An homage to the variety in Italian food with a focus on wood fired pizza...Josephine is the latest concept from James Beard nominated Chef Michael Scelfo of smash hits Alden & Harlow, Waypoint, and The Longfellow Bar. Josephine is a celebration of family and food, focused on Italian favorites and simple pleasures.Josephine features deep dish & thin wood fired pizzas and whimsical riffs on classic Italian foods, all set in a lively space. A massive marble bar with craft cocktails, ice cold martinis on tap, and a huge out door space that's dog friendly with an outdoor bar and fire pit will bring you back again and again.
Salt + Stone is the first independent restaurant from restaurateurs Sean and Sue Olson. The couple has over 40 years in the restaurant and hospitality industry working with major restaurants brands, independent catering companies, and fresh seafood and meat markets. Based on years of traveling, knowledge of sourcing, and family recipes, Salt + Stone brings the best ingredients and preparation to the plate in a casual, modern atmosphere. Located in the heart of Assembly Row (Somerville, MA) minutes from downtown Boston, the restaurant boasts a vibrant atmosphere with floor to ceiling windows, two extensive bars, a raw bar, private small dining area, and outdoor covered patio pavilion that is heated and dog friendly with full-service. Come enjoy our creative cocktails, and amazing appetizers, steaks, seafood, flatbread, salads, sandwiches, pastas and more!
We are a neighborhood restaurant & wine bar located in the heart of the Charlestown Navy Yard. Little sister to Brewer's Fork, we focus on wine, house-made pasta and local seafood. We have a large, dog-friendly seasonal patio located on a tree-lined cobblestone walking street. We are located just off the Freedom Trail, steps away from the U.S.S. Constitution Museum & Boston Harbor Walk.
Le Cambridge Brewing Company a été à l'avant-garde du mouvement de Pub Brasserie depuis son ouverture en 1989. Notre attention concentrée sur les bières artisanales de haute qualité et la cuisine saisonnière d'inspiration Nouvelle-Angleterre a généré de nombreuses récompenses et une clientèle fidèle. Notre équipe de cuisine comprend ce que cela signifie de cuisiner en Nouvelle-Angleterre. Notre menu est déterminé par les variations saisonnières. Nous nous approvisionnons au plus grand nombre de producteurs locaux possibles assurant la fraîcheur de nos ingrédients et soutenant les entreprises qui se sont engagés à l'intendance de leurs terres et la productivité à long terme de nos océans. Notre équipe de brasseurs crée un large éventail de bières traditionnelles, néo- Américaines et expérimentales. Notre passion pour l'expérimentation combinée à notre respect des styles du monde classique se traduit par un large éventail en constante évolution de bières offertes à chaque jour ici au restaurant.
Delio Susi, en prévision du dixième anniversaire de son restaurant, a raffiné à la fois le menu et le design intérieur de son restaurant non sans un certain succès. Ne perdant aucune de ses racines des Abruzzes, la nourriture est préparée à la manière italienne et un brin rustique. La salle peut être décrite avec les mêmes adjectifs. En plus des motifs dessinés sur les façades intérieures, Susi joue avec diffférents éléments, comme les carrelages et des dessus de table ainsi que des banquettes moelleuses de cuir brun. L'utilisation de briques et d'accessoires en cuivre participe à la création d'une véritable ambiance à l'italienne décontractée dans laquelle déguster des plats et des vins s'associant parfaitement. Les planchers de bois et les fenêtres ouvertes de style européen pour l'été ajoutent une touche à cette ambiance. Les lampes rouges qui pendent créent un contraste lumineux avec les tons couleur terre au cours de la journée et créent une lueur chaleureuse durant le soir. Amelia's Trattoria offre une expérience culinaire personnelle et authentique en utilisant des ingrédients locaux mis en valeur par le coeur de son chef italien.
Le Lincoln, taverne américaine classique au cœur de South Boston, conjugue une cuisine américaine familiale à une grande variété de spécialités rustiques grillées au feu de bois.
Un lieu de rencontre confortable et chaleureux pour les voisins du quartier qui cherchent à se détendre et à partager leurs histoires à la fin d'une longue journée, Lincoln prend son inspiration de son quartier travailleur et caractéristique américain.
Vous sentirez la nostalgie qui imprègne cet espace revitalisé à West Broadway, anciennement le local d'un grand magasin, qui a failli être oublié à jamais. Au Lincoln, le café à ciel ouvert et au plancher carrelé, le grand bar et les plafonds hauts en étain rappellent la belle époque des réfectoires et des « supper club ».
Shy Bird is an all day rotisserie, bar, cafe & takeaway. We strive to be affordable, approachable and accessible while offering crave-able food, warmth, and hospitality. We offer a serious beverage program that doesn’t take itself too seriously. We have a Dog Friendly Outdoor Patio! We are available for reservations, walk ins, takeout, delivery, catering, large parties, events, and monthly subscriptions.
Experience a restaurant whit the authentic taste of a Brazilian Steakhouse at Alma Gaúcha, near the Boston Convention & Exhibition Center - BCEC in the heart of the Seaport. Indulge in our all-you-can-eat rodízio, featuring prime cuts like Picanha, Ribeye, Lamb Chops and Filet Mignon, grilled to perfection Gaucho style. Our endless meat skewers and Brazilian grill dishes offer a dining experience unlike any other. Perfect for meat lovers, business dining and special celebrations, we bring the flavors of Brazilian cuisine to Boston’s vibrant food at lunch or dinner time!
Baramor is a warm and cozy American pub serving gastro cuisine. Baramor is built on the foundation that there is always something môr in all aspects of life.