D Antan - Vino Naturale e Cucina Italiana - is an authentic Italian Restaurant. Our menu is inspired by traditional recipes from Piedmont, like tajarin, the most popular homemade pasta of the Region or beef Brasato in Barolo wine.We serve Italian natural wines ALL BY THE GLASS. A consistent selection of “skin contact” wines (also called orange wines) makes our wine list even more special.
In support of the regulations issued by the city of New York, Cecconi’s Dumbo is now open for outdoor seating until 11pm. Cecconi’s Dumbo is a modern day classic Italian restaurant near Brooklyn Bridge park, specializing in hand-made pasta, wood-fired pizza and other Italian staples. Originating in Venice and with outposts in London and West Hollywood, Cecconi’s has become a critically acclaimed dining destination featuring simply prepared Venetian inspired food. With waterfront views of the Manhattan Skyline, join us in our main dining room, bar or patio dinner and weekend brunch seven days a week. Cecconi’s offers an elegant and relaxed dining experience for all guests.
Casa Mono et son restaurant sœur, le Bar Jamon, se situent l'un à côté de l'autre au coin d'Irving Place et 17th Street, à quelques pas à l'est de l'Union Square. Etoilé Michelin depuis 2009 et étoilé de trois étoiles du New York Times en 2015, Casa Mono est un bar-et-restaurant à tapas inspiré de la cuisine de la Costa Brava en Espagne.
Les ingrédients de Palma arrivent frais chaque jour de son jardin biologique et des marchés locaux. Le menu met en évidence des pâtes faites maison, des fruits de mer frais et des produits saisonniers. Palma est situé dans la charmante rue Cornelia au cœur de Greenwich Village, avec un jardin caché rempli de fleurs fraîches en toutes saisons et un ancien wagon de 200 ans pour un souper privé dans un cadre élégant et chaleureux.
We serve Tea Friday, Saturday, and Sunday. *dietary requests made 48 hours in advance must be submitted on the reservation. We offer Vegetarian options and Gluten-Free Tea Tiers. There are no vegan or dairy free options . Our sittings are Timed, please make all arrangements to arrive with your entire party on time. Brooklyn High Low pulls from both Low Tea and High Tea traditions to offer an afternoon tea experience with a Brooklyn twist. Complement a pot of tea with our triple tier plate stand filled with baked scones, crumpets, finger sandwiches & house selections of yummy desserts. Choose from three different experiences, each leaving you more full and comforted than the last. Our Tea experiences are known as "The Classic", "The Vanderbilt", & "The Heights" Our vintage sitting room lends itself to a nostalgic experience while our garden offers fresh air, soft lighting, and a spacious atmosphere. Enjoy a break from the day's pressures to enjoy
Inspiré par la chaleur et le confort de la campagne toscane, le chef cuisinier Dominick Pepe de l'Olio e Più apporte la tradition et l'authenticité de la cuisine italienne à West Village.
Appréciez des pâtes fraîches maison préparées avec des ingrédients de haute qualité, comme le bar entier et le steak Fiorentina, ainsi qu'un choix de délicieux vins et cocktails pour accompagner votre plat. Profitez d'un four à bois crépitant et savamment conçu, d'une pâte parfaitement préparée, d'une pizza craquante napolitaine tout en créant une atmosphère accueillante.
Vous vous souviendrez de votre expérience à l'Olio e Piú.
Ce charmant restaurant de 28 places situé dans West Village est rapidement devenu l'une des tables les plus convoitées en ville. La cuisine simple et inspirée du chef Joey Campanaro, d'influences américaine et méditerranéenne, l'accueil chaleureux et le service impeccable de l'équipe amicale et professionnelle contribuent à y créer la quintessence de l'expérience gastronomique new-yorkaise, pour les résidents de la Grosse Pomme comme pour les touristes. Les plus curieux pourront jeter un coup d'oeil dans la cuisine et ainsi observer le chef Joey confectionner ses plats signature, dont les mini-burgers de boulettes en sauce, les cavatelli à la ricotta et enfin la célèbre côtelette de porc de The Little Owl.
A cozy, cedar clad Sushi Bar with an award-winning sake list and an extensive selection of fresh fish flown in daily from the Sea of Japan as well as both the Atlantic and Pacific oceans. Open late.
Whether you sit at the walnut Sushi Bar or at one of the cozy tables in the back room, Blue Ribbon Sushi will transport you to the other side of the world.
Created by Ivo Diaz, The Nomad and Eleven Madison Park mixologist, and resident abuela and Executive Chef Isbelis Diaz. Casa Ora is a family owned and operated Venezuelan-American Fine Dining restaurant located in East Williamsburg. We serve refined farm-to-table plates and modern cocktails.We are focused on bringing the beauty and nature of Venezuela to New York City. In times of political injustice upon Venezuelans, Casa Ora is dedicated to donating a portion of profits to families forced to seek asylum due to lack of human rights resources such as food, clean water, and government protection.