Tre Vele is a modern Italian eatery featuring and extensive bar, rooftop terrace, and patio. The Ristorante features an innovative menu with an emphasis on homemade pastas and modern odes to classic Italian dishes.In collaboration with Chef/Partner Ian Winslade of Mission + Market, Executive Chef Monique Barrow will be at the helm of Tre Vele.
At Baraonda, tradition is a way of life that is relished and often celebrated with good friends, great joy and exceptional food. Our friendly bartenders & staff are ready to serve you in our dining room, bar or patio. Over the years Baraonda has achieved many accolades. Some of these include: voted a top 50 restaurant by the Atlanta Journal-Constitution, awarded Best of CitySearch, mentioned by Bon Appetit Magazine, named a top 100 restaurant by Atlanta Magazine, rated by Zagat and more.
Le Maggiano's est spécialisé dans une cuisine familiale authentique du sud de l'Italie, servie en portions généreuses. Le grand menu varié vous fera découvrir une vaste sélection de pâtes faites maison, de délicieuses salades, de steaks primés, de poissons frais et de desserts inoubliables.
La salle à manger chaleureuse et accueillante est parfaite pour rendre le dîner ou le souper. Les salles de banquet sont idéales pour organiser des soirées et des événements d'affaires, notamment (entre autres) les bar et bat-mitzvahs, les réceptions de mariage, les fêtes de vacances, ainsi que les réunions et séminaires d'entreprise. Le personnel de banquet professionnel travaillera en étroite collaboration avec vous pour organiser l'événement parfait et se pliera en quatre pour répondre à vos demandes spéciales.
Venez donc Maggiano's profiter de tout en plus grand !