Casual Fine Dining…with CharacterLife is made of the places you go and the people with whom you go there. C’est La Vie is a bistro that invites you to enjoy the small things in life, in the company of good friends. Our inviting, playful atmosphere along with our delicate yet satisfying cuisine makes for a place truly like no other. We invite you to experience everything C’est La Vie has to offer — and watch the world go by with us.Artisanal, yet casual, and above all deeply enjoyable — that is the philosophy at the heart of our food. At C’est La Vie we craft both large and small plates meant to excite the senses and appeal to a wide range of tastes. As another way to pay tribute to life in Lancaster, we source our ingredients from the rich community of local farmers, butchers, and more. Discover our frequently changing menu.
A high-energy cocktail lounge amidst the Lancaster sky, The Exchange redefines your view of this historic yet Hip City. We are a 21+ establishment after 4pm. You must present a valid physical ID at the door.Sip from an extensive craft cocktail menu complemented by thoughtful wine & local beer selection; savor a menu of inventive small plates by Chef Ryan McQuillan; and socialize at the The Exchange: Your favorite gathering place.RESERVATIONS: Reservations are encouraged during peak times and weekends. Walk-ins are welcomed on a first come, first serve basis. If you're looking to make a reservation, please find us on OpenTable, or call during business hours.INCLEMENT WEATHER: Please be aware that outdoor seating is not guaranteed; your reservation is subject to cancellation in any case of severe weather or unsafe wind conditions on the roof. If we are unable to move your reservation inside, we will contact you.
Bienvenue au Belvedere Inn !
Situé à Lancaster, en Pennsylvanie, le Belvedere Inn est un restaurant primé, reconnu pour sa délicieuse cuisine contemporaine américaine et son atmosphère élégante. Le menu propose des plats classiques revisités par la chef de cuisine Corinna Killian, diplômée de l'école Cordon Bleu. Détendez-vous et passez un bon moment. Profitez des apéritifs, des dîners spéciaux et des plats de résistance. Savourez un cocktail après votre journée de travail ou assistez à un concert de jazz dans le piano-bar à l'étage. Au Belvedere, il y en a pour tous les goûts ! Le personnel aimable vous fera toujours vous sentir comme chez vous. Le restaurant s'engage à n'utiliser que les produits locaux les plus frais qui soient et des ingrédients biologiques du comté de Lancaster, ainsi que des aliments uniques du monde entier. Venez déguster le dîner, le souper ou simplement des boissons, et découvrez en quoi le Belvedere Inn est une expérience culinaire incomparable à Lancaster City.
Les emplacements spécifiques seront accessibles en fonction des disponibilités. Veuillez appeler l'établissement en cas de demande spéciale.
The Story of Josephine’sThe story of Josephine’s begins during our executive chef Daniel LeBoon’s childhood. At eight years old, working for his father’s catering company, Daniel discovered a passion for food. This love — and undeniable talent — saw him intern at Philadelphia’s prestigious Le Bec-Fin. He went on to work in Paris at the venerable Hotel Vernet working under the renowned chef’s Alain Solvere and Alain Ducasse. In 2004, Daniel purchased Josephine’s in Marietta and developed an extremely loyal following based on the combination of great food, great atmosphere and great hospitality. Although Josephine’s closed in 2011, the name and the experiences are fondly remembered by countless people.
A modern-American dining experience in the heart of historic Lancaster City, Plough pays homage to Lancaster’s rich heritage while embracing modernity. Chef Ryan McQuillan’s creatively prepared dishes incorporate local ingredients sourced from the region’s lush farmlands and oldest running Farmers’ Market in the country. With handcrafted cocktails and spirits, wines by the glass selected from an extensive wine wall, and pints with local flair, Plough brings a new-age taste of Lancaster to the table.
Le restaurant Cork & Cap propose une nourriture fraîche et un nouveau concept. La doctrine de l'établissement est simple mais inflexible : utiliser des ingrédients locaux pour concocter de A à Z des recettes pratiques. Les plats rendent hommage au patrimoine rural du comté de Lancaster, le tout avec une pincée supplémentaire de créativité. Vous pourrez déguster une bonne nourriture hollandaise en Pennsylvanie pourvue d'une touche cosmopolite et contemporaine. Du souper au brunch du dimanche, l'établissement propose une cuisine du comté de Lancaster dans un cadre décontracté et branché que vous n'oublierez pas. Vous pourrez souper assis sur des banquettes confortables en cuir installées prés des murs en pierres et en briques, vous détendre dans le bar rustique du Cork & Cap Restaurant ou profiter d'un repas en plein air en saison dans le patio autour de la cheminée, une signature Urban Place.
Situé en Pennsylvanie dans une maison de campagne en pierre des années 1780 dotée de fenêtres profondes et d'une atmosphère agréable, ce restaurant est une entreprise familiale qui a été nommé l'un des « Best of Lancaster » pour le souper, le brunch du dimanche, la terrasse, la carte de vins, l'ambiance et le cadre romantique. Bien que le bâtiment soit vieux de 225 ans, le menu change quotidiennement ! Le changement est synonyme de progrès à The Greenfield. L'établissement reçoit les livraisons de poissons et de fruits de mer d'Hawaii quotidiennement et réalise les coupes de steaks. Vous pourrez profiter des sélections de la carte des vins, reconnue par le Wine Spectator Magazine depuis plus de 9 ans. La terrasse et le balcon, qui surplombent le bar branché, se classent parmi les favoris des clients pour déguster le dîner et le souper, tandis que la cave à vin vous propose deux des tables les plus romantiques de la région. Si vous voyagez, c'est l'un de ces restaurants que vous aimeriez avoir à la maison. Et ils sont ravis que vous les ayez trouvés.
At J.B. Dawson's, we strive for excellence in our food, service and atmosphere. Our high quality menu begins by... using the freshest ingredients, like our hand cut steaks, fresh ground hamburgers, fresh seafood and home made soups, sauces,dressings and desserts.
The Log Cabin is an upscale restaurant specializing in fine farm-to-table cuisine, specialty cocktails and wines. The historic structure dates back more than 100 years and was once used as a Speakeasy before opening officially as a restaurant in 1933, after the Repeal of Prohibition. Since then, the Log Cabin has become a Lancaster County tradition, playing host to countless birthdays, anniversaries, business events and celebrations of all kinds.For groups of 8 or more people, please contact the restaurant to discuss personalized seating and menu options.717-626-9999 | info@logcabin1933.com