The Barking Dog is located in the heart of Hell’s Kitchen. Outdoor seating all year around in the gorgeous Worldwide Plaza, steps away from Time Square & Theater District. The perfect place for breakfast, lunch, or dinner! A vast array of dining selections and a full bar on premise, Barking Dog is the perfect stop for any meal, anytime. With a fun canine theme that includes doggy watering fountains outside, Barking Dog appeals to the stroller set as well as to older" kids".
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
• Réservation de tables avec bouteilles • Jackson Heights
Réservé 7 fois aujourd'hui
Welcome to Salvaje, Where the Spirits of the Animal Kingdom Come to Life in Decor, Bar and Cuisine. Offering a Gastronomic Experience that Transports you into an Untamed Realm - we invite the Curious, Adventurous, and Lovers of all things Wild to become a part of Our Story. Come for a drink, a bite, or elevate your celebration with us. Our captivating venue, blending elegance and untamed beauty, provides the perfect backdrop for private events, parties, and buyouts.
A La Turka est un restaurant de l'Upper East Side ayant ouvert ses portes il y a 20 ans. Vous pourrez profiter d'une excellente cuisine et d'une ambiance animée et festive. Le restaurant a été présenté sur Channel 4, montrant comment faire griller les brochettes sur le toit du Rockefeller Center, ainsi que la façon de faire du poisson salé cuit au four. Il a également été diffusé au Fox5 où Dave Price a présenté son buffet de brochettes du samedi soir, des danseuses du ventre ainsi que de la musique live. A La Turka vous propose une sélection de 20 différentes brochettes; tout comme une usine de kebab, comprenant le poulet, l'agneau et le boeuf, et également quelques poissons provenant de la Méditerranée, comme le branzini. L'ambiance de l'endroit est chaleureuse afin que vous puissiez profiter d'un repas authentique et remarquable à Bosphore, à Istanbul. Tous les jeudis soir, il y a de la musique live et des danseuses du ventre et les mardis et mercredis soir, il y a de la musique live instrumentale turque. Une expérience authentique vous attend! Un service de traiteur est disponible. Conctactez directement le restaurant pour des événements spéciaux.
The place to meet, eat and enjoy the finer things in life. Specializing in 21 day dry aged USDA Prime meats, Kobe beef, Australian lobster tails and offering a wide array of seafood and wines. Join us for our old world charm and impeccable service. Some of our reviews; The New York Times 3 Stars "This steakhouse leaves no item overlooked...."- Crain's "New York's best pocket-sized steakhouse..."- Daily News 4 Stars "...outstanding service and excellent food that is imaginatively prepared..." - Zagat Survey "Mouth watering steaks...a true gem...a friendly staff..." - "Wine Spectator Award of Excellence"- "5 Star Diamond Award from the American Academy of Hospitality Sciences" - Newsday 3 Stars "a handsome slice of a restaurant...Queen's best steakhouse..." William Jack Degel honors his Godfather, the proprietor of Jack's, a 1930's prohibition-style Victorian speak-easy. At Uncle Jack's, where the motto is "Customer is King,” his legend lives on.
Idéalement situé sur la très fréquentée Route 3 à Secaucus NJ, et à seulement quelques minutes du complexe de Meadowlands, des grands stades, et de la ville de New York, le Bareli’s est le meilleur restaurant italien des environs depuis 1986. Récompensé à plusieurs reprises, notamment pour ses vins, il vous propose des mets élaborés à partir d’ingrédients de grande qualité. Ici, le chef étoilé se fera un plaisir de cuisiner votre plat préféré tout en respectant vos attentes et demandes particulières. N’attendez plus pour venir savourer un dîner tout à fait royal ! Vous serez reçu par un personnel accueillant et à votre écoute, dans une atmosphère très agréable.
Greek Grill House offering traditional and modern fare.Ovelia offers a taste of modern Greek lifestyle and philosophy via its food, cocktails, sounds and environment.Peter Giannakas, scientist turned chef stays true to the core roots of Greek cuisine twisting fresh flavors into new classics.The traditional fare executed by Ioannis and Evangelia Giannakas brings 55 years of experience to the kitchen"s flames.Designed by Chris Giannakas, Ovelia's decor marries organic elements with modern innovations suggesting a dining experience that is refreshingly familiar.