Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Hawaii

Meilleurs restaurants de style familial à Honolulu

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

32 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Quiora
4.5
Génial(1214)
Prix : cher
• Italienne • Waikiki
Réservé 21 fois aujourd'hui
From the Italian words ‘Qui,’ meaning ‘Here,’ and ‘Ora,’ meaning ‘Now.’ Join us here and now for a dining experience that celebrates the joy of the present moment. Our menu is inspired by Italian and Mediterranean cuisines, featuring ingredients that are thoughtfully sourced from local farmers, fishermen, and purveyors throughout Hawaii. We invite you to join us for lunch for local and international favorites.Our open-air dining room offers beautiful views of the Waikiki skyline and the Pacific Ocean. You can even catch the Hilton Hawaiian Village fireworks show on Friday evenings from any table in the restaurant, and stunning sunset views any day of the week. Complimentary Valet Parking.QUIORAWAIKIKI.COM · @QUIORAWAIKIKI
Photo du restaurant Hau Tree
4.7
Exceptionnel(87)
Prix : cher
• Méditerranée • Honolulu
Réservé 110 fois aujourd'hui
Le Hau Tree Lanai est un joyau de la restauration récompensé par le prix « Top Write In » (choix des consommateurs) d'Hale Aina/Honolulu Magazine du meilleur brunch en 2013, par l'OpenTable Best View (meilleure vue) en 2013, par la médaille d'or Hale Aina du meilleur repas en plein air (Best Outdoor Dining) en 2010 et enfin par la médaille d'argent du Best Restaurant to Take Out (meilleur restaurant où sortir) de Town Guests en 2009. Situé sur le côté paisible de la plage de Waikiki, cet établissement offre des vues imprenables dégagées sur l'océan et sur les couchers de soleil romantiques. Vous apprécierez votre repas dans un cadre idyllique, décontracté et élégant. Vous savourerez des fruits de mer, de mahi-mahi, de l'opakapaka et du thon ahi préparé dans 5 styles différents ainsi que du bœuf naturel (provenant du Harris Ranch), du filet mignon, du New York Rib Eye Steak (bifteck de faux-filet) ou encore des Colorado Lamb Chops (côtelettes d'agneau). La carte des vins attractive affiche des prix raisonnables et un service d'assistance est assuré afin de vous permettre de conjuguer au mieux la nourriture et le vin.
Photo du restaurant Morimoto Asia - Waikiki
4.5
Génial(3858)
Prix : très cher
• Asiatique • Waikiki
Réservé 47 fois aujourd'hui
Morimoto Asia is Chef Masaharu Morimoto Pan-Asian Restaurant. The creativity of Chef Morimoto is already one of the most inventive forces in Asian cuisine. This culinary destination includes unique exhibition kitchens that showcase traditions like Peking duck carving and lobster. Morimoto Asia's eye-catching and beautiful beach views includes lounges, private's dining spaces, and an exhibition glass encased kitchen that allows guests a behind the scenes glimpse of the culinary action.
Photo du restaurant Istanbul Hawaii
4.7
Exceptionnel(2895)
Prix : cher
• Méditerranée • Honolulu
Réservé 61 fois aujourd'hui
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.
Photo du restaurant Mara
4.4
Génial(103)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Downtown
Réservé 30 fois aujourd'hui
Mediterranean cuisine is a way of life, one that respects the land, the people, and the way we eat. These principles are mirrored in Hawaiian culture and MARA Restaurant & Bar celebrates this connection by highlighting the historical cuisines of modern day Greece, Italy, and beyond while working in harmony with the bounty of ingredients from Hawaii’s plentiful and revered āina, from mauka to makai. Central to MARA’s culinary journey is a rotating fresh market seafood list where guests are invited to select their preferred fish and preparation inspired by the various cuisines that encompass the Mediterranean Basin. Our chef’s creativity is complemented by an elevated beverage program showcasing bespoke cocktails with in-house-made elements and a world-class wine list. Join us on this exploration and let your mind, body, and soul set sail across the Mediterranean.
Photo du restaurant Eating House 1849 by Roy Yamaguchi - Waikiki, Oahu
4.7
Exceptionnel(2997)
Prix : très cher
• Cuisine regionale hawaïenne • Waikiki
Réservé 43 fois aujourd'hui
Le Eating House 1849 rend hommage au patrimoine culinaire animé de Hawaii avec un clin d'œil aux restaurateurs tels que Peter Fernandez qui, selon ce qu'on raconte, a ouvert un des premiers restaurants à Hawaii vers le milieu des années 1800s, l'appela The Eating House et puisait ses ressources de ce que pouvaient lui offrir les agriculteurs, les éleveurs, les glaneurs et les pêcheurs locaux. Ici, le chef primé Roy Yamaguchi mélange parfaitement deux mondes: l'ambiance et les saveurs simples d'une ville coloniale et la modernité évolutive de la haute cuisine.
Photo du restaurant Cino
4.5
Génial(326)
Prix : très cher
• Italienne • Kaka'ako
Réservé 28 fois aujourd'hui
Italian Chophouse & Crudo Bar. Transforming locally sourced ingredients. Capturing the heart of Italy and the spirit of Hawaii.
Photo du restaurant Nami Kaze
4.8
Exceptionnel(1462)
Prix : cher
• Fruits de mer • Kalihi-Palama
Réservé 58 fois aujourd'hui
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
Photo du restaurant Moku Kitchen
4.7
Exceptionnel(3583)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Honolulu
Réservé 79 fois aujourd'hui
Full table service resumes 12/18/23! Located in the heart of the Kaka'ako art district, Moku Kitchen is a chef-driven concept that brings Hawaii's rich upcountry farming and ranching heritage to downtown Honolulu's urban lifestyle. Our award winning cocktail program is ever-evolving, highlighted by the Monkeypod Mai Tai. We offer a wide variety of local craft beer and wines from small independent producers. Please go to mokukitchen.com for up to date menus and our daily live music calendar.
Photo du restaurant Mahina and Sun's - Surfjack Hotel
4.5
Génial(1281)
Prix : cher
• Cuisine à la Maison • Waikiki
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le chef Ed Kenney, né à Honolulu, ouvre les portes de son quatrième restaurant: Mahina & Sun, vous proposant une délicieuse cuisine des îles. L'objectif de Kenney est d'offrir «une cuisine haut de gamme avec une touche hawaïenne» et d'utiliser des produits biologiques locaux de façon à faire rayonner ses plats. Au cours de la dernière décennie et à travers ses autres restaurants à Kaimuki (Town, Kaimuki Superette et Mud Hen Water), Kenney a été une figure centrale dans la culture toujours en croissance de la nourriture rapide.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable