Indulge in luxury dining with an authentic "Asian Flare" experience, exploring rich and diverse Asian/Thai flavors. Le Chai's innovative dishes and stylish design will transport you to Asia.
Patrizia’s has been a family oriented concept for over 25 years. Each Patrizia's location is individually owned and operated to ensure that your dining experience at Patrizia’s is always great. As with Italian tradition, every single customer is treated like family. Each dish is prepared with fresh organic ingredients that uses family recipes dating back over 150 years. Aside from dining in, we also provide pick-up, delivery and catering for all occasions. Superb food, impeccable service, and a unique family atmosphere distinguishes Patrizia’s from any other restaurant and makes it a one of a kind experience. With locations in Williamsburg, Brooklyn, The Bronx, Staten Island, Long Island (Hicksville, Massapequa, Commack & Hauppauge), Sheepshead Bay, Manhattan, Maspeth Queens, Red Bank, New Jersey & our always sunny locations in Fort Lauderdale, Deerfield Beach Florida & Aruba...Amazing family style dining is just around the corner.
Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA.
Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar
Café Mars is an unusual Italian restaurant. Come see what we mean!For parties larger than 6 please email info@cafemarsbk.com to help craft your hassle free dining experience!
Steps away from The Beekman's centerpiece atrium and the bustle of The Bar Room, is Tom Colicchio's Temple Court. Surrounded by a series of stained-glass windows, and full of historic charm, Temple Court's Dining Room is a destination for the fine dining devout. Now under the stewardship of Executive Chef, Travis Sowards, Temple Court is a tour de force of Tom Colicchio's most classic flavor profiles, reimagined and assembled on a showcase menu in Downtown NYC. *The Bar Room is not reservable through Open Table*
Gran Morsi, ce qui veut dire 'bouchées' en italien, est une parfaite incarnation de simplicité élégante. Situé à Tribeca, ce restaurant spacieux et chaleureux se spécialise en cuisine italienne à saveurs audacieuses qui se présentent sous forme de petites portions ou d'assiettes à partager qui, dans plusieurs des cas, sont cuits sur place dans le four en briques. Gran Morsi offre une flexibilité absolue aux résidents et aux visiteurs du centre-ville de Manhattan en proposant une expérience culinaire propre à ce qu'ils ont envie; que ce soit une célébration spéciale, une soirée intime ou un repas décontractée entre amis.
A clandestine fine dining restaurant serving Chinese-inspired dishes that marry the innovation of Jean-Georges with flavors of the East, tucked away for a feeling of discovery. New York’s best kept secret, with intricate gold wallpaper and blue velvet banquettes.
Le chef cuisinier Leah Cohen's vous accueille dans son établissement Pig and Khao (68 Clinton Street) sur le Lower East Side. La cuisine inspirée de l'Asie du Sud-Est offre une variété d'influences thaïlandaises et filipino au menu, y compris les pâtes croustillantes et la salade de mangue marinées (jarret de porc cuit à la sauce de soja et cinq épices garnies de coriandre, d’ail croustillant servie avec une sauce aigre-douce dont la famille a le secret), la salade de porc grillé et de choux Bruxelles (sauce de poisson avec citron, échalote, ail et riz croustillant de chili, échalote, herbes et riz grillé), poitrine de porc grillée (grains de poivre Szechuan, vinaigre de coco, sauce soja, feuilles de laurier, ail croustillant, échalote et oeufs de caille bouillis). Le menu de boissons vous offre des bières en cannettes en allant vers de plus larges bières servies suivant le style de Hong Kong (vous buvez dans des petits bols), des cocktails de vin et une pression libre-service située dans la cour arrière.
Psaraki, meaning “little fish” in Greek, is the creation of longtime hospitality veteran James Paloumbis. The restaurant evokes the charm of seaside tavernas found along the shores of Greece. It offers spectacular views of the Brooklyn Bridge, the Manhattan skyline, and the Williamsburg Bridge, juxtaposing the tranquility of its serene ambiance with the vibrant energy of nearby Manhattan. Psaraki is a place to unwind, enjoy a perfect cocktail, and savor traditional homemade Greek dishes meant for sharing while escaping NYC's hustle and bustle. Psaraki’s menu is inspired by James’ culinary philosophy, which he terms “homemade”, where each dish is a testament to the authenticity and connection of family recipes, traditionally prepared and presented as if one was a visitor in James’s seaside home. Guests can enjoy a sampling of classic Greek dishes and a selection of Greek island favorites.
Patrizia’s has been a family owned establishment for over 25 years. Our family is involved in every aspect of the day to day activities to make sure that your dining experience at Patrizia’s is always great. As with Italian tradition, every single customer is treated like family. Each dish is prepared with fresh organic ingredients that use the family’s recipes dating back over 150 years.Aside from dining in, we also provide pick-up, delivery, and catering for all occasions. Superb food, impeccable service, and a unique family atmosphere distinguishes Patrizia’s from any other restaurant and makes it a one of a kind experience. With locations in Williamsburg, Brooklyn; East Tremont & Woodlawn, The Bronx, Staten Island, Long Island, Sheepshead Bay, Manhattan, & Red Bank, New Jersey… Amazing family style dining is just around the corner. Be sure to stop by and experience Patrizia’s for yourself!