Saluez le petit frère du restaurant étoilé CUCINA urbana à San Diego! Le menu de CUCINA enoteca propose des classiques italiens avec une touche moderne, traditionnellement servi style familial, et fait avec les ingrédients locaux, biologiques et durables les plus frais.
Joignez-vous à CUCINA pour un après-midi de Failla Wines et antipasti le samedi 11 Juin. Appelez le restaurant pour réserver votre place.
Jake's Del Mar apporte une nouvelle cuisine américaine au bord de l'eau - où il se trouve directement. Situé sur la plage Del Mar, le chef Duvinh Ta utilise des produits frais et de saison, étant son inspiration pour les préparations classiques de poissons frais, fruits de mer et viandes premium. Les menus du dîner et du souper, et le brunch du dimanche, les saveurs éclectiques et produits locaux durables, qui sont tous complétés par les goûts de Jake et son superbe emplacement sur le sable. Le Spécial du Chef en soirée est une création de saison qui présente les meilleurs fruits de mer, viandes et produits disponibles. De plus, par le programme Legacy of Aloha, Jake's Del Mar fait don d'une partie des Spéciaux du Chef à la Banque alimentaire de San Diego.
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
Newly remodeled, the much airier Tavern is all about art, music, and above all great food. Open for lunch and soon to include evening dining, the Tavern adds a distinctly Mexican/Pacific Coast set of flavors to the local fine dining scene.We are located in the heart of the Cedros Design District, within walking distance of the Amtrak station. The style is casual with indoor and outdoor dining ( plus bar seating). The patio, which can accommodate 18 guests, looks out onto the shop-lined Cedros Avenue and can be separated from the main dining area for private events.*Please note* Our restaurant welcomes walk-ins during our Lunch hours from 11:30 am- 3:30 pm. *Tavern restaurant will be closed for dinner (Lunch will remain open Monday and Tuesday when the belly up is dark)*Please check our website for the most up-to-date hours*
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Une tradition à San Diego depuis 1969, le Brigantine Del Mar a reçu de nombreuses récompenses pendant ses 40 ans d'histoire : « meilleurs fruits de mer », « meilleur restaurant de fruits de mer décontracté », « meilleurs Happy Hours » et même « meilleur espadon au monde », selon le USA Today.
Le Brigantine, un favori dans la région pour ses fruits de mer toujours frais, ses succulents steaks et ses grillades, est bien connu pour ses spécialités telles que la chaudrée de palourdes, l'espadon grillé et la crème brûlée.
Perché entre le spectaculaire océan Pacifique et les collines de Rancho Santa Fe, le Brigantine Del Mar se trouve au-dessus de l'action de l'hippodrome de Del Mar.
Un jardin luxuriant offre un décor incomparable pour les mariages et les réceptions en plein air. À l'intérieur, une salle à manger donne sur le jardin, avec des portes françaises qui allant jusqu'au plafond. Pour un repas plus décontracté, la terrasse vitrée est le lieu tout indiqué.
Le Brigantine Del Mar sert le souper 7 soirs par semaine, le dîner du lundi au samedi et le brunch tous les dimanches.
An essential stop in San Diego for Southern California Mexican Cuisine.South of Nick's Mexican Kitchen & Bar features Classic Mexican favorites, prime steaks and seafood with a So Cal twist. Fine Tequilas & Margaritas Our food and drink meets the highest standards of quality, freshness and seasonality and combines both modern-creative and traditional styles of cooking. Nick’s is dedicated to perfecting the dining experience through continuous innovation, offering the highest quality food and beverage, and executing impeccable standards of hospitality. The deeply instilled Nick’s culture is personified by its Ladies and Gentlemen – professionals who share a single focus and are inspired and committed to offering great service and creating positive memorable experiences.
Situé au cœur du centre-ville Del Mar, le Cafe Secret propose une cuisine authentique péruvienne traditionnelle, avec des recettes transmises depuis des générations au sein de la famille des propriétaires. Le Cafe Secret est fier de servir des plats préparés avec des ingrédients frais, provenant de producteurs locaux. Le San Diego Magazine lui a donné la mention des meilleurs fruits de mer!
Nestled in the serene beach town of Encinitas, our California Bistro and Natural Wine Bar offers a mix of traditional Spanish flavors with a modern Mediterranean twist, complemented by an exquisite selection of natural wines. Menu favorites include the Maitake Mushroom toast and tahini "aioli", our Green Chile Burger with gruyere cheese, and our locally sourced blue fin tuna crudo with citrus vinaigrette. We play a mix of Brazilian funk, late 90's hip-hop, and French pop all through our vintage Marantz receiver and JBl speakers. Our dimly lit cozy restaurant is ideal for date nights and post-surf hangs.
Récipiendaire d'une prestigieuse médaille d'or de la California Restaurant Association pour "Best Seafood Dining in San Diego" et du Wine Spectator's Award of Excellence, le Pacifica Del Mar est un des restaurants les plus populaires de San Diego. Vous offrant une vue sur l'océan, ce restaurant vous propose une ambiance décontractée, des couchers de soleil à couper le souffle et une cuisine créative de la Côte comprenant des sélections alléchantes de fruits de mer frais, de steak et de pâtes. À l'intérieur, le décor feng shui vous rendra encore plus détendu. Pacifica Del Mar est devenu une expérience culinaire de choix qui a été célébrée toute l'année pour sa chaleur, son hospitalité, son service et son inoubliable vue sur l'océan.