Thai culinary traditions, all crafted with fresh ingredients and innovative techniques. The venue features a vibrant atmosphere complemented by artisanal craft cocktails from mixologist Gerardo Bedolla and striking design by Cassandra Builer. AKA welcomes guests to indulge in its exquisite dishes while enjoying electrifying entertainment. Committed to transforming the dining and nightlife scene in San Diego, AKA offers a unique and unforgettable experience for everyone looking to savor gourmet cuisine, sip on craft cocktails, and dance the night away.
Photo du restaurant Nobu San Diego
4.5
Génial(3727)
Prix : très cher
• Japonaise • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 60 fois aujourd'hui
Renommé mondialement et récompensé de plusieurs prix pour sa cuisine japonaise nouveau genre, le Nobu continue d'offrir aux convives avertis d'à travers le monde une aventure culinaire. L'établissement de San Diego est comme une nouvelle toile sur laquelle le chef Nobu Matsuhisa peut disposer ses plats légendaires, comme la morue noire au miso et le sashimi au sériole avec jalapeno. Le restaurant, niché dans un Hard Rock Hotel toujours aussi bien situé et toujours aussi branché, propose également des créations uniques du chef exécutif David Meade, qui a aiguisé son talent aux restaurants Nobu de Miami et New York. Le Nobu de San Diego est fiable autant pour la nourriture que pour le service impeccable, mais aussi pour son ambiance sophistiquée et animée.
Photo du restaurant Seréa
4.5
Génial(2232)
Prix : cher
• Méditerranée • Coronado
Réservé 53 fois aujourd'hui
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Photo du restaurant Huntress
4.6
Exceptionnel(783)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 29 fois aujourd'hui
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable