Le concept du Carmine's est simple et très populaire : servir tous les repas dans le style d'un festin de mariage italo-américain - ce qui signifie de généreuses portions d'entrées maison, de pâtes, de plats de fruits de mer et de viande servies dans de grandes assiettes à partager. Un plat principal pourrait facilement nourrir trois à quatre personnes en moyenne. Si vous recherchez une cuisine italienne de style familial meilleure que la moyenne et servant d'énormes portions à des prix raisonnables, le Carmine's est l'endroit pour vous.
Experience Chef Nobu Matsushisa's world renowned cuisine in Atlantic City at the Caesars Hotel & Casino. Designed by NYC’s celebrated architect, David Rockwell, guests can enjoy intimate ambience with stunning views overlooking the beach and boardwalk. Nobu is a truly unique dining experience and follows the "Kaiseki" style of dining, which is a traditional Japanese tasting meal consisting of multiple courses. Indulge in Chef Nobu’s famous signature dishes including Yellowtail Sashimi with Jalapeño, Rock Shrimp Tempura and Black Cod Miso as well as traditional Japanese favorites and sushi. Reservations are strongly encouraged. Sushi bar experiences, lounge tables and bar seating are available to guests first come first serve. Please call or email us at nobureservationsac@caesars.com for large party requests and private dining options.
Martorano's conjugue une cuisine exceptionnelle et des spectacles musicales et cinématiques pour vous proférer la plus unique des expériences culinaires. Vous vous ravirez du système de son et d'éclairage doté d'une technologie de pointe, qui arrondira votre expérience avec de la musique R&B classique, du hip hop ou des airs plus classiques. Les télévisions haute définition, situés à de nombreux endroits dans le restaurant, jouent des scènes de films populaires. Merci de bien vouloir noter que le contenu des films peut ne pas convenir aux personnes de moins de 18 ans. Passez entre 18h et 22h pour faire une réunion d'affaires ou un souper en famille sur des airs classiques de Sinatra ou John Coltrane. De 22h jusqu'à 2h du matin, la musique prend la place centrale et c'est parti pour la fête ! Vous reconnaîtrez peut-être ce concept de vos voyages autour du monde - sachez que tout a commencé chez le Cafe Martorano en 1983.
P.F. Chang's is a restaurant concept that honors the 2,000-year-old Asian tradition of wok cooking and believes in making food from scratch every day in every restaurant. With a Farm to Wok™ food philosophy at its core, P.F. Chang's chefs hand-roll dim sum, hand chop and slice all vegetables and meats, handcraft every sauce and wok-cook each recipe, every day in every restaurant using wholesome, fresh ingredients. With roots in Chinese cooking, the culinary landscape at P.F. Chang's now stretches across Asia with diverse, culturally inspired recipes including hand-rolled sushi, Vietnamese-style soups and bowls, traditional Chinese dim sum, wok-fired chicken and beef entrées, and family style noodles and rice. All made from scratch every day.
Serving Up Flavorful, Jersey-Fresh GoodnessWith three different restaurants to choose from at Seaview, A Dolce Hotel, you’ll find something to satisfy any craving. We serve seasonal locally sourced cuisine under the expert culinary eye of longtime Executive Chef Rodolfo Correa. From classic pub fare to lavish spreads, our hotel restaurants offer distinct dining experiences for any occasion.Friday - Prime Rib Night Queen cut $34.95 King cut 38.95 Full menu available. Saturday - Prime Rib Night Queen cut $34.95 King cut 38.95 Full menu available.Breakfast daily 7am - 11am. Lunch Served daily 11am - 5pm.