The Fiorella you see today is still the intimate space you know & love! Chef Marc Vetri and his team bring decades of talent & experience to this special space, creating a truly memorable dining experience. Pasta is the main event at Fiorella, with rotating antipasti and desserts rounding out the menu.A la carte seating is available both in our indoor dining room and outdoor patio, year round.Indoor seating is predominantly at our chef's counter, with a few high-top tables outlining the space. Table vs. counter reservations are seated on a first-come, first-served basis.Patio seating is shaded from sun in summer and insulated with heaters in winter. Due to the nature of outdoor reservations, Fiorella may have to cancel outdoor service for severe weather.Looking to dine with a larger group or want to try a different taste of Fiorella? Join us upstairs for our Pasta Club chef's selection!From the whole Fiorella Team, thank you for your continual love and support!
Ouvert en 1967, l'établissement à la gestion familiale Saloon propose une immersion dans le passé de la ville de Philadelphie. La décoration à base de boiseries en chêne foncé, de laiton et d'antiquités contribue à créer une atmosphère chaleureuse conviviale et décontractée. Le deux salles à manger comportent des bars vintage où vous pourrez déguster des plats savoureux à prix modéré. L'établissement sert une cuisine italienne avec des spécialités de fruits de mer, notamment du poulpe grillé et de la sole. Les steaks et les côtelettes de veau proposés sont devenus légendaires. Vous pourrez accompagner les steaks d'une assiette de piments grillés. Tous les desserts et les glaces italiennes sont quotidiennement préparés sur place. Le Saloon est un bar et un restaurant de quartier jouissant d'une réputation nationale. De plus, le parking est gratuit.
Adoro Restaurant is a cozy BYOB Italian eatery in the heart of Philadelphia, offering authentic, handcrafted dishes at reasonable prices. Enjoy a warm, inviting atmosphere where fresh ingredients and traditional recipes come together for a memorable dining experience. Perfect for a romantic dinner, family meal, or casual night out. Walk-ins welcome!
Tabachoy is a Tagalog nickname given to a friend or family member; it means chubby or fatty. We know it sounds mean, but Filipinos give each other inappropriately appropriate nicknames all the time. Your baby brother’s got some neck rolls? Tabachoy. Auntie’s six months pregnant? Tabachoy. Or your dad’s got a six pack, but just finished his third piece of bibingka? Tabachoy!We cook the food that got us made fun of in elementary school, when we opened our country crock “Tupperware” - the food that reminds us of home. We don't strive to make a better adobo than your mothers, but we do want to share ours with you.
Le Philadelphia Magazine a récompensé le Brauhaus Schmitz de trois titres "Meilleur de" dans leurs numéros "Le Meilleur de Philly". Ouvert en 2009, le restaurant a fait renaître l'amour de la ville pour son patrimoine ethnique et a fait connaître à toute une génération de Philadelphiens les aliments de leurs ancêtres. En outre, Hager est aussi le propriétaire du Wursthaus Schmitz, dans l'historique Reading Terminal Market, une boutique de sandwichs et de charcuterie spécialisée dans les plats faits sur commande et les produits allemands vendus au poids.
Afin d'accompagner au mieux les plats encensés du Brauhaus, Hager augmente sans cesse sa liste exceptionnelle de bières. Hager cultive des relations étroites avec des brasseurs rencontrés lors de ses voyages en Allemagne, et 29 de ses 30 bières sont originaires de ce pays. Pour beaucoup d'entre elles, il est sans doute le seul dans la ville, l'état ou même dans le pays à les servir. La plupart des 100 bières en bouteilles de sa liste proviennent également d'Allemagne.
L'ajout de style de Stephen Starr au Rittenhouse Square rend hommage à la culture de café français. On y sert le déjeuner, le diner et le souper sept jours par semaine. C'est un endroit idéal pour une bouchée rapide ou un repas tranquille. Parc se souvient des brasseries chics de Paris, servant de la cuisine française classique dans un espace de charme. Les banquettes en cuir rouge surmontées d'un verre dépoli procurent un sentiment d'intimité. Des détails tels que des chaises usées en bois, des cadres de peintures et de photos vintage et des anciens luminaires en laiton transportent les invités à travers l'Atlantique. Les portes à la française battantes s'ouvrent sur une terrasse couverte par un auvent rouge foncé parfait pour les repas "en plein air." Les réservations ne sont pas acceptées pour les tables en plein air.
Le Butcher & Singer, occupant un magnifique emplacement historique au 1500 Walnut, propose une expérience culinaire intime et sophistiquée dans un cadre décontracté de clubhouse. Le restaurant apporte les véritables classiques du parfait Manhattan ou Sidecar, aux steaks et côtelettes maturés à sec, et en passant par le poisson frais. Le restaurant vous promet une expérience intemporelle et ludique dans l'ère continue du chophouse américain.
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.
We’re excited to announce that we’re finally opening our doors to the city of Philadelphia! —Capri is about to bring a taste of the Mediterranean to the heart of the city!We’ve poured our passion into creating a dining experience that celebrates authentic flavors and warm hospitality. As six cousins from a village in northern Albania, who immigrated here at a young age and have worked in the restaurant industry for 18 years.Join us for dinner Monday through Thursday from 3:30 to 10:00 PM, and indulge in our vibrant brunch on weekends: Friday and Saturday from 10:00 AM to 2:30 PM and dinner from 3:00 to 10:00 PM, plus Sunday brunch from 10:00 AM to 2:30 PM and dinner from 3:00 to 9:00 PM. Don’t miss our stunning outdoor patio, offering beautiful views of the Benjamin Franklin Bridge—perfect for a memorable meal.Whether you’re planning an intimate gathering or a lively celebration, our private events space is ready to accommodate your needs.