An intimate neighborhood restaurant, Juanita & Maude features Chef Scott Eastman's personal take on American Cuisine. The daily changing menu highlights classic dishes including Michelin Guide's top 5 hamburger in California. His refined comfort food is matched with seasonal craft cocktails and an international wine list. Juanita & Maude's lively dining room or serene outdoor patio is the perfect spot for a night out, celebration or special occasion. Conveniently located near the corner of Solano and San Pablo Avenues.
With gorgeous views of the Bay, Bella Siena offers a variety of unique and creative dishes drawn fromclassic Italian and innovative Californian cuisine. The seasonally influenced menufeatures fresh salads, savory pastas, hearty meat/seafood entrees and inventive daily specials.
Opened in February 2015, AKEMI is the latest incarnation of miyuki on 1695 Solano Avenue in North Berkeley (Albany border) in the San Francisco Bay Area.Along with a revamped interior and exterior that includes salvaged wood and upgraded kitchen equipment, AKEMI features an updated menu spotlighting fresh ingredients and well-crafted flavors while retaining customer classics such as our sushi rolls. AKEMI is the new name we bestow upon the beauty that is good food with good people in a good place.For outdoor reservations please call the restaurant.
Ajanta propose des plats régionaux de toute l'Inde, offerts par le biais d'un menu qui change tous les mois. Ajanta propose du poulet et des légumes biologiques. Lorsque cela est possible, des produits locaux et durables sont utilisés. Tous les fruits de mer de pêche durable, sont achetés au Monterey Fish Market. Toutes les viandes sont sans hormone et sans antibiotique.
Ajanta a été élu meilleur restaurant indien dans toute la Baie de San Francisco par le Guide Zagat de 2009 à 2014. Egalement élu meilleur restaurant indien de la Baie pour le concours A-List de 2009 à 2011 et en 2013. En outre, ils ont reçu les plus meilleurs critiques dans plusieurs publications, y compris le East Bay Express, Diablo Magazine, et le Contra Costa Times. Il est également inclus dans le Guide Michelin.
L'élégante salle à manger dispose d'arts inspirés des célèbres grottes d'Ajanta en Inde.