Silo Falls is a Historic Mansion located on 40 acres of rural land in Montgomery County, MD. The Mansion includes a full service kitchen & bar. Within the Mansion there is a Grand Ballroom for Weddings & large events as well as a number of private rooms for dining or smaller events. The breathtaking property features a large lake, farm silo & many areas for beautiful photography.
18th & 21st brings something fresh and classic to Columbia, Maryland. Named after the Constitutional Amendment that enacted Prohibition and then subsequent Amendment that repealed it, 18th & 21st promises to bring back a bygone era through an elevated, tailored evening experience.
Our food and cocktails reflect the feel of prohibition supper clubs. This not to say we're stuck in the past, but rather that we try and emulate the style of that era. That means beautiful presentation, careful crafting, and perfect pairings to keep your night on beat. Combined with live music, this creates an unparalleled experience for the discerning and adventurous looking for a sophisticated evening.
Due to the nature of the experience at 18th & 21st we request that all diners be over the age of eighteen.
The Food Market offers fine eating and pleasurable service from Chef Chad Gauss. The sister restaurant of The Food Market in Hampden. Up to par, down to earth experience driven comfort fo
Welcome to Salt & Vine Trattoria and Wine Bar at the historic Olney House in Olney, Maryland. Executive Chef and Owner, Thomas Zippelli brings exciting Italian dishes and unique brick oven recipes to Montgomery County. Chef Zippelli's farm to table style of cuisine keeps his menu local, fresh and seasonally inspired. We look forward to providing a unique and tasty dining experience for everyone who visits. Chef Zippelli's menu changes frequently and he is passionately sharing his message, EAT LOCAL! Enjoy outdoor dining on one of our patios or dine in our totally renovated and expanded restaurant.
Le restaurant Seasons 52, grill et bar à vin, vous présente un menu adapté aux saisons et inspiré par les produits des fermiers locaux. Il utilise les ingrédients les plus frais et des techniques de cuisine rustique, comme le four en briques et les grillades à feu vif sur bois de chêne et de mesquite, afin de faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu du Seasons 52 est complémenté par une carte des vins en constante évolution qui vous propose plus de 100 vins d'origine internationale, dont 52 sont disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, avec des horaires prolongés les fins de semaine.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, le Seasons 52 est l'endroit idéal pour un événement privé ou semi-privé. Il vous propose également la table du Chef pour les petits groupes ou les événements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez leur site Web à l'adresse suivante: Seasons52.com
Situé à Olney, le Mannequin Pis propose une cuisine belge sophistiquée. Vous dégusterez des plats comme des moules, mais d'autres possibilités figurent au menu, comme du poulet ou de la carbonnade, ainsi que de délicieuses saucisses de venaison. L’établissement sert également de nombreuses bières belges, comme la Chimay, la Delirium Tremens, la Duvel et des bières trappistes.
Bienvenue à The County Cork Wine Pub. The Cork, tout comme l'indique son nom, est reconnu comme étant un restaurant chic, mais décontracté. Leur menu est unique et est composé des ingrédients les plus frais disponibles. Le restaurant vous propose une liste exhaustive de vins, ainsi qu'une sélection de bières artisanales et un bar complet. Le Happy Hour aura certainement de quoi vous ravir avec les petites assiettes à 7$ et une carte de boissons spéciales, sans oublier le "all-you-can-drink" Bloody Mary Bar pour 10$. The Cork est aussi un lieu de rencontre idéal dans le quartier si vous désirez prendre un petit repas de fin de soirée entre amis. D'ailleurs leur plateau de fromages et charcuteries figure parmi les plats les plus appréciés des clients. Pour le brunch, le restaurant vous suggère un vaste menu à la carte composé d’œufs bénédictines, d'une assiette steak et œufs, d'omelettes à votre goût et bien plus encore.
Elevating Your Culinary Experience: Scratch Kitchen's Unique Farm-to-Table Brunch and LunchScratch Kitchen is your destination for an upscale, innovative, and farm-to-table brunch and lunch. We reimagine American classics with inventive dishes like the "Overworked Mom" Nutella French toast, steak omelets, Atlantic lobster rolls in garlic butter and offer authentic Latin-inspired options such as Peruvian fried rice bowls, and provide a nostalgic, homey ambiance.Our commitment to pure, locally sourced ingredients and scratch cooking results in a menu that's both delicious and memorable. From special occasions to casual meals, we offer a unique dining experience rooted in culinary innovation and the farm-to-table philosophy. Join us to eat local and savor the extraordinary.