Relaxed atmosphere, vibrant bar, good wine cellar (Wine Spectator Award of Excellence), great food, delicious house-crafted gelato and house-crafted pasta. Guests may request a semi-circle booth for parties up to 8 (Max capacity is reduced due to pandemic restrictions), or a nice table. Outdoor seating is available and large groups may request a private room. Caffe Gelato celebrates its 17-year anniversary. For lunch, look forward to trying our pressed panini on fresh baked sea-salt and rosemary foccacia, the featured salads, or a house crafted pasta. At dinner try the Daily Salmon, Center-Cut Filet Mignon, or any of our 6 House Crafted Pasta dishes. Weekend Brunches feature omelets, crepes, poached eggs, and Creme Brulee French Toast. Favorite gelato flavors are Bacio (Chocolate Hazelnut), Crème Brûlée Toffee, Dark Chocolate, and Stracciatella (Chocolate Chip).
Home Grown Cafe is an independently owned, award-winning, downtown Newark, DE staple, residing centrally on Main St. for over 23 years under founding owner, Sasha Aber. Matt McConnell leads an incredible staff and day to day operations. Award winning Executive Chef Andrew Thorne is the chef de cuisine who constantly pushes the envelope with locally made from scratch dishes of his own creations, as well as mentoring and showcasing our staff's talent. Home Grown has been named Best of Delaware Upstate for over two decades by Delaware Today readers including awarding the honor of Best Chef Upstate to Andrew Thorne (2022) Guests enjoy incredible service and made from scratch food for all dietary lifestyles, including carnivorous, vegan, vegetarian, and gluten-sensitive in a welcoming environment for all patrons. Colorful walls are adorned with local pop art. The bar features a large array of upscale spirits including house-crafted cocktails and mocktails, over 65 beers, and great wines.
Welcome to VincentesAt Vincente's we offer a very unique dining experience called the walking menu. If you don't see anything you want to try on the written menu,then have Our Executive Chef come over and create a dish just for your own personal dining pleasure. After dinner, enjoy one of Vincente's many fine homemade desserts.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Le BRIO (qui signifie « vivant » ou « plein de vie ») est un restaurant raffiné, mais décontracté, qui sert une authentique cuisine du nord de l'Italie. L'appellation « gril toscan » décrit à merveille un menu qui se compose de steaks rôtis au four, de côtelettes et de fruits de mer, un menu semblable à ce que l'on pourrait trouver dans un authentique « ristorante » en Toscane. La devise du BRIO est « bien manger, c'est bien vivre », c'est la raison pour laquelle ce restaurant n'utilise que les ingrédients les plus frais. Le BRIO, c'est le plaisir de retrouver l'esprit de la Toscane en plein cœur d'une ville américaine. Pour en savoir plus, rendez-vous sur http://www.BrioItalian.com/
L'Ole Tapas Lounge & Restaurant est un restaurant à tapas authentique, spécialisé dans les tapas de saison, le vin espagnol et les plats principaux familiaux. Grâce à son atmosphère chaleureuse et sa belle musique espagnole, ce nouveau restaurant animé vous transportera à Séville, la capitale des tapas.
Indoor & Outdoor dining available. At the Rail offers a contemporary American cuisine with an array of creative menu items. Come enjoy hand-crafted cocktails at our dramatic antique bar from 1904 or enjoy an award-winning view from our Veranda deck, which overlooks our championship golf course. We're OPEN TO THE PUBLIC and we can't wait to welcome you. Our dress code is smart casual/country club casual, we ask that no hats be worn in the dining room during dinner.
Le Vita Nova est un restaurant haut de gamme exploité par les étudiants faisant partie du programme de gestion hôtelière à l'Université du Delaware. Il met en vedette un buffet déjeuner primé le meilleur du Delaware, du lundi au vendredi. Il offre également une fine cuisine du soir, les mercredis, jeudis et vendredis durant les sessions d'automne et de printemps. Pour le dîner, les étudiants proposent des plats locaux frais incluant des salades gourmandes, des soupes, des pâtes, des plats principaux, des paninis grillés au feu, des pains plats, des plateaux de fromages et des mini-desserts. Le souper cinq services commence avec un trio de hors-d'oeuvre inspiré par la cuisine fusion ainsi qu'un choix de salades. Il se poursuit avec un entremets et un choix de plat cuisiné dans notre cuisine à aire ouverte récemment rénovée. La soirée se termine sur une note sucrée avec un trio de desserts décadents. Le Vita Nova propose une vaste sélection de boissons dont 20 sortes de vins au verre, de la bière locale et des cafés espressos. Les étudiants gèrent également le bistro Vita Nova, qui offre une expérience culinaire plus abordable mettant de l'avant un menu dégustation et un menu trois services.
Le restaurant The House of William sert une cuisine américaine contemporaine, préparée à partir de produits frais de saison achetés dans les fermes locales. Vous profiterez d'une cuisine raffinée et décontractée à un prix raisonnable. Géré par le chef et sa femme, Merry Catanuto et William Hoffman, qui habitent au sein de l'établissement, le restaurant occupe une ferme rénovée en périphérie du centre d'Hockessin. Vous savourerez vos repas dans une ambiance confortable dans l'une des 2 salles à manger, sur la terrasse couverte ou au bar. Quand vous entrerez, vous pourrez voir directement la toute nouvelle cuisine moderne. Dans le bar à service complet, vous dégusterez notamment des vins au verre, de la bière-pression issue de micro-brasseries et des boissons spéciales. En vous promenant à l'arrière du restaurant, vous apercevrez les potagers de plantes aromatiques et de légumes. Le House of William & Merry est ouvert pour le dîner et le souper du mardi au samedi. Le dimanche, le restaurant propose un brunch, suivi d'un souper à prix fixe.