Welcome to Carpaccio, where you’ll find an authentic Italian dining experience in a modern, rustic setting - no passport required! We proudly offer the freshest Carpaccio and Ceviche, Meatballs in our traditional Italian recipe, and thoughtfully crafted Artisanal pizzas.Whether you’re joining us for lunch after a day of shopping, a cozy cocktail in our enclosed patio, or a memorable private dinner party, the first taste of our expertly curated menu will transport you to a villa under the Mediterranean sun. We look forward to delighting you with our distinctive cuisine and gracious hospitality.
Le restaurant de la ferme à la table Jewel by Tom Schaudel vous propose de découvrir l'abondance des produits des pêcheurs, des fermes locales et des producteurs de Long Island. Le menu américain contemporain est parfait aussi bien pour un repas informel que pour un évènement spécial. Le Jewel possède 3 salles privées pouvant accueillir de 16 à 30 personnes et une salle de dégustation pour 10 convives. La carte des vins internationale primée compte plus de 200 vins sélectionnés, un choix de 20 vins servis au verre et la liste de vins locaux la plus complète de Long Island. Conçue par Dallago, la décoration intérieure présente une sophistication décontractée et un éclairage chaleureux attrayant. La réservation est recommandée. Venez profiter d'une expérience culinaire au Jewel by Tom Schaudel, un restaurant de Long Island pour Long Island.
Limani Taverna brings a touch of rich, Mediterranean history to Woodbury, Long Island. Channeling the aesthetic of a traditional Greek taverna, Limani Taverna is where fine dining meets the rustic and refined. Limani Taverna offers an elegantly appointed dining room, a cozy fireplace lounge and a stunning private events space. With an innovative menu using only the freshest ingredients and a selection of specialty cocktails, Limani Taverna is the best place to dine, drink & dream.Have a special Event ? Let us host your business dinner, bridal shower, baby shower, birthday, wedding, rehearsal dinner, and more!
Nestled in the heart of Farmingdale, our newest culinary endeavor emerges as a vibrant extension of our passion for Italian cuisine. Introducing Casa Stellina, a spinoff that radiates the same warmth and authenticity as its predecessor, Stellina Ristorante.Inspired by the bustling energy of Farmingdale, our vision is to create a culinary haven where locals and visitors alike can experience the essence of Italian hospitality. As a nod to our roots, we invite you to embark on a journey reminiscent of the rustic charm and timeless flavors found in the heart of Italy.
Dans le plus grand restaurant de fondue de la nation, vous pourrez profiter d'un fabuleux festin de fondue. Le restaurant The Melting Pot propose une expérience culinaire hors du commun que vous ne trouverez nulle part ailleurs. Vous y découvrirez tous les ingrédients pour une soirée parfaitement réussie, tels qu'une ambiance détendue, des tables privées, un service attentionné, des vins et des cocktails raffinés ainsi que de délicieux repas de style fondue composés de 4 plats pour le souper. Que vous vous rendiez sur place pour un repas en tête à tête, entre amis, en grand groupe ou pour une réunion, le restaurant The Melting Pot vous laissera un souvenir inoubliable. Vous pouvez réserver dès aujourd'hui pour vivre une nouvelle expérience culinaire !
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Ce restaurant vous propose une cuisine italienne moderne avec une petite touche artisanale. Le Cafe Testarossa est fidèle aux méthodes traditionnelles italiennes, mais sans restriction, de façon à conserver l'essence moderne du menu.