Huncho House consists of a group of Culinary experts, who provide the most exquisite, upscale private dining experiences across the United States. With decades of experience across our dedicated team members, you can expect to truly elevate your palate as well as your standards. We cannot wait to have you come to our flagship location's official launch in Maryland!Reservations - Parties of six or less can make reservations on our website with a credit card. We do not accept reservations over the phone. Parties larger than six are considered "private events"; inquiries can be forwarded to info@hunchohouse.com for further details. Chef's Table (counter seating) is based on availability for an additional $100.00 per person.Cancelation/no-show policy: Cancellations can be made up to 24 hours prior to the reservation without penalty. Late arrivals past 15 minutes are considered a no-show. There will be $35 per person fee for all cancellations/no-shows based on this disclosed policy.
The Hall welcomes the entire community, including College Park and beyond. It’s a synergistic hub for creatives, innovators, musicians, and more. Located in the Discovery District, across the street from The University of Maryland, The Hall is a restaurant, bar, and venue featuring rotating Discovery Series menu items, the best pizza in the city, and craft drinks. The Hall CP is host to a saturday and sunday brunch with bottomless drinks and featured specialties. Our outdoor space has pickleball, ample seating, and beautiful murals. Come join us for Happy Hour during the week, a UMD Game Day, or order online for take out!Parties of 15 to 25 please email: Zak@thehallcp.com for larger restaurant reservations. Parties of 25 or more please email events@thehallcp.com for our private dining options. Restaurant reservations will be unavailable during UMD Commencement: May 19 - 22, 2024. Restaurant seating will be walk in only. Private Event reservations still available!
The first and best African fine dining restaurant in the state of Maryland. With delicious menu items from different parts of Africa, you can enjoy hospitality and cuisine from the motherland, while treating your other senses to African music, entertainment and a memorable visual experience. Serving the College park, Baltimore, Annapolis, Greenbelt, Laurel, Bowie, upper Marlboro and Oxon Hill communities.
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Originaire de la côte est du Maryland, le chef Anthony Chittum a gagné sa réputation non seulement pour sa cuisine, mais aussi pour son engagement à s'approvisionner dans un réseau d'agriculteurs, de pêcheurs et d'artisans alimentaires locaux. Puisant leur inspiration dans les cuisines de la Grèce, de la Sicile, de la Sardaigne et du sud de l'Italie, le chef Chittum et son équipe interprètent ces différentes traditions et techniques en utilisant les meilleurs produits de la région du Mid-Atlantic.
En soirée, l'Iron Gate propose un menu dégustation dans la salle à manger. Vous pourrez opter pour un menu dégustation de 4 plats (60 USD par personne, plus 40 USD pour l'accord mets et boissons), un menu dégustation de 6 plats (80 USD par personne, plus 50 USD pour l'accord mets et boissons), ou le menu dégustation du chef (110 USD par personne, plus 90 USD pour l'accord mets et vins). Vous serez invité à personnaliser votre expérience en choisissant vos plats dans les différentes catégories du menu. Les menus dégustation changent souvent, selon la disponibilité des produits de saison et locaux. Ils peuvent être adaptés en fonction de vos restrictions et préférences alimentaires.
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Une haut de gamme ... Une expérience culinaire: : Ouvert pour le dîner, le souper et les repas tard dans la nuit, le Hamilton est le lieu de rencontre à Washington DC. Sushi, charcuterie et plats américains de saison et régionaux. cocktails sophistiqués. Vin de récolte limitée. Bière artisanale. Lieu de rencontre après le travail. Célébrations privées. réunions d'entreprise. Deux niveaux. 5 bars. 4 salles à manger. . A 14th & F- au cœur du centre-ville Washington EXPERIENCE DE CONCERT: père fondateur, innovateur, amoureux de la politique, la vision d'Alexander Hamilton pour l'Amérique lui a permis de devenir le lieu de référence pour les opportunités et le succès. Washington en tant que destination pour la musique et le divertissement est dédié au talent et à la passion des meilleurs artistes de l'Amérique. Le Hamilton offre aux musiciens locaux, nationaux et internationaux l'occasion unique de divertir une ville qui ne manque jamais d'opinion, tout cela à portée de voix de la Maison Blanche.
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Le Dirty Habit propose un cadre convivial et animé, des cocktails artisanaux savamment élaborés et un menu d'assiettes innovantes à partager, dans un espace au design branché comportant une spectaculaire terrasse urbaine.