Welcome to Elena's -- a place where a family’s love for authentic Mexican food is celebrated and combined with California-inspired elements and signature Mexican-American dishes. We offer reservations for up to 8 guests via OpenTable. At the time of your reservation, we kindly request the entire party be present to be seated. Tables will be held for up to 10 minutes after the reservation time. For parties that arrive later, the table will be released but we will do our best to accommodate the reservation with the next available table. Reservation requests via phone or email are not available at this time. We appreciate your understanding and look forward to welcoming you to Elena’s!
La Ciccia est un restaurant chaleureux et intime, situé sur le bord de Noe Valley. Massimiliano Conti et Lorella Degan, les époux propriétaires, travaillent ensemble pour vous faire vivre un voyage culinaire sur l'île de la Sardaigne en Italie. Le chef s'engage à utiliser les ingrédients les plus frais et les plus authentiques de son île natale, ce qui donne une nourriture vive et savoureuse. Complètement italienne, la carte des vins propose 170 étiquettes qui représentent chacune des régions de l'Italie avec plus de 25% d'entre-elles consacrées à la Sardaigne afin d'agrémenter les saveurs terreuses traditionnelles et les fruits de mer qui influencent la cuisine Sardaigne. La Ciccia, un hommage à la Sardaigne, est une expérience à ne pas manquer.
Welcome to Memento SF. An upscale New American cuisine in San Francisco’s Noe Valley. An oasis in the center of the city, where tastes and atmosphere collide in the perfect song. We feature a small, eclectic menu that hits every note to perfection. From extraordinary takes on the familiar to the truly unexpected, experience a vibrancy bursting from every dish. More than a restaurant, Memento SF is an expression of love. A celebration of local art and music tucked in a welcoming neighborhood hotspot. The perfect place for a cocktail or cozy date night, whether it’s your first meal together or your 20th anniversary. Our featured dishes include our famous Crispy Curry Chicken and our Za'atar flat bread has become a fan favorite. Try some of our low ABV cocktails and you'll be pleasantly surprised; specifically Purple Rain which has also become a top item on our menu.
At Ember, we offer local-Californian inspired cuisine with authentic & vibrant Mediterranean influences. We believe in only working with superior, fresh, organic & local ingredients that Bay Area farmers markets have to offer. We work with the seasonal harvest in an effort to showcase each distinguishable and perfectly in-season ingredient.
Each Dave & Buster’s has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we’ve got whatever suits your appetite and our premium bar assures we’re stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
En 1977, John Gianaras a acheté le L&F Corner Market et l'a transformé en un restaurant décontracté nommé Panos (en hommage à son père.) En 1988, les jeunes mariés John et Vi l'ont agrandi et réaménagé pour en faire un restaurant gréco-californien gastronomique. Ils ont géré le Panos avec un grand succès pendant 20 ans. Bond de 17 ans en avant... leurs filles Kristen et Kathryn ont repris les commandes. Désormais, le NOVY propose un menu simple et abordable et sert une cuisine californienne élaborée autant que possible avec des ingrédients frais, locaux et biologiques. Dans le but d'éviter tout déchet, il ne sert que des bières pression et du vin à la tireuse. Le NOVY (pour Noe Valley) est redevenu un restaurant de quartier à la gestion familiale, qui vise à offrir une expérience culinaire, ludique, agréable et raffinée. Bon appétit !
Le Blue Plate a ouvert ses portes en 1999 comme un endroit décontracté pour déguster entre amis et voisins les meilleurs ingrédients proposés par la saison. Cory Obenour et Jeff Trenam, les propriétaires, ont créé un espace pour se sentir comme chez soi, avec trois salles distinctes aménagées avec les œuvres d'artistes locaux. À l'arrière, un jardin luxuriant au parfum de la nuit offre un refuge exotique à l'abri de l'agitation de la ville. La cuisine propose des plats américains classiques et méditerranéens rustiques, préparés uniquement à base de viandes et de produits locaux de haute qualité. En collaboration avec les agriculteurs de la région de la baie de San Francisco, le Blue Plate développe la notion de Blue-Plate Special, indiquant une cuisine qui est à la fois décontractée, abordable, délicieuse et responsable.
Komaaj is a Northern Iranian cuisine brand focusing on the flavors and aromas of the Northern region of Iran. Komaaj was born with the mission to create a platform for making a cultural bridge by serving, well-crafted and unique Northern Iranian cuisine with an emphasis on regional flavors, and their culinary traditions. Today, Komaaj food and its products are prepared and presented in a manner that honors Northern Iran culinary traditions by sourcing seasonal fresh produce, herbs, spices, and products available in the Bay Area.Our latest project, KOMAAJ MAZZE WINE BAR, brings the tastes, smells, and traditions of the region we call home to the table at our newly opened location in the Mission neighborhood of San Francisco.At KOMAAJ MAZZE WINE BAR we offer a culinary experience of platter style dishes for you to share while sipping on our special collection of the Caucasus regional wines and house made non-alcoholic Sharbats that are unique in taste and memorable to experience.