Tapas originated in Andalucia, a Southern province of Spain, and are considered a fundamental way of life. These tasty small dishes are traditional Spanish dishes found in every bar, cafe, restaurant, and home. A tapa is an appetizer or snack in Spanish cuisine that can be combined to make a full meal and can be cold (such as mixed olives and cheese) or hot (such as gambas al ajillo (shrimp in garlic) or patatas bravas). We wanted to bring this culinary experience to the heart of East Greenwich creating a shareable experience, transporting our guests to Southern Spain with a variety of diverse flavors and wine pairings that will entice their tastebuds.
La Masseria RI est inspirée des anciennes fermes fortifiées appelées «Masseria» dans la région des Pouilles en Italie. Le chef exécutif et co-propriétaire, Pino Coladonato, a passé son enfance sur une ferme dans les Pouilles. Forcé à manger les aliments qui était localement disponibles, il s'est vite tanné de la purée d'haricots. Il a décidé de prendre les choses en main et de créer de nouvelles façons d'utiliser ces mêmes ingrédients. Maintenant que le choix est grand entre les fèves, les pois chiches, les lentilles et autres légumineuses, elles demeurent néanmoins un ingrédient essentiel dans la majorité de ses recettes. Merci à la décoratrice d'intérieur, Libby Langdon, pour son décor chaleureux, et son atmosphère invitante. D'inspiration rustique et détendue, il arbore un décor à l'ancienne. Des bougeoirs en fer surdimensionnés faits sur mesure à partir d'antiques portes de fer accentuent les murs. Des outils agricoles traditionnels et des photos de l'Italie natale du chef rappelle le côté fermier du Masseria RI. La carte des vins englobe toutes les régions de l'Italie et propose les meilleurs crus américains et du reste du monde.
Water Street Kitchen and Bar is located right on the water in beautiful East Greenwich Marina. With an outdoor waterfront deck and a scenic rooftop deck, you have plenty of options to enjoy the spectacular ocean views.We offer a diverse menu with a variety of delicious options, but our specialty is New England seafood, locally sourced and prepared fresh every day. The key to excellent food is high quality ingredients, so we use only the very best.Water Street Kitchen and Bar is open year round, serving lunch and dinner every day. Whether you’re looking for somewhere to stop by for lunch, planning a special evening with loved ones, or just want to try some amazing seafood, come visit us. We look forward to seeing you!
OUR MISSIONThe Shanty is a modern American restaurant pairing local farm fresh ingredients with unsurpassed service in a comfortable ‘locals' atmosphere.We offer a great variety of craft brews and classic cocktails with a hint of eclectic. We strive to educate and inspire through food by letting the local ingredients shine.
Welcome to Circe East Greenwich, a new opening by Carlo Carlozzi and Kyle Poland! The menu consists of American-infused, Italian dishes and drinks that are "exotic and special."
Qu'est-ce que la cuisine créative décontractée ? Cela est simple. L'aspect créatif, c'est rejeter les habitudes en faveur des goûts intéressants et uniques. L'aspect décontracté, c'est de vous présenter tels que vous êtes, sans prétention, même si la nourriture proposée mérite que l'on s'habille chic pour elle. L'établissement se concentre sur la cuisine dans le sens où les chefs appliquent les normes élevées relatives à l'art culinaire. La voici : Cuisine. Créative. Décontractée. Si cela ressemble à votre genre d'endroit, alors vous - tout comme eux- n'êtes pas n'importe qui. À Not Your Average Joe's, on construit comme on cuisine : de façon créative, à partir de zéro, avec en tête des invités à satisfaire et à impressionner.
Le Providence Coal Fired Pizza est la seule pizzeria au charbon de Rhode Island à utiliser un authentique charbon de Pennsylvanie. Le four à charbon du restaurant est encore plus unique. Conçu et fabriqué sur mesure à Bellingham, dans l'État de Washington, il permet de réaliser d'authentiques recettes de pizza ainsi que d'autres plats inspirés par la cuisson au charbon, tels que les ailes de poulet et autres spécialités traditionnelles figurant au menu.
Bertucci's restaurants are firing-up brick ovens from New England to Virginia, each reflecting the distinct character and local charm of its community. Like the original Bertucci's, every kitchen is open, making our brick oven part of the restaurant experience. With a long-standing commitment to hospitality, we welcome you as our guest and promise to treat you as part of the Bertucci's family. Join us in Warwick RI, near the TF Green Airport.
Join us for afternoon tea at Sweet Marie’s in historic Wickford Village! Nestled behind Main St is our cozy cottage where tea is served Thursday through Sunday at 12pm and 2pm. Our prix fixe menu includes bottomless tea, four sandwiches, three petit fours, and two scones. Celebrate with friends and family over a cup of tea and perhaps a mocktail, cocktail, or a glass of bubbles!
Located in the heart of Historic Wickford Village, Wickford on the Water is known for its signature dishes and drinks all enjoyed within a great atmosphere! Our year round restaurant flourishes in the summer time with our extensive outdoor seating. Enjoy breakfast, lunch, or dinner overlooking Wickford Cove any time of the year!