Pasta Amore is a restaurant in Omaha, NE that serves up old and new Italian favorites in a nice and welcoming setting. The eatery has indoor dining, as well as outdoor dining options on the patio. Bring your friends and family to enjoy some great food and great company at the restaurant for lunch and dinner.Pasta Amore has some great options on the menu, starting with the antipasti. Try the tomato bread, the fried ravioli, breaded calamari and the eggplant parmesan. Some of the other tasty options on the menu at Pasta Amore include penne, spaghetti, lasagna, filet mignon, grilled salmon and desserts such as cannoli and turtle cheesecake.
Le Mahogany Prime Omaha propose une authentique cuisine américaine incluant du boeuf nourri au maïs et des fruits de mer frais. Tout est fait de A à Z. S'IL VOUS PLAÎT, VEUILLEZ TÉLÉPHONER POUR UNE RÉSERVATION DE 7 PERSONNES OU PLUS.
Ever since the first caveman decided to slap a side of mammoth over the cave fire, man (and woman) has enjoyed the flavor of food cooked over a wood fire. At Timber Wood-Fire Bistro, all of our dishes are made from scratch using the highest quality ingredients. They are then cooked either over our state-of-the-art wood burning grill or in a brick oven heated by the embers of logs. Cooking in this way imparts a slight smokiness as it brings out the natural flavors of the food. A juicy ribeye sizzles and caramelizes, giving the tender beef a gorgeous crust. The homemade dough for our pizzas rises in the heat, and the crust gets to be the perfect combination of crisp and chewy. Vegetables share an entirely new flavor profile when cooked over wood. Dining at Timber brings an experience both classic and innovative. Come eat and drink with us as you watch our fireflies dance above the wood-fired grill.
Chez Dolce, le Chef utilise des ingrédients locaux afin de vous préparer des plats de haute qualité. C'est un petit restaurant intime doté d'un excellent service. Il est préférable de réserver.
Saffron Urban Indian Kitchen is a concept Chef Diwesh has been dreaming and planning about for over a decade. His goal was/is to create a space that is inviting, calming & an ambience that compliments his food. We are a "contemporary casual dinning" with a passion for everything hopsitality. Chef Diwesh takes pride in what he serves and his team is equally passionate and dedicated to ensure to match rest of the experience with the amazing food. While you can find familiar dishes in the main menu, Chef is particular about the ingredients and the overall quality of the food. He is also dedicated to a monthly tasting menu that will be served in the Chef's Table (by rservation only: will be activated early spring). Special features we want to highlight: - Chef's Table- Beautiful Bar (Bombay Bar) area- Maharaja's Whisky Room (Event room/Whisky Tasting room)- Beatiful Patio space (to be activated in mid spring)- Well thoughtout ambience- Amazing unrushed service/hospitality
Le Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar conjugue sa passion pour le service et les ingrédients de saison au meilleur bœuf de première qualité USDA. Chaque plat est méticuleusement préparé sur place et est servi par le personnel attentionné. Vous découvrirez également le vin parfait pour chacune de vos humeurs avec le 100® de Fleming, une liste des 100 meilleurs vins au verre. La carte des vins comprend des vignobles parmi les plus cotés du monde entier. Fleming's met également à votre disposition des salles à manger privées ainsi qu'un responsable qui s'occupera de créer le moment parfait pour tous types de groupes et de budgets. Chez Fleming's, chaque visite est remplie de possibilités infinies.
Reconnu comme l'un des meilleurs restaurants d’Omaha, Le Voltaire propose une cuisine française classique. Le chef exécutif et propriétaire, Cédric S. FICHEPAIN s’engage à vous proposer une atmosphère élégante et discrète, un service raffiné et une cuisine extraordinaire. Sur le menu, vous trouverez des plats tels que du mouton, du filet mignon, du poisson frais, du canard et d’autres délices culinaires, complétés par des baguettes, assiettes de fromage et des desserts. Chaque plat est préparé en utilisant les saveurs saisonnières les plus fraîches et les ingrédients de la plus haute qualité. Certains plats sont les spécialités du chef Cédric S. FICHEPAIN dont les recettes lui ont été transmises par sa mère et sa grand-mère qui ont jalousement gardé le secret. Votre expérience culinaire sera renforcée par le design intérieur magnifique qui vous fait voyager dans le sud de la France et vous pourrez admirer l’étourdissant design floral du bar. La carte des vins est constamment mise à jour pour représenter les meilleures sélections de vins des régions de France. Le Voltaire a reçu le Prix Wine Spectator pour les cinq dernières années.
Those looking for a traditional, Omaha steakhouse, with what is consistently voted as the city's finest prime rib, should look no further than Jerico's. Whether you’re looking to have a quiet dinner with friends, or you’re planning a large-group gathering, we’ll take you back in time — and raise your expectations for what a real steakhouse experience should be. So sit back, relax and let us serve you.