In support of the regulations issued by the city of New York, Cecconi’s Dumbo is now open for outdoor seating until 11pm. Cecconi’s Dumbo is a modern day classic Italian restaurant near Brooklyn Bridge park, specializing in hand-made pasta, wood-fired pizza and other Italian staples. Originating in Venice and with outposts in London and West Hollywood, Cecconi’s has become a critically acclaimed dining destination featuring simply prepared Venetian inspired food. With waterfront views of the Manhattan Skyline, join us in our main dining room, bar or patio dinner and weekend brunch seven days a week. Cecconi’s offers an elegant and relaxed dining experience for all guests.
Le Jardinier is an approachable yet refined hyper-seasonal restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli. Rooted in classic French technique, Verzeroli has created a menu where seasonality a prominent role: local, seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by sustainable proteins. The wine list features over 350 references, and has an international focus drawing heavily on the French regions of Champagne, Burgundy, and Bordeaux. Cocktails utilize high quality craft spirits, fortified wines, fresh herbs, and house made tinctures and bitters.
Le River Café est l'un des endroits les plus uniques de New York et des Etats-Unis. Niché sous le pont de Brooklyn, avec une superbe vue panoramique sur les toits de New York et sur la statue de la Liberté, cet élégant restaurant est l'une des destinations préférées des New-Yorkais et des visiteurs du monde entier qui sont à la recherche d'une excellente cuisine.
Réputé pour son cadre exquis, beau décors et un service impeccable, Le River Café offre un merveilleux menu classique nouvel Amérique avec les meilleurs ingrédients les plus frais et souvent rares. Avec une carte des vins médaillée et exceptionnelle, un pianiste que joue tous les soirs, des arrangements floraux à couper le souffle, le River Café est plus qu'une simple salle, c'est une expérience magique. Que vous veniez pour le dîner ou une soirée privée, assurez-vous de laisser un peu de temps pour profiter du jardin spectaculaire de The River Café.
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Casa Bond offers a vibrant dining experience, blending creative, modern Mexican cuisine with a chic, Bohemian atmosphere. Named one of "New York's Best New Restaurants of 2023" by the Financial Times, we’re known for standout dishes like Aguachile and Gobernador Tacos. Join us for an unforgettable meal that captures the essence of authentic Mexican flavors with a contemporary twist. Perfect for those seeking top-notch service, exceptional food, and a lively, artistic ambiance.
Situé dans le bâtiment historique du marché couvert Essex Street Market, l'Essex est un espace de style loft réparti sur plusieurs étages proposant une cuisine contemporaine inspirée des saveurs du Lower East Side. L'Essex est connu pour son souper de la semaine et ses happy hours ainsi que son souper de fin de semaine et son bar animés. Le brunch de fin de semaine est une tradition new-yorkaise et cela reste la meilleure option selon Open Table Diner's Choice et d'autres sites. Ce restaurant spacieux possède un balcon intime et des banquettes et peut accueillir des repas de groupe festifs et des soirées privées.
Continental cuisine, for the modern diner. Restaurant Le B. is a celebratory, lively, dinner setting that is rooted in the culture of Downtown Manhattan. Staying true to form, Chef Angie Mar’s cuisine mines history for forgotten pleasures, with a focus on land air and sea. Tableside presentations and over the top excess has always been a hallmark of Mar’s style. Awarded Four Stars by Forbes, Best New Restaurant by Conde Nast Traveler, Financial Times and Robb Report, and rated 50 Best in America by Esquire Magazine, her award winning team’s overwhelming hospitality coupled with the essence of her cult favorite restaurant, The Beatrice Inn, are carried through in this next iteration of downtown dining, with a sophisticated and playful point of view. *Please note that Le Burger is not available in the Dining Room, and is first come first serve exclusively at our Bar. If you'd like to experience Le Burger, we invite you to book our Bar Experience by calling the restaurant directly.
Donnant sur la 5ème avenue, l'Armani Ristorante vous accueille au cœur de Manhattan pour une nouvelle forme d'expérience culinaire. L'éblouissante décoration italienne tendance de l'architecte Fuksas se mêle aux créations culinaires pour communiquer, à travers chaque bouchée et chaque regard, la personnalité et les croyances d'une philosophie particulière qui a changé le monde à travers ses créations innovantes. Dans ce lieu où la cuisine d'avant-garde est combinée à la cuisine italienne traditionnelle, vous pourrez savourer de merveilleux plats exclusifs et profiter d'un service impeccable, dans un environnement unique à la fois élégant et décontracté.
Donnant sur le verdoyant Bryant Park dans le quartier de Midtown, le restaurant étoilé Michelin du chef Gabriel Kreuther vous servira une cuisine franco-américaine raffinée agrémentée d'une expérience culinaire alsacienne et d'un esprit typiquement new-yorkais.
Parmi les remarquables récompenses reçues par le restaurant de Gabriel Kreuther figurent les Cinq Diamants AAA, le Meilleur Nouveau Restaurant de l'Année par l'hebdomadaire Village Voice de New York, ou encore 3 étoiles du quotidien New York Times. Le restaurant Gabriel Kreuther a également été récemment reconnu comme l'un des 10 meilleurs restaurants des États-Unis par le site culinaire The Daily Meal à l'occasion de sa liste annuelle Top 101 et appartenant aux 9 Meilleurs Nouveaux Restaurants du Monde 2016 par le magazine Robb Report.
Pour une expérience inoubliable au cœur de la cuisine, demandez la table du chef.