Oko's sister restaurant in Rye, New York. A Japanese- inspired restaurant by Chef Brian Lewis, celebrating techniques and traditions with Chef Lewis' signature culinary style. Using fresh ingredients from local farms and waters in CT, throughout the US and the Toyosu market in Japan.
The Hill features globally influenced, seasonal American cooking with the lightness and bright global flavors Chef Ben Pollinger is known for. Seafood, steaks, game, and vegetable-centric options are featured on the menu.The style takes a cue from Scandinavian minimalism with a rustic farmhouse décor accented by mid-century design elements, industrial elements and warm earthy colors and natural tones. The atmosphere is inviting and approachable, suitable for everyday dining and also features a full bar, private dining room and outdoor patio.We look forward to welcoming you to The Hill!
Tredici NORTH est un nouveau restaurant italien situé dans le comté de Westchester et qui est composé de l’équipe originale de tre dici Manhattan. . Le chef exécutif Giuseppe Fanelli prépare soigneusement des plats italiens authentiques en y apportant une touche créative, créant ainsi de nouvelles saveurs, vous pourrez déguster les pâtes faites à la main, les fruits de mer frais et les steaks. Le menu du bar propose une large sélection de bières, de cocktails spéciaux et une liste de vins internationaux.
Avec trois environnements distincts, l’établissement se compose d'une première salle à manger à l’étage accompagné d’un bar magnifique et au deuxième étage se situe une salle à manger plus intime. Comme la cuisine, le design est un examen réfléchi dans le jeu des éléments et des références essentielles sur les sens. Le restaurant est ouvert tous les jours et tout le personnel se réjouit à l’idée de vous accueillir !