Situé à Highland Park, le restaurant Joseph Tambellini offre la meilleure cuisine d'inspiration italienne.
Détenu et exploité par Joseph et son épouse Melissa, l'ensemble du personnel est dédié à vous apporter une expérience gastronomique exceptionnelle.
Un marché savamment conçu du poisson frais et des steaks, des pâtes fraîches, des plats traditionnels de poulet et de veau.
Également en vedette de beaux desserts entièrement faits à la main, et une vaste liste de vins italiens et californiens.
Un dîner gastronomique chaud et romantique dans la vraie tradition familiale Tambellini.
Si vous avez une demande spécifique pour le premier étage, veuillez contacter le restaurant par téléphone pour faire votre réservation. Nous ne pouvons pas garantir une réservation au premier étage pour des réservations en ligne.
Prix (le prix reflète le coût moyen du dîner, y compris une boisson et le pourboire): de 31 USD à 50 USD
L'une des destinations culinaires incontournables de Pittsburgh, le restaurant Casbah explore et étoffe les cuisines méditerranéennes. Le menu change tous les jours et propose des saveurs et des textures innovatrices en fonction des meilleurs ingrédients disponibles chaque saison. Sur la carte vous trouverez une variété de plats de viande, de fruits de mer, de plats végétariens et de desserts faits maison. Le lounge somptueusement décoré présente une carte des vins reconnue d'un Award of Excellence par Wine Spectator, avec plus de 40 vins au verre et une variété créative de dégustations.
Au Casbah, savourez une expérience culinaire sophistiquée et alléchante dans une ambiance agréable et confortable. Au premier étage, la terrasse chauffée toute l'année et la salle à manger d'inspiration sud-européenne vous accueillent dans un espace élégant, ouvert et chaleureux. Pour les soupers plus intimes, installez-vous au rez-de-chaussée rénové, avec sa salle de vins faite en verre, ses murs en pierre et son éclairage innovant.
Spork is a seasonally ingredient driven restaurant. Our menus food, beer, wine and cocktails are developed and implemented, first and foremost, by what we are able to source at its peak. As a restaurant that prides itself on scratch preparation, taken to the extreme, we understand how reliant we are on the local farms, butchers, seafood houses and a few select distributors that we partner with to execute our vision. Our team includes a farmer, a published author, a baker, and a sommelier, in addition to the usual array of chefs, bartenders and service staff. To turn out our menus, we have on-premises, programs to: Bake all of our own breads (including in-house grain milling) - Extensively ferment and pickle vegetables - Grow and harvest a large percentage of our produce - Hand craft a full line of pastas - Smoke meats, vegetables - Produce a full range of pastries, ice creams and plated desserts.
Fish Nor Fowls chic, Italian influenced menu centers on beautiful ingredients, simply executed to deliver an experience like none other in Pittsburgh. The natural, clean design of the space combines functionality with comfort and beauty. Visionary Chef, Richard DeShantz, creates a rustic menu with modern takes on classic Italian inspired dishes.
Welcome to Golden Gai, a hidden gem nestled in the vibrant heart of Pittsburgh’s East End, conveniently located in Bakery Square. Step inside and embark on a culinary journey to the bustling streets of Japan with our Izakaya-style dining experience.As you enter Golden Gai, you’re greeted by the warm ambiance of traditional Japanese decor fused with modern touches, creating an inviting atmosphere that is both chic and cozy. The soft glow of our stunning light fixtures over the intimate dining space, where the wooden bar top that spans the length of the space, and slate accents evoke the charm of Tokyo’s iconic Golden Gai district.At the helm of our kitchen is Executive Chef Michael Taylor, a master of Japanese cuisine renowned for his innovative approach to flavor and presentation. With a background honed at the esteemed Gi-Jin, Chef Taylor brings his passion for culinary excellence to every dish, infusing each bite with creativity and precision.
Le chef primé Justin Severino apportera une cuisine espagnole dans le quartier Lawrenceville de Pittsburgh, à quelques rues du restaurant méditerranéen urbain de Severino, le Cure. Le programme de charcuterie signature de Severino prendra un accent espagnol, et un bar à pintxos avec places debout seulement complèteront votre expérience. Consultez le menu actuel au www.morcillapittsburgh.com. Contactez Morcilla pour votre réservation.
Situé dans le quartier de North Oakland, le Legume sert une cuisine américaine contemporaine de saison et dispose d'un bar à service complet, le Butterjoint. Le Legume est maintenant ouvert pour le dîner du lundi au vendredi.
Découvrez la Toscane de Pittsburgh nichée dans l'éclectique Craig Street de North Oakland - Lucca Ristorante. Ce restaurant vous sert une cuisine contemporaine de l'Italie du nord dans un cadre élégant. Le menu du jour comprend de la viande de première qualité, des fruits de mer frais et des produits importés. Lucca Ristorante dispose d'un bar convivial spécialisé dans les martinis, bourbon, scotch simple malt et la bière en fût.
Spirited food and drink in an atmosphere designed for the senses. Ritual House was inspired by the world travels of friends who also have a passion for Pittsburgh. Inspired art, devilish details, and comfortable, luxurious surroundings, are just the start of the experience. Located in the iconic Union Trust Building in Downtown Pittsburgh, Ritual House features innovative modern American food with global flavors and artfully crafted cocktails imagined by Lisa & Herky Pollock. Open daily for lunch and dinner. Saturday and Sunday brunch.
Carmella’s Plates & Pints is the first restaurant for co-owners, Carmella Salem and Michael Alberter. Our kitchen creates upscale comfort cuisine.Our dining room has a warm and cozy feel due to the wood- beamed cathedral ceiling, open fireplace, taxidermy and stained glass windows that adorn the dining room. Our guests feel as though they are tucked away at some destination lodge that exists in the heart of the Historic Southside. Local meats are delivered daily with Wild Game plates on the menu such as our staple plates like the Bison Burger and Smoked Wild Boar Meatballs. We do have an intimate 60 seat dining room and ask that guests please call us for parties of 6 or more to make a reservation. Our expansive Whiskey Bar boasts over 500 Selections. Enjoy 11 Wines on Tap / 27 Craft beers on Tap / 11 Cocktails on Tap.