Stunning indoor/outdoor restaurant, bar and events space with a Coastal Mediterranean influence. Casaléna aims to take diners on a culinary journey along the coasts of Italy, Spain and the surrounding Mediterranean regions while utilizing California’s best seasonal produce and highest-quality ingredients. The property features five distinct dining spaces, each offering their own unique ambiance. Guests can enjoy convivial cocktails in the Bar & Lounge, or savor a romantic dinner in the Atrium. For an al fresco experience, the Garden’s sunken patio is surrounded by lush greenery, and the fully enclosed Terrace offers stunning views through its floor-to-ceiling glass. DRESS CODE: At Casaléna, our goal is to establish a refined dining ambiance. We deem tank tops, flip flops, beach wear, and team athletic attire as overly casual for our establishment. Our staff maintains a standard of appearance they take pride in, and we kindly request our guests to adhere to our attire guidelines.
The Mulholland. A new neighborhood restaurant at the end of its famed namesake Drive. We are local family-owned and rooted in two generations of hospitality expertise. At The Mulholland, we're all about taking a thoughtful approach to New American cuisine in an environment created for memorable experiences around every plate and glass. Our creative menu crafted by Culinary Director Chef Chris Flint (Eleven Madison Park, NoMad) and Chef de Cuisine Michele Carter (Barbara Lynch Collective) infuses energy into crave-worthy dishes that are artfully crafted with seasonal, local and organic ingredients. With a beverage program to match this ethos, our cocktails are playful spins on the classics and our vibrant wine list is largely organic and off the beaten path. We believe in cultivating community by providing a gathering spot where friends and families can share delicious food and drinks in our dining room and al fresco on the fireplace patio. Call again!
Authentic Italian restraint located at the Commons in Calabasas. The restaurant imposes a 4% surcharge to the menu prices to assist in providing competitive compensation and insurance benefits for our staff. The surcharge is not a tip or gratuity, and is retained by the restaurant
Le restaurant The Six - Calabasas tire son nom de la Société des Six, un groupe d'artistes novateurs de Californie du Nord qui s'est distingué pendant la prohibition, dans les années 1920. Dans un chalet d'Oakland, connu sous le nom de Chow House, les six peintres très unis ont tenu des discussions enflammées sur l'état du monde de l'art, alimentées par des repas maison accompagnés de bière ainsi que de vin maison. La Société des Six et leur passion pour l'art, la nourriture ainsi que le vin sont la source d'inspiration du nouveau Six, un concept de restaurant américain rustique proposant des plats traditionnels sans prétention. Abordable, le Six accueille aussi bien les personnes seules et les familles que les repas d'affaires dans une ambiance de quartier chaleureuse.
Le Larsen's Steakhouse - Woodland Hills, un restaurant-grill haut de gamme, propose uniquement les meilleurs steaks et fruits de mer du moment, qui arrivent chaque jour. Sa carte des vins compte plus de 300 bouteilles et 30 au verre. Ce restaurant-grill classique, agrémenté d'une touche moderne, vous fera bénéficier d'un service impeccable et d'une superbe ambiance. Son élégante salle à manger et son salon spacieux vous permettront de vous évader du bruit et de l'animation de la ville. Le bois sombre, l'éclairage tamisé et les murs en pierre donnent vie au Larsen's Steakhouse. Venez vous détendre et profiter de ce que Woodland Hills a de meilleur à offrir.
GASOLINA is a lively Spanish cafe, market & natural shop bar serving Chef Sandra Cordero's seasonal breakfast, brunch & lunch.We have specialty coffee, Spanish natural wines, snacks & tinned fish to stay or to go.Paella Nights are every third Friday & Saturday of the month.We accept large party reservations for breakfast, brunch & lunch. Please contact us directly at (818) 914-4033 or at hello@gasolinacafe.com
Le Morton's The Steakhouse est le premier groupe steakhouse au pays à servir à la fois des plats classiques, de généreuses portions de boeuf vieilli de qualité USDA, du poisson, du homard et du poulet. Le menu propose une variété légendaire de coupes, incluant un bifteck d'aloyau de 680 grammes (24 onces), la spécialité de la maison, un contre-filet New York de 454 grammes (16 onces) et un filet de bœuf de 340 grammes (12 onces).