Welcome to The North House! This historic property, once known as the Avon Old Farms Inn, is once again open to the public! Our menu showcases both traditional and nouveau New England cuisine by using only the freshest local and seasonal ingredients available. Each one of our dishes is hand designed by our talented chefs, and served by our knowledgeable and attentive servers.The North House has several dining rooms that can be made private for any type of special function. Let our team of skilled coordinators handle all the details for your special events!
BRIO (qui signifie en italien « vivant » ou « plein de vie ») est un restaurant raffiné, mais décontracté, qui sert une authentique cuisine du nord de l'Italie. Le sous-titre « Tuscan Grille » est le descriptif d'un menu qui propose des steaks rôtis au four, des côtelettes et des fruits de mer; un menu semblable à ce que l'on pourrait trouver dans un authentique « ristorante » en Toscane. La devise du BRIO est « bien manger, c'est bien vivre », raison pour laquelle ce restaurant n'utilise que les meilleurs ingrédients les plus frais. BRIO, c'est le plaisir de trouver une villa de campagne toscane en plein cœur d'une ville américaine. Pour en savoir plus, rendez-vous sur .
Le da Capo - Avon apporte au Connecticut une recette de la Petite Italie des années 1900 : « une recette authentique de pizza de style New York à fine croûte ». Presque un siècle plus tard, le da Capo présente sa fameuse recette « Ancien Monde », avec une cuisine familiale classique et des plats de pâtes italiennes modernes.
ARTISAN celebrates the theme of craftsmanship, combining 18th Century classic Scandinavian design with New England-inspired farm-to-table seasonal cuisine, artfully prepared by Executive Chef and Partner Frederic Kieffer.PLEASE NOTE THAT OUTSIDE TABLES ARE RESERVED UPON REQUEST BUT CANNOT BE GUARANTEED.If you have reserved a table outdoors, please be advised that in the case of inclement weather, we will do our best to accommodate your party inside at the same reservation time, however we cannot guarantee a table inside at the same exact time and may need to adjust the reservation time accordingly.PLEASE CALL 860.937.2525 IF YOU HAVE ANY QUESTIONS
Mercato Italian Kitchen and Bar features a wide array of pasta, pizzas, salads, and specialty meals. Mercato Italian Kitchen & Bar is apart of the Market Hospitality Group (MHG). The interior of the restaurant is comprised of iron and custom glass, reclaimed barn wood and inviting booths to create a rustic yet industrial aesthetic. We look forward to you stopping by for freshly made pizzas cooked in our beautiful twin wood-burning ovens!
Avec son cadre unique, situé au sommet d'une chute d'eau à Simsbury, Connecticut, le restaurant Millwright vous invite à souper dans un moulin du 17ème siècle, en présence du chef acclamé Tyler Anderson et de son personnel. Doté d'ingrédients de la ferme spécialement récoltés pour le restaurant presque tous les jours, vous aurez droit aux produits les plus frais, pour agrémenter leur liste de vin exhaustive et pour leurs cocktails uniques. Le Millwright offre une toute nouvelle expérience au milieu de la restauration de Farmington Valley. Leur personnel chevronné vous attend avec impatience...
Union Kitchen was nominated for Restaurant of the Year: Hartford County by the Connecticut Restaurant Association in 2023. In a space that formerly housed a speakeasy, the ambitious restaurant combines New American cuisine with a world class beverage program. FOOD Union Kitchen serves seasonal American cooking from Chef Tim East. In addition to the a la carte menu, the restaurant offers a 3 course and 5-course tasting menus with optional wine pairings. BEVERAGE Led by general manager & sommelier Vish Badami, Union Kitchen was voted best wine list in Connecticut by CT Magazine 2023 and is the recipient of Wine Spectator's Award of Excellence for 2022 & 2023. The restaurant has over 450 spirits including the state's largest collection of amari. Cocktails are crafted by bar manager MeKayla Roy.
Sally's Apizza is a popular pizzeria located in Wethersfield, Connecticut. It is the fifth location of the famous Sally's Apizza restaurant in New Haven, Connecticut. Sally's Apizza is known for its thin-crust pizza, which is cooked in a coal-fired oven and topped with fresh, high-quality ingredients. Sally's Apizza Wethersfield also offers a variety of Italian classics, including fried mozzarella, chicken parmesan, salads, calamari, and Calabrian chicken wings. The restaurant has a casual, family-friendly and lively atmosphere that is a favorite among locals and visitors alike.
Feng Asian Bistro est certainement un endroit où aller. Dès votre entrée, vous serez impressionnés par l'ambiance de l'endroit. Le menu vous suggère une grande sélection de sushis, sashimis, rouleaux, plateaux et plats principaux. Vous aurez certainement l'eau à la bouche dès le premier coup d’œil. Le "Foxy Lady", "l'Étalon italien," le rouleau Signature "Number 93" avec crabe à coquille molle frit, fromage parmesan, jalapeno, et caviar noir ne sont que quelques exemples de ce que vous retrouverez sur le menu. Avec son ambiance sophistiquée et haut de gamme, Feng est un restaurant typique que l'on retrouve à New York ou à Boston. Bref, une sortie rafraîchissante et qui sort de l'ordinaire vous attend!