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Meilleurs restaurants de style familial à Ivy City

11 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(3766)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservé 88 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Photo du restaurant Carmine's - Washington DC
4.4
Génial(6468)
Prix : raisonnable
• Italienne • Penn Quarter
Réservé 69 fois aujourd'hui
Carmine's est un restaurant de style familial, avec des établissements à NYC, NJ, Nassau Bahamas et Washington DC. Le restaurateur Artie Cutler a créé Carmine's avec un seul objectif : ouvrir un restaurant qui servirait chaque repas dans le style d'une fête de mariage italo-américaine, avec de grandes portions d'antipasto, de pâtes, de fruits de mer et de viandes, le tout servi sur des plateaux conçus pour le partage. Carmine's est l'endroit idéal pour profiter des amis, de la famille tout en savourant une très bonne cuisine et de très bons vins, le tout servi avec professionnalisme. Vous aurez l’impression de replonger en enfance et de retrouver l’ambiance familiale qu’il y avait chez votre grand-mère.
Photo du restaurant The Grill
4.7
Exceptionnel(1418)
Prix : cher
• Américaine • Southwest Waterfront
Réservé 38 fois aujourd'hui
Chef Roberto Santibañez presents a new American menu focused on Woodfired cooking, with an emphasis on steak, seafood and vegetarian fare. His Mexican roots and French training lend an inspired touch to the American table.
Photo du restaurant The Pembroke
4.7
Exceptionnel(1894)
Prix : cher
• Mondiale/Internationale • Dupont Circle
Réservé 49 fois aujourd'hui
Le Café Dupont au The Dupont Circle Hotel est un bistro contemporain aux accents français et américains qui reflètent le côté sophistiqué du cosmopolite quartier Dupont Circle. Le Chef exécutif Laurent Aubel crée des menus saisonniers irrésistibles avec des ingrédients frais et de première qualité provenant d'agriculteurs et de bouchers locaux. Une sélection de cocktails spéciaux et une vaste carte des vins accompagnent à merveille les créations innovantes du Chef.
Photo du restaurant Mi Vida, District Wharf
4.5
Génial(2345)
Prix : cher
• Mexicaine • Southwest Waterfront
Réservé 68 fois aujourd'hui
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Photo du restaurant Philippe Chow - DC
4.2
Génial(787)
Prix : cher
• Chinoise • Southwest Waterfront
Réservé 30 fois aujourd'hui
Philippe puts his own spin on traditional Beijing-style cuisine with results that are modern, flavorful and theatrical. All specialty dishes are served family-style, giving all guests the opportunity to experience a taste in every dish ordered. Our philosophy focuses on bringing people together for an experience that they can share with one another – starting with our signature dishes.FOR PARTIES OF 9 OR MORE, PLEASE VISIT please select one of our large party dining experiences listed on our OpenTable page OR visit https://www.philippechow.com/location/washington-dc/ -- Be sure to select Group Dining
Photo du restaurant Mallard
4.8
Exceptionnel(66)
Prix : cher
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Logan Circle
Réservé 25 fois aujourd'hui
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Photo du restaurant Mi Vida, 14th Street
4.6
Exceptionnel(389)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Logan Circle
Réservé 13 fois aujourd'hui
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Photo du restaurant Mi Vida Penn Quarter
4.5
Génial(346)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Penn Quarter
Réservé 37 fois aujourd'hui
“Mi Vida” translates to “My Life.” However, in Mexico, “Mi Vida” means much more. “Mi Vida” is a term of endearment bestowed on close family and friends to signify love, care and importance. When one says, “Mi Vida,” they are telling someone special how much they mean to them. MI VIDA describes how we feel about our team and our guests. It is our expression of Mexican culture and cuisine as interpreted through the lens of Chef Roberto Santibañez. Our menu is rooted in the history and culinary tradition of Mexico while exploring the ever-changing boundaries of this vibrant and evolving cuisine.
Photo du restaurant Vermilion - Alexandria
4.6
Exceptionnel(3992)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Vieille ville d’Alexandria
Réservé 24 fois aujourd'hui
Au cœur de la vieille ville d’Alexandria Vermilion vous offre une cuisine américaine moderne aux apparences simples. De la cuisine régionale du chef William Morris, utilisant autant que possible des produits locaux et de terroir, à la chaleur de son ambiance et au service gracieux délivré par le personnel, Vermilion est un endroit idéal pour un souper occasionnel en semaine ou tout simplement un très bon endroit pour prendre un verre.
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