Dès vos premiers pas à l'intérieur du Redstone, vous réaliserez que vous vous apprêtez à vivre une expérience culinaire vraiment spéciale. Vous serez chaleureusement accueilli à la porte avec un sourire sincère par un personnel heureux de vous voir et qui le montre. Une fois la cheminée passée et le bar animé en vue, vous saurez que vous êtes arrivés.
Le Redstone c'est bien plus qu'un délicieux repas, il s'agit d'une expérience culinaire mémorable où vous profiterez d'une ambiance musicale sélectionnée avec le plus grand soin et d'un service de première classe.
Ce restaurant dispose d'un barbecue à bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine ouverte où sont élaborés de façon créative ses steaks signature, des apéritifs innovants, du poulet et des fruits de mer frais.
L'atmosphère à la fois brute et romantique conviendra parfaitement à toutes les occasions : dîner d'affaires, souper intime ou brunch dominical.
Audacieux et sans compromis, le Redstone porte une attention toute particulière aux détails, notamment dans son engagement à tout faire de A à Z et sa poursuite incessante à obtenir votre entière satisfaction.
Le Kona Grill vous propose des plats fraîchement préparés, un service personnalisé et une ambiance contemporaine chaleureuse pour un repas exceptionnel à un prix abordable.
Le menu varié comprend une grande variété de plats traditionnels américains, ainsi que différents plats principaux et entrées avec une influence internationale. Parmi ses spécialités, vous pourrez déguster le bar cuit dans une marinade de miso et de saké, des filets de viande et de poisson, le filet de porc à la croûte d'amande, et le plat emblématique du Kona Grill : le poulet aux noix de macadamia.
Le Kona Grill vous servira également un menu de sushis primé contenant toutes les spécialités traditionnelles populaires ainsi que plusieurs mets uniques créés par ses talentueux maîtres sushi.
CRAVE American Kitchen & Sushi Bar was built out of a passion to create a dining experience unlike any other. We combine quality-sourced ingredients, chic ambiance, outstanding service, and diverse menu choices to create an unforgettable dining experience. The energy of the restaurant is all encompassing – the buzz of guests and staff, the warm and open design, the modern sushi bar, the fresh spin on American cuisine, and the sense of discovery around every corner. A CRAVE guest will leave knowing they experienced just the right mix of great food, entertainment, and service in what can only be defined as The CRAVE Experience.
Remontez dans le temps au moment où aller souper au restaurant signifiait quelque chose de vraiment spécial. De la décoration à la musique de jazz, le Wildfire a le style et la chaleur qui le rend parfait pour célébrer avec des amis ou pour une soirée tranquille à deux. Le vaste menu propose des steaks grillés et des côtelettes, des fruits de mer grillés au feu de bois et des viandes rôties, le tout préparé dans une cuisine ouverte. Les spécialités comprennent le filet mignon avec sa croûte de raifort, du flétan aux noix de macadamia, de la salade émincée spéciale Wildfire et du saumon cuit sur planche de cèdre. Commandez un martini ou un de leurs nombreux vins au verre, puis asseyez-vous et profitez de l'expérience d'un club des années 40 en soupant au Wildfire.
Casual, coastal restaurant in Bloomington. Reservations are taken for the dining room only, patio seating is available on a first-come, first-serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that the appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as in any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild-caught or farm-raised seafood that has established practices to ensure the long-term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.Group reservations and private dining available. One of MSP's top 50 restaurants in 2022! Featured on Food Network's Diners, Drive-Ins, and Dives.
Bullvino's Churrascaria is a family owned traditional Brazilian steakhouse having It's first location in Lowertown St. Paul, MN. Churrascaria, which translates from the Portuguese word "barbecue" is served all-you-can-eat. Roving waiters serve the barbecued meats from large skewers directly onto the seated diners' plates allowing each guest to enjoy a variety of options. Included in our flat rate pricing is our large self serve salad bar which has a wide range of salads, soups, meats, and cheeses.Now we invite you to visit us at the Bloomington location ! We hope you enjoy !
Thirty Bales is a celebration of everything Midwestern cuisine has to offer. We're an upbeat neighborhood restaurant bringing together bright personalities, bold recipes, clean ingredients and craft spirits and playing with the flavors that make the Midwest a place unlike any other.If you're curious about our name, it comes from the legend of Paul Bunyan and Babe the Blue Ox. As the story goes, Babe had an appetite as big as Bunyan himself and is rumored to have eaten 30 bales of hay a day.Like our restaurant's big blue spirit animal, we're a pack of people that lives to eat and drink. We're endlessly in love with the Midwest and its connection to seasonal ingredients grown close to home. It's what inspires our menu and our team. And it's what inspires us as we tell our own story with the flavors and spirits of the Midwest.
The Boardroom is a full service American restaurant in the heart of Minneapolis’ South Metro. The Boardroom creates new framework for its original structure: an unpretentious office space with simply delicious food. Whether you are dining in the chic yet comfortable restaurant or enjoying a bite while you play a round of indoor golf, you’ll feel like you’ve reached the top. Three bars on two floors, whatever your mood there’s a spot perfect for you. Ambient lighting, comfortable seating, great music and flawless cocktails abound.18 Trackman iO simulators fill our 30,000 sq ft of space at Office Golf. The brand-new Trackman iO simulators, found nowhere else in Minneapolis, are ceiling mounted. This ensures the device is always properly calibrated creating the ultimate indoor golf experience.
Famous Dave's is in Minnetonka, and has a reputation for its award-winning BBQ. It is also popular because of the quality of the ingredients with almost all dishes being made from scratch. Though the menu at Famous Dave's in Minnetonka does emphasize the tasty BBQ options, it is not limited just to the famous ribs. There are chicken and pork selections in addition to alternatives like soups, salads, burgers, sandwiches, appetizers and an array of build your own feasts and combo plates. Kids enjoy a menu of their own and the homemade dessert selections are also one of the reasons for the ongoing success of Famous Dave's in Minnetonka