Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade

Meilleurs restaurants de style familial à Fisher Island

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

41 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Prime Italian
4.7
Exceptionnel(3333)
Prix : très cher
• Italienne • South Beach
Réservé 21 fois aujourd'hui
Le restaurant italo-américain haut de gamme est le restaurant partenaire du Prime One Twelve.
Photo du restaurant Abbalé Telavivian Kitchen - South Beach
4.8
Exceptionnel(76)
Prix : cher
• Méditerranée • South Beach
Réservé 64 fois aujourd'hui
Embark on a culinary journey at Abbalé Telavivian Kitchen, where Miami's food scene meets modern Mediterranean cuisine.Founded by hospitality visionaries Executive Chef Sam Gorenstein and Pura Vida Founder Omer Horev, this culinary gem brings the essence of Israel to Aventura and South Beach. Abbalé Telavivian Kitchen originated in March 2021 in Miami Beach’s South of Fifth neighborhood and stands as a celebration of diverse culinary influences. Chef Gorenstein's expert touch fuses Latin flavors, while Horev's roots inspire a selection of mouthwatering Mediterranean dishes.
Photo du restaurant Azabu Miami Beach
4.7
Exceptionnel(856)
Prix : cher
• Japonaise • South Beach
Réservé 14 fois aujourd'hui
Reservations for the Omakase sushi counter, The Den, are taken by Opentable "the Den" account, phone or Azabu Miami Beach website.Azabu Miami Beach is Japanese concept where guests can enjoy an intimate dining experience. Originating in NYC, as Sushi Azabu in Tribeca, the Azabu brand has been awarded a Michelin Star for six consecutive years and is now excited to bring its culinary expertise to the heart of vibrant Miami Beach in the South of Fifth neighborhood. The Miami restaurant will be composed of two Japanese culinary concepts – the main dining being a robata concept and the hidden room in the back called 'The Den', serving only authentic Japanese sushi. The menu will feature innovative dishes curated especially for Miami by using exclusively sourced ingredients. The hidden sushi room will feature authentic sushi in Omakase style, where sushi chefs will guide guests through a true experience.
Photo du restaurant Byblos Miami
4.8
Exceptionnel(3912)
Prix : cher
• Méditerranée • South Beach
Réservé 31 fois aujourd'hui
Le Byblos propose une cuisine de l'est de la Méditerranée fortement influencée par les produits régionaux, préparée en utilisant des techniques classiques éprouvées, associées avec des procédés modernes. Le chef cuisinier Stuart Cameron (Weslodge et Patria), a élaboré des plats mettant en valeur les épices emblématiques de la région et les saveurs des côtes de l'est de la Méditerranée. Sa carte est une véritable mosaïque culturelle, proposée dans une ambiance familiale et conviviale. Récemment inauguré, le salon du Byblos est le nouveau rendez-vous des noctambules où vous pourrez poursuivre l'expérience culinaire débutée au Byblos Miami dans un cadre confortable, intime et élégant. Le salon, qui dispose d'une superficie de 213 m², est animé toutes les semaines par le DJ résident, vous pourrez profiter d'une ambiance unique en dégustant des cocktails ou la bouteille de votre préférence. Cette enclave exotique prisée des locaux et des touristes, incarne la passion et l'effervescence de la ville.
Photo du restaurant RED South Beach
4.6
Exceptionnel(2602)
Prix : raisonnable
• Grillade • South Beach
Réservé 8 fois aujourd'hui
Situé dans le sud du 5ème quartier de Miami Beach, le Red bénéficie d'une décoration noire moderne qui intègre une touche exotique de Miami. Proposant uniquement les meilleurs pièces de bœuf Angus certifiées et raffinées sur l'os ou non, le menu a été imaginé par le chef Peter Vauthy. Il prépare des plats hybrides de la cuisine classique et des ingrédients frais de saison. Toutes les préparations, que ce soit des sauces jusqu'aux garnitures, sont cuisinées de A à Z et transformeront les plus fervents végétariens en carnivores voraces. Le bar dispose d'une sélection de plus de 500 vins, dont son propre mélange privé et des cocktails faits maison. Le restaurant a récemment été désigné " Innovateur de l'année " par l'association nationale de la viande bovine. Si vous souhaitez trouver un endroit peu conventionnel pour organiser un événement, ne cherchez pas plus loin : le Red se spécialise dans des concepts originaux et propose des espaces polyvalents notamment deux salles à manger privées et un salon spacieux de grand standing permettant de préparer de très grands rassemblements (peu importe la taille).
