Great for steak and so much more… The Westside Grill has built its reputation on providing a Genuine American Restaurant experience to remember. Our Chefs are proud to serve great steaks that are carefully aged, fresh-cut daily, and grilled over an open flame. Our other specialties include a variety of succulent seafood and our famous slow-roasted Prime Rib (Available weekends). Whether you just came from wine tasting, the golf course, or you’re celebrating a special occasion you and your guests will feel at home here. Whatever you’re craving, we pride ourselves at The Westside Grill for superior quality, friendly service, and great food. We look forward to serving you soon!
At Chama Nativa we serve a Traditional Southern Brazilian Rodízio. Our Prix-Fixe Menu, includes two courses. It provides the opportunity to enjoy a variety of Prime Meats including beef, chicken, pork and lamb, which we season and carefully fire-roast to expose the natural flavors contained in the meats.A meal begins with a trip to our gourmet salad bar, featuring an extensive selection of the freshest vegetables as well as a mix of some of the most flavorful composed salads and hot dishes. The main course, the highlight of the meal, will start when you flip your coaster-sized “chip” from the red side to the green side, signaling the meat cutters you are ready to be served.
À l'Odeum Restaurant, le chef Calisi propose une cuisine romaine et grecque agrémentée d'influences espagnoles. Il revisite les plats traditionnels de façon créative et amusante. Le chef ne lésine sur aucune dépense et importe le meilleur poulpe d'Espagne et le saumon d'Écosse. Il favorise également les légumes biologiques frais locaux et des bœufs nourris exclusivement à l'herbe en provenance de l'Australie et du Midwest. Il propose un menu à un prix raisonnable, pour convenir à tous les budgets. Le chef Calisi a non seulement été formé par les meilleurs dans les plus grands restaurants de New York et d'Italie, il a également reçu une étoile au guide Michelin lorsqu'il était chef principal et associé de l'établissement Dio Deka, à Los Gatos. Vous apprécierez un repas digne d'une étoile Michelin, son personnel accueillant et ses chefs-d'œuvre gastronomiques incroyables magnifiquement dressés.