Beech is an all-seasons remake of an iconic Jamestown gathering place. Conceived by a group of Jamestown locals who wanted to give their community a restaurant that feels like home. Kevin and his team are serving up inspired creations across 5 dining areas that run the gamut from a lively bar scene to intimate, twinkle-light dining. Requests for seating, be it outdoor seating in season or room requests during the colder months is a request only and not guaranteed. Beech will try and accommodate your request if there is seating available at the time of your reservation.In case of inclement weather, Beech will make every effort to accommodate reservations and move the reservation inside, however such accommodations cannot be guaranteed based on Beech's inside capacity. Beech reserves the right to cancel reservations in the event of bad weather.
Our Table Jamestown: A small-town restaurant with a big heart and great food. Executive Chefs Marc Alexander and Marla Romash bring to Our Table every bit of their culinary experience, creativity, and skill -- Chef Marc on the savory, Chef Marla on the sweet. Our menus will change to highlight the freshest vegetables, produce, and tastes of each season, offering familiar, favorite dishes with the highest quality ingredients and new culinary twists. If you’ve never been to Jamestown, we can’t wait to welcome you.And if you know Jamestown, we can’t wait to give you another reason to visit.
Au White Horse Tavern, nous nous efforçons de créer une nouvelle expérience culinaire contemporaine dans le plus ancien restaurant d'Amérique. Comme les générations avant nous, nous servons du poisson frais, des palourdes et des homards de la baie de Narragansett ainsi que des produits fraîchement récoltés dans les fermes de la région de Rhode Island. Nous avons rejoint la scène culinaire dynamique de RI pour vous servir les meilleurs fromages artisanaux, miels, morceaux de bœuf et du poisson local fraîchement pêché - le tout dans une taverne coloniale ouverte depuis plus de 350 ans. Alors venez nous rendre visite pour goûter au Rhode Island du XXIe siècle dans notre taverne du XVIIe siècle. Vous ne serez pas déçu ! Une tenue correcte est exigée, de type country club ou tenue d'affaires décontractée avec chemise. Les vestons ne sont pas obligatoires. Veuillez retirer votre chapeau en entrant dans notre établissement et éteindre votre téléphone portable pour ne pas déranger les autres personnes. Merci !
Situé au coeur du secteur riverain du centre-ville de Newport, le Mooring Seafood Kitchen & Bar offre des sélections de poissons et de fruits de mer locaux, régionaux et internationaux les plus frais et les plus créatifs, jumelé avec une carte de plus de 900 vins primés. Le Mooring utilise des produits frais, locaux et biologiques dans de nombreuses préparations. Profitez de la superbe vue sur le port de Narragansett en dînant dans l'un des meilleurs restaurants de fruits de mer de la Nouvelle-Angleterre.
Chez Bouchard vous profiterez d'une ambiance chaleureuse et décontractée. Le restaurant vous accueille dans un bâtiment de style géorgien datant de 1785 et vous propose une cuisine française raffinée.
Situé au cœur de l'activité du Bowen's Wharf et du centre-ville de Newport, le 22 Bowen's Wine Bar & Grille est un steakhouse de classe mondiale dont le menu propose du bifteck de qualité USDA, les meilleurs fruits de mer de la Nouvelle-Angleterre, ainsi qu'une carte des vins primée. Venez découvrir un des meilleurs restaurants de Newport.
Bar 'Cino (we say "chee-no") is an informal neighborhood spot in the heart of Newport's historic Washington Square with cuisine inspired by Italy. Open nightly for al fresco dining, takeout and delivery.
The Black Pearl, located in the heart of the city's bustling waterfront on Bannister's Wharf, is one of Newport's best-known and best-loved restaurants. From the warm ambiance and classic cuisine of our Commodore's Room and Tavern to the al-fresco charm of our Waterside Patio, the Black Pearl has something to offer everyone. Enjoy our clam chowder, raw bar, steamed lobster, sandwiches (including burgers, corned beef reuben, salmon, and swordfish), locally caught seafood, and more.Hours: Open 7 days a week at 11am for Brunch, Lunch, and Dinner.Reservations: Limited. No reservations will be accepted through the Summer Season. Dress Code: Casual. Men are required to wear sleeves.
Please note - Reservations made through open table are for indoor dining only.We are open for the season and for Newport Restaurant Week! Please visit our website for the most current and up to date menu's. *Open Table Menu is subject to change without prior notice* We encourage you to visit our website or call our Host/Hostess for the most recent & updated information.