Since opening the doors in 1997, owner Matt Anderson and team have transformed the once-typical suburban sports bar into a destination spot for sports fans and foodies alike. Guests can grab a Smokehouse Burger at the traditional front bar, enjoy a gourmet pizza or family dinner in the warm and inviting Four Seasons Room or relax on the outdoor Patio featuring a cozy fire pit and multiple dining areas.From our all-inclusive Ultimate Packer Experience, luxury coach bus excursions to Lambeau Field and Camp Randall to Brewer tailgate parties, Matty’s will get you to your destination in style. Check out our Holiday brunches for Easter, Thanksgiving, Mother’s Day and Father’s Day to name just a few!If you are having trouble making an online reservation, please call the restaurant, and let us assist you.
Sandra's on the Park offers fine dining, patio seating, seafood, pasta, BBQ, and happy hour! We have a private party room available as well so make a reservation today.
Le meilleur établissement du groupe Bartolotta Restaurants, le Ristorante Bartolotta, a ouvert ses portes à Wauwatosa en 1993 et est depuis ce jour, un des restaurants les plus appréciés de la région. Régulièrement voté le meilleur restaurant italien à Milwaukee, le charmant Ristorante Bartolotta propose des pâtes faites à la main et une authentique cuisine italienne du Nord. Le menu du restaurant change très souvent au fil des saisons.
VOTED BEST NEW RESTAURANT BY MILWAUKEE MAGAZINE'S READER'S CHOICEWith our appreciation for modern American cuisine and a motivation driven by locally sourced and seasonal ingredients, we invite you to share our food and admire the simplicity in culinary art. Our name, which translates to Fire+Ice, offers inspiration in all that we do.Spend some time together, share something new, and enjoy the opportunity to connect. Eldr+Rime is about gathering at the table and sharing a meal with the people that are important in your lives.For parties of more than six guests, please call the restaurant at (414) 867-9200.Dinner Monday through Saturday eveningsBrunch Saturdays and Sundays 9a-2p starting Happy Hour featuring half priced oysters offered Tuesday through Friday 4p-6p in our bar area.
A cozy Wisconsin winter experience awaits you at Muskego Lakes Country Club this season! Book one of our 3 outdoor, heated igloos and enjoy festive food and beverages created to help you celebrate the season. Igloo reservations run 90 minutes and require a nonrefundable $10 deposit per person (Igloo Rental Fee). These are available Fridays and Saturdays through February 24th, 2024. We do require a $100 food and/or beverage minimum per reservation.Now taking reservations for our 4 course dining experience for Valentine's Day! Information can be found on our website.Our Chef has created an exclusive Igloo Menu that pairs wonderfully with our handcrafted cocktails featuring Great Lakes Distillery Spirits. We are asking guests to please review our menu and pre-order food selections to maximize your time in the Igloo and to make your experience most enjoyable, as someone from our staff will be reaching out, for these selections.
Benvenuto! Le restaurant BRAVO! vous invite à vous réunir à sa table afin de profiter de sa délicieuse et audacieuse cuisine italienne, toujours préparée à la demande. À quelques minutes en voiture du Miller Park et du Michigan Lakefront, profitez du savoir-faire des cuisiniers alors qu'ils vous feront découvrir les meilleurs pâtes, pizzas, fruits de mer, desserts et plus encore! Le menu « léger » offre une autre vision de la gastronomie italienne avec plusieurs entrées, salades et plats principaux à moins de 595 calories. Venez vous détendre lors des Happy Hour au BRAVO! qui proposent des entrées et des breuvages à partir de 3,95 USD. De plus, cet établissement dispose d'une terrasse offrant des places confortables - l'endroit idéal pour se réunir et prendre un verre entre amis ou pour profiter d'un repas. Pour en savoir plus, rendez-vous sur http://www.bravoitalian.com
Le Cafe Manna est l'un des premiers restaurants 100 % végétariens situés dans le sud-est du Wisconsin. Le restaurant vous propose de délicieux mets frais, faits de A à Z. Les ingrédients sont issus de l'agriculture biologique ou de pratiques agricoles durables autant que possible. L'établissement fait également partie du programme Braise RSA, visant à utiliser des produits locaux évoluant au fil des saisons. Les mets servis sont frais, délicieux et foisonnent de saveurs éclectiques. L'établissement peut également se targuer d'être le seul restaurant vert à service complet du Midwest, labellisé par la Green Restaurant Association. Le restaurant offre un cadre chaleureux, naturel et respectueux de l'environnement.