Venant du coeur de Milano dans le centre-ville de Miami, les frères jumeaux chefs Roberto et Emanuele Bearzi apportent leurs talents uniques et leur passion pour cuisiner des plats italiens authentiques dans leur restaurant le Fratelli Milano qui propose un véritable goût de la maison. Avec plus de 34 ans expérience combinée dans certaines des plus grandes cuisines de la ville, Roberto travaille comme chef de cuisine, tandis que le chef pâtissier Emanuele embaume avec les senteurs de pâtes maison, du pain frais et des confiseries pour ravir les convives les plus exigeants. Rejointe par la femme de Roberto Fiorella, qui dirige la salle à manger, cette famille possède et exploitent ce restaurant situé dans le bâtiment historique Ingraham au 213 SE 1st Street dans le centre-ville de Miami. Ce restaurant sert le dîner et le souper du lundi au samedi. La famille Bearzi est également disponible pour organiser des soirées privées et vous aider à planifier votre prochaine réunion d'entreprise.
Hard Rock Cafe is a global phenomenon with 185 cafes that are visited by nearly 80 million guests each year. The first Hard Rock Cafe opened on June 14, 1971, in London, England, and from there the brand has expanded to major cities and exotic locations around the world.
Fondé en 2002, le Knife propose une expérience de steakhouse argentin authentique, où vous profiterez de plus de 15 différentes viandes de bœuf, de poulet et de porc à la découpe, grillées à la perfection par le Parrillero expérimenté (maître du grill). Le concept vous permettra de déguster autant de pièces que vous le souhaiterez, aussi souvent que vous le voudrez. L'établissement est un rêve devenu réalité pour les carnivores ! Pour compléter les viandes délicieuses, il sert un grand choix d'entrées, de salades et de plats d'accompagnement, beaucoup provenant de recettes originales d'Argentine. Au Knife, vous pourrez manger à votre propre rythme, autant que vous le désirerez, en combinant les viandes, les salades et les plats d'accompagnement selon vos envies, de telle sorte que chaque repas sera vraiment unique. Cette expérience de steakhouse argentin présente toutes les viandes, salades et plats d'accompagnements au même tarif, si bien que que la seule chose à laquelle vous devrez penser est de savoir ce que vous consommerez ensuite.
Miami New Times "Best New Restaurant" & "Best Rooftop Dining" | Miami Herald Favorite "Best Date Night" & "Best New Restaurant" | Restaurant Bar & Design Award Winning Giselle Miami, serves Asian, Mediterranean & French-inspired cuisine, elevated cocktail programming, and exquisite design with supreme hospitality-driven service. Boasting mystique and an undeniable sense of allure, the rooftop restaurant concept will transport guests on a journey into the world behind the eyes of Giselle. Centrally-located in downtown Miami's Arts & Entertainment District, a few blocks from 'Home of the Miami Heat Arena', Brickell and minutes from South Beach.Please remember that we uphold and "elevated upscale attire" requirement. Note that table reservations require a full dining experience for 2 or more guests. A minimum of $150 per person is required for Parties of 8 or more on weekdays, and for all party sizes on Friday and Saturday.Giselle looks forward to hosting you.
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Inspired by the elegant minimalist details of nature, MILA is a rooftop restaurant located in the heart of South Beach. The kitchen draws influences from the shores of the Mediterranean and Japan, while creating a visionary expression of flavorful and modern MediterrAsian cuisine. Dishes are served in the informal izakaya dining style, meaning they are are meant to be shared at the table. MILA Miami embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have a great time. Welcome to your ‘EUDAIMONIA’, the contented, happy state you feel when you travel.
Embracing the hospitality and spirit of the Greek islands, Kiki on the River is heralded for it's meticulously-scuffed elegance that only a windswept waterfront garden can provide. On weekdays, join us for romantic waterfront dining by celebrated Chef Steve Rhee. On weekends kicking off Friday nights, Mykonos comes to Miami with a live DJ and a party atmosphere featuring a festive soundtrack, twirling napkins, and dancing that will make you say “opa!”Kiki is a passion project by Opium Group founder Roman Jones, Aris Nanos, Lee Lyon, and Mark Lehmkuhl
Overlooking the Miami River and downtown Miami skyline, the 2-story restaurant takes guests on a delightful culinary journey where global flavors meet modern Mediterranean cuisine.