Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants servant une cuisine créative à Richmond

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Nisei
4.8
Exceptionnel(73)
Prix : très cher
• Japonaise • Russian Hill
Réservé 4 fois aujourd'hui
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Photo du restaurant Commis Dining Room
4.9
Exceptionnel(1226)
Prix : très cher
• Californienne • Oakland
Réservé 9 fois aujourd'hui
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements. Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.
Photo du restaurant ANZU
4.5
Génial(2625)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville / Union Square
Réservé 19 fois aujourd'hui
Aménagé au 2e étage de l'Hotel Nikko, le restaurant élégant et intime ANZU est reconnu comme l'un des meilleurs de San Francisco. Sa cuisine californienne durable est renforcée par des saveurs asiatiques, créant une nouvelle et délicieuse culture gastronomique que les patrons du monde entier apprécient. L'ANZU est réputé pour son ingéniosité épicurienne véritablement captivante, grand exploit à San Francisco. Le bar à service complet propose des vins et des cocktails. Il affiche son imagination étonnante grâce à son menu bien fourni de cocktails et de martinis de saké artisanaux. Venez voir à quoi ressemblent les saveurs contemporaines agrémentées d'une touche zen. Découvrez l'ANZU.
Photo du restaurant Millennium Oakland
4.6
Exceptionnel(1323)
Prix : cher
• Végane • Oakland
Réservé 23 fois aujourd'hui
Depuis 1995, le Millennium s'engage à vous fournir une cuisine végétalienne fraîche et innovante. Il propose des plats végétaux dans une salle à manger accueillante et raffinée. Travaillant en collaboration avec de petites exploitations agricoles, son menu change constamment afin de mettre en valeur les meilleurs produits locaux, durables et bio de saison. Mélangeant habilement des saveurs du monde entier grâce à des techniques classiques, le restaurant crée des plats énergiques et parfaits pour tous les repas. Le bar sert des cocktails innovants à partir de ses infusions et jus de fruits frais maison, ainsi que des bières artisanales et une carte des vins de renommée internationale.
Photo du restaurant Los Moles- San Rafael
4.2
Génial(104)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • San Rafael
Now 2 locations to serve you! Whether you are looking to grab a quick bite for lunch, dinner, or taking the kids out to dinner, Los Moles is the location you’re looking for. Casual dining in the heart of Emeryville and San Rafael, fresh ingredients, organic meats, and traditional family recipes combine for an authentic Mexican experience. For 25 years now, Chef Saldana has been sharing the art of fine Mexican cuisine with the Bay Area. His cuisine is inspired by the rich, French-influenced dishes of Puebla and the fiery rusticity of Jalisco, and carries with it the legacy of family dinners, handmade with love by his parents Mama Luisa and Don Pedro.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable