JK will take you on a modern Asian culinary journey with focus on friendly but highly attentive service. You will experience an artful ambience, as though you are seated in a beautifully curated garden.We encourage our diners to embrace the customary approach of sharing dishes with their guests, from luxurious small plates to contemporary large plates and stunning desserts. Each seasonal menu is created by our talented culinary team using only premium ingredients and served by our highly trained front of house team with a strong focus on a meticulous and engaging customer service.
Bienvenue à La Brasa, un restaurant haut de gamme qui propose une cuisine sud-américaine contemporaine avec de délicieux cocktails uniques.
Découvrez à La Brasa une culture unique et authentique, là où se rencontrent rencontre ambiance sophistiquée, cuisine et style rustique à Oklahoma. Ce magnifique restaurant-bar a ouvert ses portes le 20 septembre 2013 et est situé en plein cœur du quartier asiatique, à l'intérieur du bâtiment historique de Kamp.
Laissez-vous tenter par les saveurs authentiques d'Oklahoma tout en profitant de cocktails exotiques comme le Pisco Sours péruvien, le Mules péruvien, le Caipirinhas, les fleurs de lotus et le meilleur de la musique live et des DJ. La Brasa vous invite à apprécier son expertise pour... la fête! Ce restaurant-bar est au cœur de l'action.
Expect the Unexpected at Black Walnut. Concept owned by Chef Andrew Black – a 2023 James Beard Award winner for Best Chef Southwest, and a 2022 James Beard Award semifinalist for Outstanding Chef. Blending American cuisine with the neighborhood’s cultural history, the menu is eclectic and vibrant. The pairing of global street cocktails from Bali to Brazil adds to its culinary spirit, and a spacious patio makes this our community’s new favorite place to come together. Dressed but not dressy, Black Walnut OKC is the perfect balance of thoughtful food and an unbuttoned experience.