KITAJapanese for “north”, KITA is a Japanese grill style restaurant set in a stunning, modern space that welcomes guests with indoor, al fresco and sushi bar seating. Mornings awaken with a menu of seasonal favorites and breakfast classics, while afternoon and evening menus put the spotlight on fresh sushi, Japanese steakhouse favorites, cozy ramen bowls and a thoughtfully curated menu of beer, sake, wine and cocktails.
A full-service restaurant located at the Snowpine Lodge in Alta, UT. Swen’s sophisticated menu features globally-inspired cuisine, with fresh, regionally-sourced ingredients, and an extensive wine and beer list. The atmosphere is cozy and friendly yet refined, with a bustling open-display kitchen and family and communal tables surrounded by elegant floor-to-ceiling windows. The stunning views and the sumptuous food and drink make dining at Swen’s an unforgettable experience.
Apex, Montage Deer Valley’s signature restaurant, is a celebration of classic continental cuisine in an unforgettable mountain setting, offering guests a relaxed yet refined dining experience. The menu at our Park City restaurant is a creative revival of iconic dishes, focused on fresh, local ingredients, prepared with care and presented in remarkable style.
Burgers & Bourbon serves the best of America’s favorite classics including gourmet burgers, fresh cut fries, hand spun shakes, and craft spirits. The menu pays homage to local artisans and farmers whose passion and hard work produce the finest ingredients.Our bar celebrates America’s distillers, both old and new, whose artful techniques produce a stunning array of craft spirits. In tribute to their passion behind the craft, our bartenders serve iconic drinks inspired by America’s Golden Age of Cocktails – the Old Fashion, Mint Julep and Manhattan, to name a few. Anchored by over 100 Bourbons and American Whiskeys, our collection has been curated to showcase the full breadth of the finest producers of craft spirits in America.
Fresh Italian specialties, pizzas, appetizers and a diverse selection of wines and liquors are served throughout the winter at Wildflower. Wildflower Lounge's* lively après-ski scene is a winter favorite.Located on Level 3 of the Iron Blosam Lodge, Wildflower Restaurant offers delicious house-made Italian cuisine amidst stunning alpenglow views.
The Lodge Bistro is an ideal setting for an intimate dinner throughout the year. Guests flock to the patio during the summer months to savor the sunsets and mountain views while enjoying gourmet bistro fare. Après-ski at The Lounge* is a winter favorite.
En poussant les portes de ce restaurant, vous aurez la sensation d'avoir franchi la frontière. Vous pourrez commencer par le cocktail caractéristique apprécié des locaux, le Chimayo Margarita, et poursuivre par la salade d'avocats farcis ou l'incontournable Arturo's Tortilla Soup. Ne manquez pas non plus de goûter les travers de porc en couronne, un plat culte réputé et une vieille recette de grand-mère. Le Chimayo convient à tous grâce à ses cabines confortables, ses cheminées, ses plats adaptés aux enfants et son excellent service. Ne faites pas l'impasse sur le Chimayo après une longue journée de randonnée en montagne !
Niché au sommet de l'historique Main Street, chaque détail d'une ancienne ferme italienne rustique et champêtre donne à Grappa son atmosphère romantique, de la tuile de terrazzo, aux poutres en bois, jusqu'aux motifs de vigne. Le menu reflète une approche plus raffinée et sophistiquée de la nourriture. Ce style gastronomique italien propose le célèbre osso buco de Grappa. La carte des vins reflète un engagement envers l'Italie et la Californie. Grappa est connu pour son étonnante présentation, son attention aux détails et un service raffiné. Les murs de verre de ce restaurant vous donneront une vue extraordinaire des activités sur la rue principale.
Des serviettes chaudes pour les doigts, de ravissants couverts en jade, des tables intimes munies d'un rideau et un service attentionné rappel le Jazz-era Orient. Une collection d'œuvres d'art oriental s'agence aux œuvres culinaires qui émergent du grill. Commencez votre soirée avec un saketini préparé à votre table, suivi de beignets de porc à la vapeur, de tartare de Hamachi ou d'une salade de betterave rouge ou jaune. Comme plat principal, vous pourrez opter pour l'une des spécialités de la maison, soit la morue charbonnière au miso, le magret de canard rôti ou le contre-filet mariné. Des desserts créatifs tels que la crème brûlée à la noix de coco ou la noix de coco fraîche farcie d'un mélange original de chair de noix de coco, accompagnés de macarons trempés dans le chocolat vous inciteront à prolonger votre repas. Gagnant du prix « Fodor's Editor's Choice 2006 » (Les dix meilleurs restaurants dans le Monde.)