Réputé internationalement comme étant la destination ultime pour le chocolat, le Max Brenner est l'endroit idéal pour manger... et se gâter ! Faites le plein de Crunchy Mac&Cheese, un sandwich fait de gaufres, ou essayez le fameux Brenner Burger. Gardez de la place pour le dessert ! C'est le plat principal ! Vivez une expérience complètement chocolatée ! Essayez les chocolats chauds, les « choctails », les fondues, les gaufres au sucre et plus encore ! Les plats les plus populaires sont servis dans des bols en céramiques, transformant la dégustation en une véritable cérémonie. Au Max Brenner il n'y a aucune règle ! Trempez deux fois dans la sauce, lèchez vos doigts et surtout gardez tout pour vous, pas besoin de partager !
An Irish-Victorian Bar and Restaurant, just steps from Union Square. In the "Ladies' Mile District" of days gone by. The interior has a distinctly late 19th century feel with wooden furnishings brought from Belfast, Ireland.Serving a wide range of domestic and international beers 25 on tap. A great selection of whiskeys and wines, including some excellent wine from the Langtry Winery in California where Lillie herself owned and lived for a time.The food is traditional Pub Fare. Bottomless Brunch on weekends from 11am to 4pm. It includes Mimosas, Bloody Marys, Aperol Spritz, and Seasonal Bellinis. Our last seating for Bottomless is 3.00pm.
Steps away from The Beekman's centerpiece atrium and the bustle of The Bar Room, is Tom Colicchio's Temple Court. Surrounded by a series of stained-glass windows, and full of historic charm, Temple Court's Dining Room is a destination for the fine dining devout. Now under the stewardship of Executive Chef, Travis Sowards, Temple Court is a tour de force of Tom Colicchio's most classic flavor profiles, reimagined and assembled on a showcase menu in Downtown NYC. *The Bar Room is not reservable through Open Table*