30 Park, located inside the Hilton Garden Inn, distinguishes itself by creating an environment that appeals to the local resident just as much as the traveler. Located in the epicenter of Clifton Park, 30 Parks's approachable food, creative libations, ultra-friendly staff makes spending a few hours here seem like a home away from home. So, whether you are here for a bite to eat before the movies or staying in the hotel on business and looking for a spot to unwind, 30 Park is your choice.
If you're looking for high quality and personal service, you've come to the right place. At La Fiesta Mexican Restaurant in CLIFTON PARK we'll give you the attention and personal service you'll come to expect and enjoy!!
Upscale Farm to Table cuisine with culinary creations by Executive Chef Paul Dimm and Sous Chef Carly Yezzo. Chefs counter dining with open an kitchen, Dessert room, Banquet rooms, Outside dinning with a full service bar and fireplace, live entertainment nightly, Saturday lunch, Sunday brunch. Free parking.
Le chef John LaPosta a développé une longue et passionnante carrière qui lui a permis de créer le restaurant de ses rêves. Avec sa partenaire, Tina Kruger, il a créé un merveilleux gastropub américain avec une ambiance trépidante, une hospitalité raffinée, et bien sûr, une nourriture exceptionnelle. Au cours de la dernière décennie, ils ont possédé et exploité l’établissement au très grand succès Maestros à Saratoga Springs, qu'ils ont vendu en juillet 2015. Sa passion pour l'excellence, l'hospitalité et un travail inlassable ont été les maîtres mots des 30 ans de carrière de John qui lui ont value d’être l'un des chefs les plus populaires de la région. Il est connu pour sa nourriture exceptionnelle qu'il sert en s’amusant et sans prétention. Sa philosophie a toujours été de « mettre de l'amour dans les plats. » En procédant de cette manière, les clients sont à l'aise lorsqu’ils lisent ses menus et n’ont pas l’impression qu’ils doivent être chef eux-mêmes pour le comprendre. Vous pourrez bénéficier d’une nourriture et d’un service passionnés, sans prétention tout en étant accueilli par une hospitalité exceptionnelle !
The Ritz on Union has a traditional heritage while bringing a modern flair. We pride ourselves on providing a good sense of value with exquisite taste, presentation, and ambience. We offer Mediterranean dishes, inherent to our Sicilian background, with gluten-free, vegetarian and vegan options for the most discerning of tastes, and our desserts are simply scrumptious. Enjoy cocktails and drink specials at our full bar. During the pandemic of 2020, we demolished the old dining room portion of our facility and transformed it into The Ritz on Union. We styled a restaurant having a contemporary look, and focused the menu and service to provide the very best food and dining experience that Schenectady has to offer. In addition, we present the newest options for parties and gatherings, formal and work functions, and life events like showers, weddings and anniversaries. We can accommodate up to 65 people in our beautiful dining room.
Le restaurant Century House propose une cuisine américaine nouveau genre qui met l'accent sur des steaks et des fruits de mer frais préparés avec imagination et astucieusement disposés. Chez Century House, soyez assurés de recevoir un excellent service de la part d'un personnel compétent et attentionné qui s'efforcera de rendre votre repas inoubliable. Le décor au style fédéral, avec ses planchers aux larges planches de bois, ses chaises antiques et son foyer de pierres, reflète le 1816 de leurs début. "Faites l'expérience de la Tradition"
Superior dining experience in a fun, comfortable atmosphere just steps from the Rivers Casino & Resort Schenectady Gaming Floor. An outdoor patio with sweeping river views adds to the ambiance of the chophouse, which features a selection of premium steaks, fresh seafood, an extensive wine selection and more!
Located at the Crowne Plaza Albany - The Desmond Hotel, Mr.D's serves a modern American menu for breakfast, lunch and dinner from Executive Chef Michael St. John and his award-winning culinary team. Guest favorites include our Skillet breakfasts, Drunken Goat Cheese Salad, Pancetta Wrapped Shrimp and Desmond Bread Pudding. Happy Hour is 4:30-6:30PM daily with small plate specials and $2 off draft beers, wines by the glass and listed specialty cocktails. Weekend Brunch is served Saturday and Sunday featuring delicious specials such as Filet Eggs Benedict and Cinnamon Swirl Pancakes.