Spaghetti Westurn is a classic semolina saloon that provides a playful and peculiar twist on homemade pasta. We like to eat. We like to drink. We like sharing what we eat and drink with our friends and loved ones.Spaghetti Westurn was founded in 2021 in the city of Greenville, S.C.. The concept is the brainchild of Chef and Owner Jason Saunders, formerly of Jianna in Greenville and Wicked Weed Brewing and Table in Asheville, to name a few of the spots where he made his mark. Chef Saunders decided to open his own concept in 2020.Spaghetti Westurn was conceived of as an eatery and oasis that prizes the beauty of quality, culinary simplicity and generous depths of service in an environment that is comfortable and welcoming for guests and employees alike. We pride ourselves on providing a great place for people to eat and a great place for people to work.
The Farehouse is located in the heart of the historic Taylors Mill’s Dock No. 3. The mill began its life as the Southern Bleachery and Piedmont Print Works during the height of the Greenville area’s reign as the Textile Capital of the World. Closing as a mill in 1965, the building found a variety of partial uses until revitalization efforts began in the mid 2000s. While many mill revitalization projects have converted mills into condos and other residential projects, the Taylors Mill is proud to be the largest grassroots project of its kind in the upstate of South Carolina. Today the Taylors Mill seeks to facilitate craft and commerce for a new generation in the heart of Taylors, SC. The Taylors Mill is reclaiming creative community. Our menu focuses on New York style pizza, pub-style appetizers, deli sandwiches, and dinner specials using fresh, locally-sourced meat and produce.
Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.
Le Ruth's Chris Steak House est reconnu internationalement comme « là où on mange de vrais de vrais steaks ». Le menu propose du bœuf USDA Prime du Midwest - affiné à la perfection, grillé à 1800 degrés et servi à la façon unique de Ruth Chris : GRÉSILLANT. Votre steak reste donc chaud, juteux et délicieux de la première à la dernière bouchée. Les fruits de mer frais, le veau et l'agneau de première qualité, et le poulet farci sont tout aussi alléchants et remarquables. Goûtez à La Nouvelle-Orléans avec des entrées qui en sont inspirées, comme les crevettes barbecue et les champignons farcis à la chair de crabe. Les plats de salades, de légumes et de pommes de terre sont assez généreux pour être partagés. Couronnez le tout avec l'un des succulents desserts de Ruth's Chris, comme la tarte crumble aux pommes chaudes, le gâteau Péché au chocolat, la crème brûlée classique et plus encore. Et, pour compléter votre expérience culinaire, la carte des vins de Ruth's Chris compte plus de 175 millésimes sélectionnés. Vous y vivrez toute une expérience, juteuse et consistante, dont vous vous souviendrez longtemps!
Green Lettuce serves from-scratch Persian-inspired salads, appetizers, soups, sandwiches, desserts and meat and vegetable kebobs. Salad dressings and sauces are all made in house, and herbs, vegetables and fruits are locally sourced. The restaurant has a relaxed vibe, comfortable seating and a full bar with handmade cocktails, beer and wine
La nouvelle cuisine du sud du Soby's est un mélange éclectique de cuisine continentale contemporaine et traditionnelle du sud. Cet établissement revisite des grands classiques pour en faire des plats originaux. Le restaurant est situé au cœur du centre-ville de Greenville, dans une filature de coton rénovée, construite dans les années 1800. L'atmosphère est chaleureuse et dynamique et le personnel est bien formé pour vous garantir une expérience culinaire fantastique. De plus, la carte des vins compte plus de 500 bouteilles et a été récompensée par le Wine Spectator Magazine au cours des huit dernières années. Ces deux dernières années, elle a reçu le « Prix d'Excellence ».
Located in the heart of downtown Greenville, South Carolina, Sassafras Southern Bistro serves an eclectic menu of American cuisine with a truly Southern influence. Menu items include steak, fresh seafood, salads, and amazing desserts. Sassafras Southern Bistro has a full bar featuring local beers on tap and an extensive wine selection both by the glass and by the bottle.Start out your meal at Sassafras Southern Bistro with one of their amazing appetizers like the spicy pork tenderloin or the famous blue crab and pepper-jack nachos. Choose from entrees like the raved about shrimp and grits or the filet with house made pimento. Some vegetarian and gluten free options are available upon request.
Lorsque vous vous installez chez Roost, vous aurez le sentiment d'être à la maison! Roost signifie « perchoir ». Un perchoir est un lieu où l'on se sent à son aise. Roost est un endroit où nous avons tous un petit quelque chose en commun. C'est un endroit qui fait d'une simple communauté une véritable famille. Telle est l'essence de Roost, situé dans la dynamique et vibrante communauté de Noma Square sur Main Street dans le centre de Greenville, en Caroline du Sud. Situé à côté de l'hôtel Hyatt Regency Greenville, Roost est un restaurant à l'ambiance décontractée qui sert les meilleurs produits locaux de la région de Piedmont. Son objectif est d'offrir à la communauté un endroit où manger la nourriture locale, biologique et de saison de la plus haute qualité, préparée avec soin et à un prix raisonnable. Roost vous propose une expérience culinaire unique en son genre, avec sa terrasse donnant sur Noma Square, sa cuisine à aire ouverte bordée de places assises au comptoir, un bar en plein air et une « table de récolte » où vous pourrez travailler avec le chef pour créer votre propre repas.
Nic & Norman's, a restaurant founded by an ownership group headlined by Norman Reedus and Greg Nicotero, is bringing its unique Southern-inspired cuisine and speakeasy vibe to Greenville, South Carolina. Located in the heart of the city's West End, the restaurant will occupy the former Smoke on the Water building. The space will undergo a transformation, with the bar and entrance moving to the front and the dining area situated towards the back. Expect a cozy, intimate atmosphere with a touch of speakeasy charm.The menu features a variety of Southern-inspired dishes, including delectable entrees, gourmet burgers, flatbread pizzas, and brunch options. The chefs use fresh, locally-sourced ingredients prepped daily to create innovative and comforting dishes that cater to a variety of tastes.
Davani's est un restaurant chic et décontracté doté d'une salle à manger à l'ambiance feutrée pouvant accueillir jusqu'à 65 personnes, situé dans le quartier historique de Greenville, en Caroline du Sud. Le menu vous propose une cuisine continentale avec des plats français et italiens classiques faits à partir de coupes de viande de première qualité, de fruits de mer frais et d'ingrédients locaux. Profitez de la vaste carte des vins qui contient des produits de partout dans le monde qui saura ravir les amateurs de vin. Cet établissement dispose d'une salle à manger privée pour les réceptions pouvant accueillir jusqu'à 28 personnes.