Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants chaleureux à Clark

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

59 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Sweet Waters Steak House
4.8
Exceptionnel(1983)
Prix : cher
• Grillade • Westfield
Réservé 24 fois aujourd'hui
Fondé en juin 2001, l'établissement familial Sweet Waters Steak House a été appelé le joyau de la couronne de Westfield. Pouvant accueillir jusqu'à 60 convives, il propose des viandes et des fruits de mer de qualité supérieure, ainsi qu'un service hors pair. Des cocktails classiques et une carte des vins recherchée viennent compléter l'expérience culinaire.
Photo du restaurant Taormina Ristorante
5.0
Exceptionnel(71)
Prix : cher
• Italienne • Union
Réservé 7 fois aujourd'hui
Since opening in 1998 by chef Salvatore Taormina, from Palermo, this cozy and unique Italian restaurant has been a gathering spot for many of friends and family. Chef Sal's Sicilian roots stand out in a variety of his dishes, some including; stuffed Artichoke, roasted Branzino and our famous Hotsy Totsy Shrimp. Complemented with a private room for large groups of up to 30. Bar and patio seating also available!
Photo du restaurant Fiorino
4.8
Exceptionnel(1855)
Prix : très cher
• Italienne • Summit
Réservé 14 fois aujourd'hui
Venez savourer un goût de Toscane en centre-ville. Les mets savamment concoctés du Fiorino s'inspirent de plats toscans classiques. L'atmosphère y est sophistiquée, décontractée, énergique et sympathique.
Photo du restaurant Carriage House Restaurant
4.7
Exceptionnel(1816)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Millburn
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le Carriage House propose des repas à la carte en semaine en dehors des soirs de représentation. Il sert également une formule aux clients du théâtre Paper Mill situé juste en face avant le spectacle. Le chef cuisinier renommé Holly Guber est fier de diriger cet établissement récemment rénové, qui ouvre indépendamment du théâtre. Vous pourrez y déguster des plats en petites ou en grandes portions, ainsi qu'une incroyable gamme de vins servis au verre.
Photo du restaurant House 157 Restaurant & Bar
4.6
Exceptionnel(409)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Roselle Park
Réservé 32 fois aujourd'hui
A HOME for everyone From the first step into House 157 the feeling of peace and home penetrate the senses. The modern sleek decor is the perfect backdrop for the finely curated menu spanning a variety of cultures. That highlights the diversity and unique colors and flavors from cuisines across the globe
Photo du restaurant The Fox & Falcon by David Burke
3.9
Excellent(833)
Prix : cher
• Américaine • South Orange
Réservé 17 fois aujourd'hui
In the heart of downtown South Orange you’ll find The Fox & Falcon by David Burke, a celebrity chef culinary destination in the vibrant food scene of Essex County. Embodying the diversity and uniqueness of SOMA (South Orange/Maplewood), The Fox & Falcon by David Burke is a warm and inviting environment to gather over great food and drink.The Modern-American menu offers Chef David Burke classics such as the Clothesline Bacon, Lobster Dumplings, Wings & Rings, the DB Cheeseburger and homemade desserts from David Burke's Dixie Lee Bakery!
Photo du restaurant 100 Steps Kitchen + Raw Bar
4.8
Exceptionnel(1102)
Prix : cher
• Fruits de mer • Cranford
Réservé 14 fois aujourd'hui
Dans le Midwest, le terme «supper club» représente un endroit où il est possible de souper, tout en profitant de l"ambiance boîte de nuit après le repas. Le 100 Steps Supper Club + Raw Bar est l'endroit idéal pour profiter d'une nourriture remarquable en bonne compagnie. C'est une sorte de club social où les gens se rencontrent entre voisins, entres amis ou même en famille. L'interaction est au coeur de se grand rassemblement qu'offre l'établissement. C'est bien plus qu'un simple restaurant, d'où le nom 100 Steps Supper Club. En dehors du divertissement, le «supper club» dispose d'un traditionnel bar à huîtres et propose plusieurs produits de la mer frais. Quand deux grands esprits se rencontrent, ça créé le 100 Steps Supper Club + Raw Bar. Bienvenue! Le 100 Steps est la soeur du restaurant A Toute Heure. Les deux sont des AVV (amenez votre vin).
Photo du restaurant Crabbae Kenilworth
4.0
Excellent(391)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Kenilworth
Réservé 7 fois aujourd'hui
We are a seafood restaurant that specializes in Crab Legs , Lobster , Rasta Pasta pasta, Rib eye steaks , Lamb Chops , cauliflower Bites and wings. We also provide catering for events.
Photo du restaurant Garlic Rose Bistro - Cranford
4.8
Exceptionnel(802)
Prix : cher
• Italienne Moderne • Cranford
Réservé 7 fois aujourd'hui
A Garlic Lovers ParadiseEstablished In 1996A unique casual bistro featuring an eclectic menu that is complimented by the wonderful herb - GARLIC. From the moment your seated you'll enjoy fresh rustic italian bread, served with our garlic rose dip and fresh warm garlic bulbs.A relaxed casual atmosphere, paired with delicious food made from the finest, freshest, quality ingredients and attentive service makes for a great dining experience.A full bar is available featuring the best sangria and martinis.Garlic Rose is available for lunch, dinner, catering & private parties.We are even VAMPIRE FRIENDLY for non garlic lovers. Items can be prepared with no garlic.Come visit the Garlic Rose and enjoy yourself.“Follow your nose to the Garlic Rose.”
Photo du restaurant Chez Catherine
4.8
Exceptionnel(1075)
Prix : très cher
• Française • Westfield
Réservé 2 fois aujourd'hui
Chez Catherine is consistently rated one of the Best French Restaurants in New Jersey. It provides a wonderful dining experience from the warm greeting when you enter to the last sip of wine. This mainstay of Westfield, NJ for the last 38 years delivers quality cuisine and impeccable service. The owner, Stephane Bocket was born in Dunkerque, France. Stephane was the Maitre d'Hotel for 12 years before purchasing Chez Catherine in 2016. His career spans many years at Alain Ducasse's restaurants in NYC and France and before that in a number of other restaurants throughout France.The Chef de Cuisine is Christine Migton. Christine graduated from the Culinary Institute of America. Her dishes revisit traditional French cuisine but use different flavors and tastes. She works to provide lighter and healthier ingredients wherever possible while maintaining that special French touch.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable