Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Des sushis qui font sensation! Outre une délicieuse cuisine côtière, des assortiments de petites assiettes et des sushis, ce restaurant en bord de mer garantit aussi la meilleure vue de San Diego. Jamais il n'a été aussi agréable de savourer de rafraîchissants cocktails maison, inspirés des saisons, dans un esprit plage. Grâce à des détails et à des accents bien pensés, ce restaurant sur le toit à Mission Beach vous transporte dans une ambiance comme si vous vous trouviez au bord d'une piscine, sans toutes les éclaboussures... mais avec des vues renversantes! Alors plongez-y, car il n'y a rien de tel que Cannonball #splashresponsibly
With its spectacular waterfront setting, nautical-inspired design, and new menu of mouthwatering dishes by new Executive Chef Bryan Stuppy, Dockside 1953 is poised to become a favorite restaurant of hotel guests and locals alike. Aptly named for its marina-facing, bayfront locale at the Bahia Resort Hotel and the year that the resort opened, Dockside 1953 is a stunning standout sure to invigorate San Diego’s dining scene. Fresh, coastal-inspired, and locally sourced -- our eclectic menu of California fare features dishes to satisfy all palates. With a dedication to high-quality ingredients, menu highlights include butterscotch banana French toast and chilaquiles for breakfast, rockfish ceviche’ and a selection of flatbreads for lunch, pan-seared seabass and steak frites au poivre for dinner, and a thoughtful wine and cocktail menu. The extensive outdoor patio features cozy fire pits, gorgeous marina views, and a covered trellis to comfortably shade guests from the sun and rain.
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary.
Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.
Derrière chaque grand restaurant de fruits de mer se trouve un entrepôt garni de fruits de mer frais.
Le restaurant The Fishery Restaurant & Market vous accueille à seulement quelques pâtés de maisons de l'océan, sur North Pacific Beach.
Le menu est à l'image d'une « cuisine côtière », avec un accent simple mais important sur le meilleur de ce qu'offrent les pêches côtières et les exploitations agricoles locales. La passion qui anime le chef Paul Arias se révèle dans des saveurs que seuls des ingrédients au meilleur de leur saison et de leur fraîcheur peuvent créer.
Le Fishery Market présente des poissons frais, des fruits de mer préparés, des salades, des sauces et des marinades. Vous apprécierez également le vin, le pain et les spécialités de l'établissement.
Inspired by the literal “captain’s quarters” of 17th century ships, guests will be transported to a luxurious and moody adventure on the high seas. Captain’s Quarters will feature a star cocktail list devoted to various explorations in gin cocktails. For non gin lovers, Beverage Director, Eric Johnson has put his innovative twist on various cocktails concocted with Rum, Mezcal, Bourbon, Tequila and Vodka as well as a small beer and wine selection. In addition to fine spirits, SDCM Executive Chef, Brian Redzikowski has put together an adventurous yet approachable menu which will range from elevated tidbits such as Manchego-Prosciutto “Sandwiches”, Burrata Donuts & Papa's Braves to more substantial fare including Captains Quarters own Double Double. Captain's Quarters kitchen closes at 10PM. Walk in's only after 10PM for Beverage Service. Walk-ins available for Dinner Service based on availability but Reservations Recommended.
La Dolce Vita is located in a European courtyard setting at International Shops off Prospect St. Loyal to its name La Dolce Vita (The Sweet Life), is a place to sit back and relax in our cozy and romantic indoor dining room or our charming outdoor patio to enjoy a hearty meal along with a bottle of wine while listening to Italian tunes. We serve genuine Italian cuisine in a fine dining setting at affordable prices.
Le The Red Door est un restaurant familial proposant des ingrédients issus des fermes locales avec des produits durables et de saison cultivés dans la ferme de l'établissement ou dans l'une des fermes locales de première qualité de San Diego. Le chef cuisinier Miguel a créé le menu du dîner, du souper et du brunch avec la récolte de saison de San Diego, pour une expérience culinaire régionale unique. La mission du The Red Door est la responsabilité, l'excellence et l'accueil. Venez profiter du menu et de l'expérience pour le souper. Le The Red Door vous permettra de déguster les aliments de sa ferme ou d'une petite ferme à votre table.
Nolita was inspired by the famous neighborhood in New York City – coined as such for being “North of Little Italy”. Upon opening in 2018, Nolita Hall was awarded an Orchid Award for the stunning interior design provided by Tecture Design and Fabrication.Nolita Hall provides Little Italy with a much needed communal space to enjoy a first class dining and craft cocktail experience, without missing the big games. Our kitchen boasts a Fiori woodfire oven, contributing to most of our Italian inspired menu. Our beverage program provides approachable cocktails with uncompromising integrity of ingredient procurement.