Photo du restaurant LPM Restaurant & Bar
4.8
Exceptionnel(1122)
Prix : très cher
• Française • Brickell
Réservé 12 fois aujourd'hui
LPM Restaurant & Bar continues the tradition of celebrating the simplicity of light French Mediterranean and Niçoise cuisine featuring exceptional pasta, seafood, and meat dishes prepared with fresh Mediterranean produce such as artichokes, courgettes, olives, and lemons.The restaurant features an elegant, beautifully understated dining room reminiscent of the Cote d’Azur, framed in a light colour palette with accents of fine linens and marble, and featuring eclectic art and "Belle Epoque" accessories, as well as a gorgeous outdoor patio space for luxurious al fresco dining!
Photo du restaurant Paya
4.8
Exceptionnel(25)
Prix : cher
• Caraïbes • South Beach
Réservé 15 fois aujourd'hui
Paya is an exuberant, island-inspired restaurant and bar located on Miami’s South Beach founded by Mohamed “Mo” Alkassar and Chef Niven Patel, the duo behind FEAL Hospitality. It is a platform for Chef Niven Patel to pay homage to the insular cuisines of the Caribbean, Southeast Asia, and Spain’s islands, where he and Mo have either worked or visited extensively. Chef Niven’s dishes incorporate ingredients he grows at Rancho Patel, complemented by vibrant wines and tropical, farm to glass cocktails. The restaurant features 56 dining room seats, 25 bar seats, and 8 raw bar seats, with a gorgeous display of fresh seafood. Expect to jam to some Manu Chao style music while basking in the vibrant island vibes and flavors. South Beach has been home to Mo since he moved to Miami in 2016, and Paya is his thank-you to the community that supported him through his journey.
Photo du restaurant Bagatelle Miami
4.6
Exceptionnel(110)
Prix : très cher
• Française • South Beach
Réservé 6 fois aujourd'hui
Living the French Joie de Vivre in South Beach ✨ Bagatelle has become a beacon for those seeking lively gatherings and exquisite cuisine. Our signature menu, crafted by the talented Chefs Rocco Seminara and Jimmy de Almeida, is a testament to our commitment to culinary excellence. Each dish is a masterpiece, embodying the true essence of French gastronomy. Join us at Bagatelle for an unforgettable dining experience, where the spirit of French sophistication and the charm of lively social gatherings come together in perfect harmony.
Photo du restaurant Orange Blossom
4.9
Exceptionnel(2259)
Prix : raisonnable
• Américaine • South Beach
Réservé 19 fois aujourd'hui
L’Orange Blossom rend hommage à son héritage en créant un espace social chaleureux et accueillant, un lieu de rencontre, où la nouvelle cuisine américaine de la ferme à la table est merveilleusement accompagnée de cocktails artisanaux spéciaux. Le restaurant n’utilise que les ingrédients les plus frais, des produits provenant des fermes et de vendeurs de poisson de la Floride du sud. Outre des plats caractéristiques, le menu est adapté en fonction de la saison pour présenter des spécialités. Le bar, dirigé par le barman en chef Trevor Alberts, met l’accent sur la création de cocktails classiques avec une touche de modernité.
Photo du restaurant Stiltsville Fish Bar
4.7
Exceptionnel(2885)
Prix : cher
• Fruits de mer • South Beach
Réservé 31 fois aujourd'hui
Located in the heart of the Sunset Harbor neighborhood, Stiltsville Fish Bar features quality seafood by Jeff McInnis and Janine Booth.Quality seafood & tiki inspired drinks, the restaurant is centered around the glistening view of the harbor and stunning sunsets. SAFETY MEASURES:- Prior to opening our restaurant went through professional deep cleaning and was treated with disinfectants and sanitation sprays- The dining room has been reconfigured to keep tables 6ft. apart- Team members are using masks & gloves at all times- All table tops, menus, surfaces, plates, glassware, & utensils are disinfected and sanitized after each use- Team members are adhering to strict hand washing standards- Several sanitation stations are available for guests to access hand sanitizer, disinfectant wipes, and paper towels- Team members temperatures are being taken prior to starting their shift
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable