Le restaurant Odyssey est une représentation de la vallée de San Fernando, avec sa cuisine raffinée et une vue à couper le souffle depuis les 4 coins de sa salle à manger. Depuis le lambris de chêne et les luminaires en laiton jusqu'aux fenêtres cristallines offrant une vue panoramique sur la vallée, tout est étincelant.
Les menus de l'Odyssée sont composés de plats locaux frais et de saison, incluant une grande variété de légumes, fruits et herbes cultivés par l'équipe culinaire dans la ferme SRC sur place. Spécialisé dans les steaks de qualité et les fruits de mer frais, l'Odyssey sert une délicieuse cuisine californienne innovante. Le dimanche, l'établissement propose un brunch primé au champagne, avec un choix de plus de 100 spécialités.
Un lounge et bar à cocktails est installé sur la terrasse moderne, qui bénéficie de la même vue spectaculaire que le restaurant. Du lundi au vendredi, vous pourrez profiter d'une happy hour de 16h00 à 19h00 dans le lounge avec bar.
Veuillez contacter le restaurant pour toute réservation de plus de 20 personnes.
Step back in time and immerse yourself in an era of elegance, charm, and secrecy. At Sidecar Market, we pride ourselves on impeccable service, unmatched hospitality, and a journey through the finest libations and culinary delights.
Since 1946, Gus’s has been serving true Southern hospitality and some of the best real pit BBQ around. The third Guss location makes its home in The Vineyards, one of Los Angeles premier lifestyle centers offering world class entertainment, dining and shopping. A menu filled with traditional Southern cooking is complemented by an impressive range of whiskies, wines, cocktails and local craft beers. Guss is a tribute to Southern life, where family, tradition and celebration are of the utmost importance.
Préparant de délicieux steaks et bien plus encore, le Black Angus Steakhouse - Northridge est connu pour l'expérience inoubliable qu'il vous propose au sein d'un véritable steakhouse américain. Ses chefs cuisiniers sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus soigneusement maturés, fraîchement découpés chaque jour et grillés à la flamme nue.
Parmi les autres spécialités, on compte un grand choix de délicieux fruits de mer, les petites côtes de porc et la fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quelle que soit votre envie, l'établissement sera heureux de vous servir des produits de qualité supérieure, un service chaleureux et une excellente cuisine. Plus qu'une tradition, c'est une passion qui anime ce restaurant au quotidien. Une gamme complète de mets naturellement sans gluten est aussi disponible. Pour en bénéficier, veuillez demander la carte sans gluten.
In the northernmost part of LA’s San Fernando Valley, near the tranquil Angeles National Forest, lies Tujunga’s culinary gem: Joselito’s. Since 1977, we’ve been the go-to destination for delicious Cali-Mexican cuisine. Dine on our sun-drenched Hacienda patio, enjoy the coziness of our uniquely decorated dining room, or book our private space for up to 35 guests for special occasions.Savor award-winning offerings, including the legendary Taco Lito, Fajitas Chupacabras, and Seared Ahi Tacos. Our Certified Angus steaks are a must-try, complemented by diverse seafood and vegetarian options. Our acclaimed margaritas and exceptional service have garnered accolades.Craving sweets? Dive into Tujunga favorites like our Churro Donuts or home-made butterscotch flan. For larger events, our top-rated catering brings the Joselito’s magic to you. Experience the warmth and decades of culinary excellence at Joselito’s.
Providing a casual outdoor social experience with a look and feel reflective of the Southern California lifestyle, the Los Angeles Burbank Marriott offers E.D.B. – Eat. Drink. Be. E.D.B. entices with fresh ingredients and local flavors served in a contemporary outdoor setting. Offering handcrafted cocktails, craft brews on tap, and a selection of California wines along with menu offerings that include sharable appetizers to bento boxes, E.D.B is the ideal choice to relax, sit by the fire and enjoy the California weather. Located just off the front entrance of the hotel and adjacent to the lobby and pool area, E.D.B. is the energy hub of Los Angeles Marriott Burbank Airport. From the handcrafted cocktails and 8 craft beers on tap, to the local flavors on the menu to the light and fire elements in the outdoor décor, E.D.B. capitalizes on the beautiful Southern California weather and culture, enticing visitors and locals alike.
Family owned and operated, The Daily Harvest Cold-Pressed Juicery & Cafe is manifested passion. Our mission is to share wholesome, fresh, and simple food with our community. We believe in using quality ingredients that grow right under our feet, which nurtures nutritional goodness. Come join us during our breakfast and lunch hours.
Make any mealtime an event to savor. From sweet and savory breakfast dishes to mouthwatering entrées, crowd-pleasing to tempting desserts, every dish is made with care, just for you and your guests. Find exactly what you’re craving at Mimi’s.