Bar Douro was created to bring authentic Portuguese food and wine to London. Sit at the counter in our azulejos-tiled dining room and watch the chef's meticulously work in the open kitchen. A large outdoor terrace is the perfect place to soak up the sun with a White Port Tonic in hand. Sharing the spirit of Portugal with the UK through honest food, characterful wines and the celebration of cultural stories.
Discover BRIX, an unparalleled venue nestled within an expansive “Industrial Chic” warehouse conversion, perfectly positioned in the vibrant district of Bankside, London Bridge.BRIX features a vibrant restaurant inspired by the smokehouses and all-day dining eateries of Manhattan's Meatpacking District. The restaurant is headed by the very talented Maria Deligianni, whose overflowing creativity and passion for crafting exciting dishes are evident in every plate she prepares. Her dishes tell a story of tradition, innovation, and a profound connection to the land.Additionally, our versatile spaces and impressive aesthetic set the stage for a multitude of events, from corporate gatherings, birthdays celebrations, private dining to industry showcases.We look forward to welcoming you to BRIX.
Capricci is an "restaurant & deli” bringing to London 30 years of experience in selecting exceptional Italian food and wines from small artisanal producers. Capricci's Italian regional menu is inspired by the highest quality ingredients and changes on a weekly basis according to the seasonal products available. So you will not find a fixed menu but all the ideas and achievements that the creative cuisine offers daily with a passion for surprise.
Our wine list combines natural wines from Italian microproducers with great classics such as Barolo, Amarone and Prosecco.
Capricci offers a unique experience of products and authentic Italian recipes which can be tasted comfortably seated at the table, or brought home for your own pleasure. Moreover Capricci features a rich program of special events and “piatti del giorno” that will make any visit to the restaurant unique. The dining room can seat 25, the service is very well finished, while remaining informal.
New on OpenTable!Stylish and cozy restaurant serving artisan Climpsons & Sons Coffee, delicious international food, creative cocktails and local beers! Check out our 4.4-star rating on Google for what others are saying.
Welcome to Tonkotsu Bar & RamenOur restaurant Tonkotsu is named after the lip-smacking, creamy ramen typical in Kyushu, Japan’s southern-most island, but found all over Japan. Tonkotsu ramen’s smooth, silky consistency is created by cooking pork bones for up to 18 hours, which allows collagen and other porky goodness to be emulsified into the stock.
This hidden gem, a short walk from London Bridge, is London’s first real wine bar opened in 1965 by John Davy trading as a Free Vintner. Brimming with genuine character and jovial service, it has the feel of a private members club (for ladies and gentleman) and is home to some of the most original private rooms in the area. Best quality meats hand carved off the bone, award winning steak and delicious seasonal dishes cater for discerning customers. All polished off with a British cheese board and sticky puds. Our wine list boasts a large number of rare vintages alongside an extensive range from Davy’s wine merchant cellars.
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.
Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!
Le Scott's Restaurant à Mount Street, Mayfair, est un restaurant de fruits de mer offrant le meilleur des huîtres, poissons et crustacés. Selon les saisons, de la viande et des plats végétariens sont également proposés. Les poissons sont pêchés de façon responsable à partir de sources durables.
Les tables ont une vue qui donne sur l'élégant bar à huîtres et champagne et un menu complet à la carte est servi toute la journée à partir de midi.