Welcome to our newest tearoom addition in Arlington Center (wine bar - opening in Spring 2025)! Our vision for this location was to create a relaxing and fun environment for friends and loved ones to get together and catchup over a cup of tea and a light meal while savoring the cozy European cafe inspired atmosphere. Set across from the beautiful Robbins Library our Arlington tearoom is an inviting destination to experience after a day browsing books.
Pour manger: En 2007, le chef Jamie Mammano a amené son expérience et ses talents du côté de la banlieue de Boston avec l'ouverture du restaurant L'Andana. Inspiré par sa trattoria homonyme nichée dans les oliveraies des contreforts de la Toscane, le chef Jamie Mammano offre la simplicité et la fraîcheur qui définit la cuisine toscane grillée sur bois.
Pour des mariages ou événements privés:
L'Andana est l'interprétation élégante d'une ferme toscane. Donc, c'est est un lieu de mariage unique et luxueux au nord de Boston offrant une abondance de produits frais, une cuisine toscane de saison dans un cadre rustique mais moderne. Peu importe l'occasion, c'est vraiment un endroit magique pour partager des moments spéciaux de la vie. On y offre un espace superbement flexible, une cuisine qui dépasse les attentes et un service hors-pair. Une équipe de coordonnateurs est dédiée à planifier et à personnaliser l'ensemble de votre événement afin que l'expérience soit inoubliable.
We’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus. Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 Boston, Row 34 Cambridge and Row 34 Portsmouth, NH.
Farm-to-table dining in the comfort of our home: that is the unique experience you will find at Urban Hearth. Located in a cozy North Cambridge storefront, our intimate dining room, knowledgeable, friendly staff, and exquisitely crafted menu are the heart of our dinner service. Join us for a la carte or at our chef's counter where you'll have the pleasure of interacting with Chef Erin Miller while dining. We share a story of culture, community, discovery and home. The globally-inspired, locally-sourced dishes we serve celebrate our rich and complex connection with food. The table is set, whether marking a special occasion or the end of a busy day, we look forward to sharing the evening with you. We welcome private event bookings for graduations, birthdays, weddings and more. To equalize the pay disparity between tipped staff & kitchen staff during our busy times, we add a 5% kitchen appreciation fee to each check. We require 24 hours notice for all cancellations.
Le premier emplacement du restaurant dans la région de Boston. L'Earls Kitchen + Bar est un bar-restaurant décontracté haut de gamme situé à l'Assembly Row de Somerville. Il propose un menu du monde avec des versions modernes de la cuisine ethnique avec des amuse-gueules, des hamburgers et steaks de bœuf angus certifié hachés à la main et des légumes frais de saison. Les pains et les desserts sont préparés sur place tous les jours. La carte des boissons comporte des cocktails authentiques artisanaux, équilibrés avec une touche originale (telle que des cubes de glace personnalisés), une sélection de bières locales et régionales, ainsi qu'une carte des vins de qualité et abordable.
Margeaux Supper Parlor presents a novel way to experience dinner by telling stories through cuisine. Guests are encouraged to order a themed trio of dishes, larger than tapas and smaller than big plates, to better experience the menu and recreate the familial bonhomie we associate with supper at grandma’s (when you were urged to try a bite of everything!). Recommended wine pairings are served in collections to mirror the entree trios. Margeaux Supper Parlor serves New American cuisine, blending dishes inspired by the two most historic port cities in the country: New Orleans and Boston. Dinner plates include: Tomato & Bacon Jam Deviled Eggs (topped with a fried Maine oyster), Lamb Lollipops with cherry reduction, Pumpkin Ravioli, Beef Wellington, Shrimp & Boursin Grits, and Maple Bourbon Steak Tips.Brunch is also served in themed collections and includes items such as: Quiche Lorraine, Fried Chicken & Sweet Corn Waffle, Eggs Benedict, and a Black Forrest Waffle.
Bistro 5 is located in Medford, MA just minutes from downtown Boston. "A quintessential neighborhood spot" boasts The Boston Globe.Chef/Owner Vittorio Ettore and his team serve the finest Italian fare with French and Spanish influences while focusing on farm-fresh local ingredients. The ever changing Chef's Tasting Menu keeps Boston's most distinguished palates returning time and again for seasonally fresh dishes that embody the warmth and richness of Chef Vittorio's own hospitality.Bistro 5 also offers a full bar and extensive cocktail and wine list featuring unique wines at exceptional values.The restaurants 2 dining rooms are richly appointed and can accommodate parties of up to 100 guests, making Bistro 5 the perfect venue for your next office party, family gathering, or special event.
Le The Table at Season To Taste est un nouveau restaurant crée par Robert Harris. Le chef cuisinier Carl Dooley prépare un menu fixe quotidien composé de 4 plats au tarif de 65 EUR par personne. Vous pourrez aussi profiter d'une belle carte de vins et de bières.
Le restaurant possède 16 places assises aux tables et 4 grands sièges d'où vous pourrez observer ce qui se passe en cuisine. Veuillez noter que des tables spécifiques peuvent être demandées, mais qu'elles ne sont pas garanties. Le bar à vin de luxe sert de petites collations, idéal pour se détendre avant un repas où juste pour faire une halte avec un verre et grignoter quelque chose.
Il est conseillé de réserver. Merci d'arriver à l'heure car le The Table at Season To Taste ne peut pas garantir votre table en cas de retard de plus de 15 minutes. Des fêtes privées sont également organisées sur demande. Il est recommandé de réserver au moins 3 mois à l'avance. Merci de contacter le responsable pour plus de détails.
Proposant des pâtes et des raviolis faits à la main, du pain ciabatta et focaccia frais, de la charcuterie et des glaces gelato maison, les chefs du Tuscan Kitchen émoustilleront vos sens avec leurs présentations, leurs saveurs et l'animation d'une cuisine italienne. Parmi les détails personnalisés figurent une trancheuse vintage de Prosciutto à manivelle, des sièges de bar à côté de la cuisine et de charcuterie affinée sur place, des stations pour étirer la mozzarella à la main ainsi qu'un four à bois.
Le restaurant vous accueille dans des espaces confortables et chaleureux, avec de nombreuses places (possibilité d'organiser des tables de 18 personnes maximum). Vous aurez en outre la possibilité de prendre vos repas sur la vaste pergola/terrasse en saison.
Cet établissement comporte certaines des plus belles et grandes salle à manger privées de l'agglomération de Boston. N'hésitez pas à le contacter pour organiser un événement sur mesure.
Le marché sur place propose des centaines d'articles à ramener à la maison, notamment des raviolis et des pâtes faits à la main, des sauces fraîches prêtes à l'emploi, du pain cuit au four, des pâtisseries ainsi que de la charcuterie européenne préparée et affinée par le Tuscan Kitchen.
The name “Fiore” originated from Chef Gabriele Ascione’s grandfather, who shaped his love for Ischian history and food. Ischia, a small island off of Naples, boasts a rich and vibrant local history that is recreated in the cuisine at Fioritaly. Each meal has been carefully selected and refined by Chef Gabriele Ascione, who inspires to showcase the essence of local Italian dishes from home.