Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.
Barons on 1st is an homage to Tulsa's rich history and influences. We are an American restaurant and lounge where the spirit of legendary risk-takers and visionaries inspires Chef Justin Donaldson to serve bold, unique dishes not typically seen in fine dining. Celebrate the influences that shaped Tulsa while enjoying elevated and eclectic cuisine, crafted cocktails in our stylish lounge, and an elegant ambience that melds tradition with modernity. Here, the legacy of the oil barons and their adventurous spirit lives on.
Jimmy's Chophouse located at 34th & Peoria delivers world class steaks, chops, wine, & cocktails paired with top-notch service in a comfortable yet sophisticated dining room that harkens back to some of the classic chophouses of the past. The culinary team of Ben Alexander, Audrey Long, & Guillermo Zavala butcher all of their steaks & chops in house. Menu highlights include the 10oz Bacon-Wrapped Filet & the Veal Chop Parmesan served with Spaghetti Pomodoro. Open for lunch & dinner 7 days a week. The latest McNellie's Group offering is proudly serving its Brookside neighbors & as well as friends from far away. Thank you for dining at Jimmy's Chophouse.
Welcome to Copper Dome, come and relax in the country in a fine dining homestead atmosphere for a experience based restaurant. Take a set away from the city and feel as though your in the country with only a 10 minute drive. Incredible parking, nature all around you, and of course fantastic cuisine made by our chefs from Tulsa's greatest restaurants.Thursday: Tapas night! Enjoy our lavish and creative cocktails/mocktails and enjoy them with our eccentric bites.Friday and Saturday: Take in our dining selections with a choice of our tasting menus that you can curate yourself in our casual homestead atmosphere.Sunday: Sunday Supper Series. Come dine with friends and enjoy of eating our monthly choice of cuisine from Indian to France. Keep an eye out for our selections on social media weekly.
Doc"s Wine & Food is located in the Brookside district of Tulsa, Ok. Doc's has a niche with New Orleans creole cuisine along with fresh daily oysters and seafood. Executive chef Tim Richards and sous chef Ronnie Mullins and their team work to create daily feature dishes and seasonal menu items as well as vegetarian or vegan food choices.Doc's Wine & Food also offers a bar centric atmosphere and provides both classic cocktails as well as our own interpretation on creations inspired by the team behind the bar. There is an emphasis on seasonal cocktails . The wine list features a wide variety of both Old and New World wines. Live music is available every Sunday from 5-8 or 6-9 pm. Doc's also offers two patios for dining.
The Tavern est une interprétation moderne du pub de quartier classique. La cuisine inspirée du pub du chef Ben Alexander présente seulement le meilleur des ingrédients locaux de saison. Tous les plats sont élaborés en utilisant des préparations simples qui mettent en valeur la qualité et les saveurs de chaque ingrédient dans l'assiette. The Tavern propose une liste bien classée de bière artisanale, de vins de classe mondiale et de spiritueux de spécialité.
In the heart of the Deco District in Downtown Tulsa, within the stunning Tulsa Club hotel, Chamber is a modern-American tavern located in the property’s swanky underground. The staff strives to deliver warm hospitality and unparalleled service with the trappings and personalization of a private club. Serving hearty plates made in-house with ingredients sourced from regional producers, cheesemakers, and ranchers. This back-to-basics, farm-to-table concept results in impeccable freshness, a reduced carbon footprint, and investment in regional food producers.
Situé dans le centre du quartier artistique de Tulsa, le PRHYME a de nombreuses fois été récompensé. Ce restaurant-grill du centre-ville innove et propose une version moderne et haut de gamme de la grillade américaine traditionnelle. Dès lors que vous franchirez le seuil de la porte d’entrée, vous serez subjugué par la qualité du service. Vous ne trouverez nulle part ailleurs un personnel aussi professionnel et qualifié qu’au PRHYME ! Fiers d’être à l’origine d’une expérience inoubliable pour ses hôtes, le personnel impressionne vraiment ses supérieurs, ainsi que sa clientèle. La carte du restaurant comprend les pièces de boeuf les plus classiques, comme l’entrecôte, le filet mignon, le bifteck, mais encore des viandes séchées, ainsi que de très bonnes côtelettes de porc. Mais ce n’est pas tout. Vous pourrez déguster des plats de saison. De succulentes côtelettes d’agneau originaires de Nouvelle-Zélande, des entrées superbement présentées sur assiette, du caviar, ainsi que de délicieux desserts comptent parmi les multiples tentations de l’établissement. La carte des vins comprend une gamme de plus de 225 crus en provenance du monde entier, soigneusement sélectionnés par des sommeliers qui n’ont plus à faire leurs preuves. N’hésitez plus et venez vous divertir ensemble, vous passerez un excellent moment !